בית פורומים בחדרי חרדים

הורים לחרדלשי''ם. אתם יודעים איפה ילדיכם?! אני יודע!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/12/2020 19:04 לינק ישיר 
קלעפער

hhaavv כתב:
לעצם העניין יד לאחים היו יוצאים ביותר מקמפיין אחד לו היה שמץ אמת בדבר,
[/quote]

[quote]

ולמה לא עושים דבר? זה גם נגד החוק. או שינו את החוק בישראל?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2020 21:52 לינק ישיר 

אני מצטרף (באיחור) לגינוי לאותם מגיבים יקרים שכאשר הם רואים את צרת נפשו של אחיהם, הם לא נחלצים לנחם ולטכס עצה, אלא בוחרים לקשקש עם קריעות ושבעה (כאילו זה רלוונטי או יעיל), או שמתחחלים לחפור בחייו האישיים ולהטיף לו. אני מודה שהשאט נפש על כל ההתנהלות הקלאסית של חפירה בחייו האמיתיים של העומד מאחורי הניק, נובעת גם בגלל שאני אדם מוזר מאוד - וכשאני אומר 5 פעמים בדמעות "הרי אני לפניך ככלי מלא בושא וכלימה", אני מתכוון לכל מילה. אני יודע שאם אשפט על פי מה שאני באמת שווה, תהיה עליי המון ביקורת, ולכן אני מניח שהמידע הזה כשלעצמו לא יקדם אותי או את חבריי לשום מקום. ובכלל ההודעות של ניוטרל הזכירו לי את אותו רווק אומלל שחיבר ספר שבו הוא מטיל רפש על כל מגזר שזז, וכשהוא מגיע למגזר שלו (החרדי-ליטאי) הוא פתאום מלא ברוך ונזכר בבעיה אחת ויחידה: הרעש של בימבות ברחוב רבי עקיבא בברכפלד...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2020 00:03 לינק ישיר 

סך הכל טרול שלא סובל חרדים המציא סיפור מופרך על כמויות בני ישיבה וחרדיות ששוהים אצל היהודים המשיחיים ובמקום להגיד לו לך תטריל בפורום אחרים רומזים לו להפסיק לבלבל את המוח זה הכל, לא קריעה לא חרמות פשוט להפסיק לקשקש בשכל,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2020 00:27 לינק ישיר 
קלעפער

הדיבוק כתב:
אני מצטרף (באיחור) לגינוי לאותם מגיבים יקרים שכאשר הם רואים את צרת נפשו של אחיהם, הם לא נחלצים לנחם ולטכס עצה, אלא בוחרים לקשקש עם קריעות ושבעה (כאילו זה רלוונטי או יעיל), או שמתחחלים לחפור בחייו האישיים ולהטיף לו. אני מודה שהשאט נפש על כל ההתנהלות הקלאסית של חפירה בחייו האמיתיים של העומד מאחורי הניק, נובעת גם בגלל שאני אדם מוזר מאוד - וכשאני אומר 5 פעמים בדמעות "הרי אני לפניך ככלי מלא בושא וכלימה", אני מתכוון לכל מילה. אני יודע שאם אשפט על פי מה שאני באמת שווה, תהיה עליי המון ביקורת, ולכן אני מניח שהמידע הזה כשלעצמו לא יקדם אותי או את חבריי לשום מקום. ובכלל ההודעות של ניוטרל הזכירו לי את אותו רווק אומלל שחיבר ספר שבו הוא מטיל רפש על כל מגזר שזז, וכשהוא מגיע למגזר שלו (החרדי-ליטאי) הוא פתאום מלא ברוך ונזכר בבעיה אחת ויחידה: הרעש של בימבות ברחוב רבי עקיבא בברכפלד...

אם אני לא טועה דוקא כבר הצטרפת לעיל. אבל לא נורא פעם נוספת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2020 00:38 לינק ישיר 

בנו של רגמ"ה השתמד, לא?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2020 01:19 לינק ישיר 

A_Smithee כתב:

בנו של רגמ"ה השתמד, לא?

