בית פורומים בחדרי חרדים

מרן שר התורה צפוי להתחסן באם רופאו האישי יורה שכך צריך

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/12/2020 20:17 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
לא ברורה הביקורת כאן? הוא קבע שצריך להתחסן! מה הוא עושה לעצמו זה כבר בינו לבין רופאו. וכי ביקורת אישית יש לך עליו?
נוצרת תחושה שדי בלפתוח אשכול ושמו של הגר"ח בו כדי שזה יחשב ללעג. הכל לפי הכוונה...

לא ברור לי אם כיוונת את דבריך אלי, אך במידה וכן, אז תגובתי הבאה רלוונטית

איפה ראית ביקורת בפתיחת האשכול?

הבאתי ידיעה, ולא שלי, אלא שיצאה מהיחצנות של בית שר התורה.
הם אלה שבחרו לפרסם את המידע המוזר והבלתי רלוונטי הזה.
הלעג או התמיהה היא עליהם, והלעג האמיתי מגיע דווקא מאלו שמתיימרים לסנגר על החצר ותחלואיה הרבים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/12/2020 21:14 לינק ישיר 

לך. ולא להודעה הפותחת. מה הבעיה בהודעה זו? הרי ברי לכו"ע שיש אנשים שלא יתחסנו ללא הוראה מהגר"ח. בני ביתו אומרים שגם הוא אישית יתחסן (מעשה רב) שלא יגידו שנאה דורש אך אינו נאה מקיים, אבל מותנה בהוראה מרופאו. כך להבדיל שרת התשקורת של טראמפ הודיעה (ומאותה סיבה כי גם טראמפ החלים מקורונה) וכך גם ביידן הודיע. מה הבעיה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/12/2020 21:20 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
לך. ולא להודעה הפותחת. מה הבעיה בהודעה זו? הרי ברי לכו"ע שיש אנשים שלא יתחסנו ללא הוראה מהגר"ח. בני ביתו אומרים שגם הוא אישית יתחסן (מעשה רב) שלא יגידו שנאה דורש אך אינו נאה מקיים, אבל מותנה בהוראה מרופאו. כך להבדיל שרת התשקורת של טראמפ הודיעה (ומאותה סיבה כי גם טראמפ החלים מקורונה) וכך גם ביידן הודיע. מה הבעיה?

לא נולדתי אתמול, אני מאמין שגם אתה

אין שום ערך חדשותי או תועלתי בהודעה הזו מלבד סתם יחצ מטופש ולא מוצלח

1. ר' חיים לא מחכה להוראה מרופאו האישי.
2. רופאו האישי לא יושב מאז אתמול ומנהל דיונים אם להורות לר' חיים להתחסן
3. מחלימי קורונה אינם מועמדים לחיסון לעת עתה

ובכלל מעניין איפה רופאו האישי והוראותיו בכל מה שקשור לחבישת מסיכה ושמירת מרחק.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מרן שר התורה צפוי להתחסן באם רופאו האישי יורה שכך צריך
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.