|
|
| נשלח ב-9/12/2020 15:21 |
|
| |
מישהו יכול להסביר לי את ביבי? (זהירות, קורונה)
מישהו יכול להסביר לי את ביבי? הרי בכל המדינות בהן יש שלטון ימין כבר הפנימו והכירו בכך שאי אפשר לעצור את העולם. אי אפשר לסגור הכל. כולם מבינים שצריך לנסות ולחיות עם הקרונה, שלא תיעלם והיא תישאר כאן לפחות בשנים הקרובות. בכל המדינות הללו פתחו כבר את המוסדות את החנויות הקניונים וכל המסחר. הרי המספרים ממילא עולים ויורדים בלי שום התחשבות עם מה שעושים או שלא עושים (אנשים שיושבים בבידוד כבר כמעט שנה קבלו/מקבלים את הקורונה, ויש כאלו שכלל לא נשמרים ו[עדיין] לא קבלו...). בקיצור אף אחד לא יודע כלום. תראו גם איך שקבינט הקורונה שלנו נראה... (כל מילה מיותרת). אז למה ביבי, שלדבריו הוא איש ימין מובהק, למה דוקא בקורונה הוא מתנהג כמו איש שמאל עם הסגרים העוצרים והקנסות. מספיק. חיה ותן לחיות, ואל תתנהג כאיש שמאל קיצוני שאוהב למרר את החיים לאזרחי המדינה
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2020 19:10 |
|
| |
דחקר.כדאי שתתעדכן מה קורה באירופה ובארה״ב.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2020 17:40 |
|
| |
בכל מדינות העולם סוגרים עוד ועוד מקומות. תתעדכנו...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2020 16:34 |
|
| |
ביבי חייב לקחת קורס אצלכם ויפה שעה אחת קודם
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2020 15:50 |
|
| |
ארנונה
| דקחר כתב: |  | מישהו יכול להסביר לי את ביבי? הרי בכל המדינות בהן יש שלטון ימין כבר הפנימו והכירו בכך שאי אפשר לעצור את העולם. אי אפשר לסגור הכל. כולם מבינים שצריך לנסות ולחיות עם הקרונה, שלא תיעלם והיא תישאר כאן לפחות בשנים הקרובות. בכל המדינות הללו פתחו כבר את המוסדות את החנויות הקניונים וכל המסחר. הרי המספרים ממילא עולים ויורדים בלי שום התחשבות עם מה שעושים או שלא עושים (אנשים שיושבים בבידוד כבר כמעט שנה קבלו/מקבלים את הקורונה, ויש כאלו שכלל לא נשמרים ו[עדיין] לא קבלו...). בקיצור אף אחד לא יודע כלום. תראו גם איך שקבינט הקורונה שלנו נראה... (כל מילה מיותרת). אז למה ביבי, שלדבריו הוא איש ימין מובהק, למה דוקא בקורונה הוא מתנהג כמו איש שמאל עם הסגרים העוצרים והקנסות. מספיק. חיה ותן לחיות, ואל תתנהג כאיש שמאל קיצוני שאוהב למרר את החיים לאזרחי המדינה |
|
  צודק בכל מילה,, ביבי דיקטטור במהותו ואין לו שום קשר לימין מדיני,, לימין כלכלי היה לו פעם קשר אבל גם הוא נעלם מזמן. נוסף לכל זה הוא סובל מ"היבריס", אגב זה ממש שלא באשמתו כי ייתכן שכל אדם אחר במעמדו , בזמן הרב שהוא מחזיק בתפקיד היה מגיע לזה כבר מזמן. זה בעיקר באשמת הציבור שבוחר בו שוב ושוב שלא מבין את זה,, בכלל עצם זה שהוא מעז להוביל לבחירות בתקופה כזאת זה אם אימא של ההיבריס. ובעזרת השם הוא יפסיד את השלטון בגלל זה.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|