מובא כך בספר אור זרוע שהתאבל עליו י"ד יום כשהשתמד

הסיפור עם בנו של האלשי"ך לא מפורסם ותודה ליוחנן שציטט מקור.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2020 11:12 לינק ישיר 

קלעפ, כשהיו אלו "עצות" עניתי רציונלית שזה לא כדאי. עכשיו עברו להתקפות אישיות עניתי אמוציונלית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2020 11:20 לינק ישיר 

bakar כתב:
סך הכל טרול שלא סובל חרדים המציא סיפור מופרך על כמויות בני ישיבה וחרדיות ששוהים אצל היהודים המשיחיים ובמקום להגיד לו לך תטריל בפורום אחרים רומזים לו להפסיק לבלבל את המוח זה הכל, לא קריעה לא חרמות פשוט להפסיק לקשקש בשכל,
כל עוד אתה משער על פי ממצאים ארכיאולוגיים, הייתי ממליץ לך להעזר בפתגם: "עד שאתה בודק אם מה שהוא נכון, תשאל מה גורם לו להגיד את זה".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2020 14:01 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
קלעפער

ניוטרל כתב:
קלעפער כתב:
קלעפער

מתחרפן כתב:

זה רוע צרוף. גם אני בעבר הערתי לו (ואף לא בנחמדות) אבל כשאחיך פותח אשכול על צרת נפשו לא עונים ככה. וכמאמר הקב"ה ליעקב אבינו "וכי כך עונים את המעוקות?"

ומי יציב לו את המראה!?!

ב'. כבר כתבתי בתגובה הארוכה.
כל 1 וחבילתו!
אך אין זה מתיר לעשות שטויות!!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

תפקידך הוא להציב מראה לאחיך הכואב או לעזור לו? בשם ר' ישראל סלנטר אומרים: תדאג לרוחניות שלך ולגשמיות של חברך ולא ההפך...

ואגב, העירני חכם אחד, שתגובותיך סותרות עצמן, כתבת שזה באשמת ההורים אבל מאידך הבאת סיפור נורא שבנו של האלשיך נשתמד, האם זה היה חטאו של האלשיך הק'?
אלא מאי, אם תרצה לדבר בשטיבל שיחת חיזוק תגיד את זה, אבל כשמאן דהוא בוכה לפניך על מה שעובר אתה לא מציק לו בהאשמותו. כמיין, דברים פשוטים שלפלא גדול שאינו מובן מאליו.

תוקן על ידי קלעפער ב- 14/12/2020 15:48:37

אז בא נעשה סדר!
את תגובותי כתבתי לרבים (כולל הוא!)
כתמרור אזהרה!
ואגב כך,
סרקתי את התפילה הזאת לזיכוי הרבים!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2020 14:02 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:

שתעבור את החיים שלי.
נראה את גבורתך!!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2020 16:38 לינק ישיר 

אינני מבין איפה החיים האישיים שלך נכנסים כאן לתמונה. אני מאחל לך רוב טובה בזה ובבא ומציע שלא לבחון את הבעיות של הזולת לפי החסרונות שאתה משער שיש לו. (אם לא הובנה הביקורת הכואבת עם הבימבות, זה שהרווק שוב לא הבין את הפואנטה והוא העיר לאוכלוסיית האימהות הצעירות שהיא זרה לו, והשאיר רק את "כוס התה שלו" נקיה מכל רבב... אם אתה כל כך בקלות מזהה את הבעיות של כולם ואצלך הכל מושלם, אולי יש לך בעיה בפרספקטיבה. ושוב זה לא אישי)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2020 15:38 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:

אינני מבין איפה החיים האישיים שלך נכנסים כאן לתמונה. אני מאחל לך רוב טובה בזה ובבא ומציע שלא לבחון את הבעיות של הזולת לפי החסרונות שאתה משער שיש לו. (אם לא הובנה הביקורת הכואבת עם הבימבות, זה שהרווק שוב לא הבין את הפואנטה והוא העיר לאוכלוסיית האימהות הצעירות שהיא זרה לו, והשאיר רק את "כוס התה שלו" נקיה מכל רבב... אם אתה כל כך בקלות מזהה את הבעיות של כולם ואצלך הכל מושלם, אולי יש לך בעיה בפרספקטיבה. ושוב זה לא אישי)

זה שאתה ממשיך להתעקש ולא להבין את הזולת!
מראה שהבן אדם לחבירו שלך לקוי!
אני גר ברחוב כזה מאז שנולדתי,
ולא העזו בביתנו לעשות דבר כזה להציק לשכנים!!!

עד שבאו צעירים חצופים, שמה שאכפת להם.
זה רק לעשר את התבן. הקש והגבבה!
ומתנהגים באני ואפסי עוד!
פלא שיש בעיות!?!

החכם (לפני מעשה.) לומד מטעויות של אחרים!
החכם לאחר מעשה לומד (וסובל.) מטעויות של עצמו!

אז מה עדיף להיות!?!

לבוא ממרחקים עם מכוניות פלסטיק כדי לגרום צער לאחרים,
ואחר כך שבגלל זה מכים אותם משמים!
הם מתפלאים, על מה עשה ה' זאת לנו!!!

