|
|
| נשלח ב-8/12/2020 20:31 |
|
| |
מצדרביעי
| רודףסמלים כתב: |  | | גרשום כתב: |  | החיים של מסרבי החיסון הולכים להיות קשים.
אמנם לא תוטל חובת חיסון בארץ וכנראה גם לא במדינות העולם, אבל מסתמן כי למתחסנים תונפק "תעודת מחוסן" דבר שיקל עליהם את החיים, לעומת הסרבנים שלא יהיה להם תעודה כזו.
מסתמן כי החיים של סרבני החיסון הולכים להיות קשים. יהיו סגורים בפניהם שירותים לא מעטים, כמו טיסות, מלונות, אתרים שונים ועוד ועוד. יש כבר חברות תעופה שהצהירו על כך.
תוקן על ידי גרשום ב- 08/12/2020 12:15:36 |
|
שמא נחכה איזה זמן לראות איך ייראו חייהם של המתחסנים א ח ר י החיסון?? בינתיים, מתוך כעשרים אלף, מתו שניים או שלושה מתחסנים. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
א. לא ידוע טם הם היו מקבוצת המתחסנים או מקבוצת הפלצבו...
ב. נראה שבכל קבוצה של 20 אלף איש, ככל שיהיו בה אנשים מכל הגילאים, צפוי שבתקופת זמן ימותו כמה מהם...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2020 20:39 |
|
| |
ה2 שמתו הם מקבוצת החיסון. דא עקא שמקבוצת הפלצבו מתו 4 אנשים. כך ש2 מתים, אפילו סטטיסטית זה נמוך.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2020 20:41 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | מקווה שלא יהיה לנו שוב רבנים קלוצמך ורבנים פוץ ותצא קריאה ברורה מכל הרבנים לקחת את החיסון. אם לא, שוב נמשיך לבוסס בבוץ עם בעלז ודומיהם...
בעלזא כבר עברו כולם את הקורונה נשארו כל החרדקים שיקחו את החיסון ויבואו להודיע לנו אם זה לא הרג אותם או הביא להם תופעות לוואי בלתי נסבלות. |
| הציבור יעדיף את החיסון מאשר את כמויות הנפטרים אצל החסידים השוטים שהלכו אחרי אדמוריהם כצאן לטבח ולתופעות לואי קשות שסוחבים איתם חודשים אחרי המחלה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2020 20:48 |
|
| |
ידידי וחברי היקר.
| רודףסמלים כתב: |  |
| גרשום כתב: |  | החיים של מסרבי החיסון הולכים להיות קשים.
אמנם לא תוטל חובת חיסון בארץ וכנראה גם לא במדינות העולם, אבל מסתמן כי למתחסנים תונפק "תעודת מחוסן" דבר שיקל עליהם את החיים, לעומת הסרבנים שלא יהיה להם תעודה כזו.
מסתמן כי החיים של סרבני החיסון הולכים להיות קשים. יהיו סגורים בפניהם שירותים לא מעטים, כמו טיסות, מלונות, אתרים שונים ועוד ועוד. יש כבר חברות תעופה שהצהירו על כך.
|
שמא נחכה איזה זמן לראות איך ייראו חייהם של המתחסנים א ח ר י החיסון?? בינתיים, מתוך כעשרים אלף, מתו שניים או שלושה מתחסנים. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
שלושה מתים מתוך עשרים אלף, ביבי סוגר את המדינה עם רשות לירות במי שיוצא מן הבית לחצי שנה... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2020 22:31 |
|
| |
| רודףסמלים כתב: |  |
| גרשום כתב: |  | החיים של מסרבי החיסון הולכים להיות קשים.
|
שמא נחכה איזה זמן לראות איך ייראו חייהם של המתחסנים א ח ר י החיסון??
בינתיים, מתוך כעשרים אלף, מתו שניים או שלושה מתחסנים.
|
|
באחוזים, מתו מקורונה הרבה יותר מאשר החיסונים... מזכיר לי את טענות המכחישים שמתאונות דרכים מתים יותר מאשר מקורונה... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2020 22:12 |
|
| |
לה''ו. מאן דהו שאל רב האם צריך לברך לפני קבלת החיסון? הרב ענה: בוודאי. ברוך אתה ה'אלוקינו מלך העולם, על החיים ועל המוות! היקשה בחורינו, מה בברכה אחרונה? ענה כרב. אהה, על זה? ברוך דיין ה(א)מת!!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|