| נשלח ב-22/12/2020 19:36 |
|
| |
משקפים מישהו?...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2020 11:02 |
|
| |
יצא המרצע: ביבי המציא את הווירוס כדי לחסל את השופטת. עובדה: יום אחרי שהתחסן חלתה השופטת רבקה פלדמן פרידמן בקורונה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2020 13:07 |
|
| |
| momeir כתב: |  | אחד החזקים מאת גלית דיסטל:
מניח שגם גבלס (לנבערים, נציין שמדובר בשר התעמולה של היטלר) היה סבור שזה אחד 'החזקים'. לעזאזל, מה לחרדים ולשנאת ביבי ? מה לחרדים ולכל המיאוס, השקרים , הפייק ניוז של שונאי יהדות וישראל מבית? האם השחקן לפיד עדיף ? האם הגאוותן הדתילוני בנט עדיף ? או אולי האנטישמי ליברמן ? 'מצד רביעי'אתה מהחרדים 'האנוסים' ? צא מהארון והנח לנו.
מאיר חמוד, אולי תקרא שוב? מתנצל! לא קראתי עד הסוף. יצאתי טיפש!
תוקן על ידי momeir ב- 22/12/2020 19:11:06
תוקן על ידי momeir ב- 22/12/2020 19:11:35 |
| לא טיפש, פזיז
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2020 00:14 |
|
| |
גלית כותבת שנון, ענייני, מוצלח. מהכותבים המעטים שעוברים את הסינון שלי...ובהחלט מדגישה איך כל מה שלא ייעשה תהיינה טענות, ועל מי בעיקר מלמדות הטענות האלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2020 00:15 |
|
| |
| כאחל כתב: |  | כל הסיפור של החיסונים וההיסטריה המדומה של הציונים , מזכרה לי, משום מה, את הסיפור שהיה שגור בפי אימי, עליה השלום. (אם משהו יודע כיצד הדברים מתקשרים, אודה להסבר):
מוכסן יהודי סיפּר לחברו: אתמול שלח ''הפריץ'' שלי אחרי וציווה אותי, שאלמד את כלבו השחור לדבּר. אם לא אלמדו, אמר, יפשיט עורי מעלי. נבהל חברו ושאל: מה עשית? השיב המוכסן הראשון: הסכמתי, אבל תנאי התניתי, שהכלב יימצא בביתי שלוש שנים רצופות, עד שאלמדו. חזר ושאל חברו: ומה תעשה כשתכלינה שלוש השנים? החזיר המוכסן הראשון ואמר: המקום ירחם! או ש''הפריץ'' ימות בינתיים, או שהכלב ימות בינתיים, או שימותו שניהם בינתיים… ========================== נכתב מחוץ לישות הציונית, ביום חול.
תוקן על ידי כאחל ב- 22/12/2020 01:28:08 |
|
נחמד לחוות את שנאת ה"ציונים" שלך, תוך כדי קריאת ציטוט שלם שלך בספרו של דוריאנוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2020 00:35 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | כל הסיפור של החיסונים וההיסטריה המדומה של הציונים , מזכרה לי, משום מה, את הסיפור שהיה שגור בפי אימי, עליה השלום. (אם משהו יודע כיצד הדברים מתקשרים, אודה להסבר):
מוכסן יהודי סיפּר לחברו: אתמול שלח ''הפריץ'' שלי אחרי וציווה אותי, שאלמד את כלבו השחור לדבּר. אם לא אלמדו, אמר, יפשיט עורי מעלי. נבהל חברו ושאל: מה עשית? השיב המוכסן הראשון: הסכמתי, אבל תנאי התניתי, שהכלב יימצא בביתי שלוש שנים רצופות, עד שאלמדו. חזר ושאל חברו: ומה תעשה כשתכלינה שלוש השנים? החזיר המוכסן הראשון ואמר: המקום ירחם! או ש''הפריץ'' ימות בינתיים, או שהכלב ימות בינתיים, או שימותו שניהם בינתיים… ========================== נכתב מחוץ לישות הציונית, ביום חול.
תוקן על ידי כאחל ב- 22/12/2020 01:28:08
נחמד לחוות את שנאת ה"ציונים" שלך, תוך כדי קריאת ציטוט שלם שלך בספרו של דוריאנוב. |
|
אין בכך כך סתירה לעניין שנאת ''הציונים'' הם [השונאים] בבחינת תינוקות שנשבו. הם נולדו בסביבה שזה המוטו שלה ומעולם לא הייתה להם יכולת לחשוב אחרת בסוגיה הזו. בכל השאר [קריאת דוריאנוב, עיתונים וכו וכו'], הם בני אדם רגילים [כ"א ע"פ טבעו, תכונותיו, חינוכו והתפתחותו].
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2020 01:45 |
|
| |

|
|
|
|
|