בן אדם לחבירו. זו אש שורפת!!! (ר' חיים שמואלביץ.)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2020 21:14 לינק ישיר 

אני מאוד מזדהה עם הכאב שלך וברור לי שאם הם היו מודעים לצער שהם גורמים ובכל זאת ממשיכים בכל פעם, זה היה מעיד על אכזריות יוצאת מן הכלל. אבל יחד עם זאת אני ממליץ לא לדון את הזולת ולא לקבוע מה נקבע בעקבות מה. הרבה פעמים אנשים לא מספיק מבינים את הקושי שלך ובהרבה מקרים כשאתה פונה הם מפרשים את זה כחולשה או איום וזה מעורר מוטיבציה לעשות "דווקא". בנוסף יש גם גילים ותקופות בחיים שאנשים נוהגים בחוסר מוסריות משווע ואחר כך מתפכחים (לאחרונה ישבתי עם קבוצת נערים ודיברנו על גנבות, כולם סיפרו על מאות גנבות וגזלות שהם ביצעו וכשעוררנו את הנושא של "מה דעתכם על זה" או "איך לדעתכם אפשר לתקן" זה נהיה מסובך, כולם הביני שמה שהם עשו לא היה ראוי, אבל כשהעלתי רעיונות אופרטיביים הם העדיפו להתחמק - גם מתוך ידיעה שמדובר בסכומים הזויים וגם מתוך קושי לעמוד במקום הכנוע והמכה על חטא). מה גם שגם אנחנו לא מושלמים ואנחנו לא היינו רוצים שישפטו אותנו. ברור לי שכואב לך וגם אין לי ספק שאדון h מבין שהוא לא חף מקשר למה שעלה בגורל בתו, אבל עדיין זה נושא צדדי ואישי שלו ולא הנושא עצמו שעמו הוא מתמודד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/12/2020 01:22 לינק ישיר 

קבל סיפור מהבוקר, ותבין את מה שאני מתכוון...
לאחר שסיימתי לטבול במקווה, והתלבשתי.
ראיתי נערון (גיל 14 או 15.)
שם את נעליו על הספסל כדי לקשור את שרוכיהם.
אמרתי לו, שינקה את הספסל...
הוא הסתכל עלי כמו גולם!
לא התייחס! ולא ניקה!
אותי חינכו, אם אתה שם נעליים על ספסל/כסא. מאיזו סיבה (בבית או בחוץ.)
צריך לנקות אחריך!
אבל ההורים של היום? איך מחנכים!?!
שאין דבר! אפשר ללכלך חופשי...
כמה פעמים ראיתי הורים, הנותנים לילד שלהם לעלות על ספסל ציבורי עם נעליים!

פעם הייתה הבושה גבוהה והחוצפה נמוכה!
היום זה התהפך!!!
אך ההורים הללו אינם רוצים לקלוט.
שבסופו של דבר זה פוגע בהם!
כי אם אין להורה זולת!
מדוע שלילד יהא זולת!?!
איזו דוגמא אישית יש לילד!?!
של הורה שמחציף ומזלזל!?!

והשכל שלהם היכן!?!
בגלל שבן אדם גר ברחוב הומה הוא צריך לסבול אף בשבת!?!
לא מספיק הסבל של ימי החול!?!

כבר הזכרתי לעיל!
שהייתי קטן.
לא נתנו לנו לעשות דבר כזה!
(ידעו שיש זולת!)
היום?
ילדים בגיל בר מצווה כמעט באים ממרחקים להפריע!!!
(בזמני, לא נסעו על צעצועים כאלו אחרי גיל 7 או 8.)
ומדוע זה!?!
כי להורה אין זולת!
במקום לקחת את הילד, ללמוד עימו.
או לשחק עימו.
ולהתייחס אליו;
מה עושה ההורה המודרני!?!
הולך לנום!
ושולח את הילד הפקר לגורלו!
אומר לו קח את המכונית.
ועוף אל תפריע לי!
(והזולת לא צריך לנוח!?!)
ומה תאמר על כך שבשנים האחרונות,
בלילות שבועות ילדים הסתובבו עם המכוניות הללו בשעות הלילה המאוחרות!?!
וכי אין כאלו, שמסיבתם לא ערים בלילה זה!?!

ובכלל, אינני מבין את ההורים הללו!
אם הם רוצים שבנם יפגין את כישורי הנהיגה שלו.
מדוע שלא יסע ביום חול בכביש...!?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/12/2020 17:58 לינק ישיר 
גם פה זה מתאים

www.facebook.com/1732553724/videos/10208345140982786

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הורים לחרדלשי''ם. אתם יודעים איפה ילדיכם?! אני יודע!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.