בית פורומים בחדרי חרדים

נפטרים מקורונה בחלוקה לפי אחוז הצבעה למפלגות חרדיות.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/12/2020 11:38 לינק ישיר 
נפטרים מקורונה בחלוקה לפי אחוז הצבעה למפלגות חרדיות.

עיבוד שעשיתי על דוחות משרד הבריאות.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2021 20:41 לינק ישיר 

עניתי לך באשכול הסמוך

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2021 20:39 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
ליטאישעבר כתב:

תמניא_אפי כתב:
רבונו של עולם!

איך זה שיאיר שרקי בפרט ופה בפורום בכלל מפמפמים השכם והערב (יש לפחות 20 אשכולות בנידון) על התמותה החריגה של חרדים במגיפת הקורונה, ופתאום שרקי בעצמו מצטט את רוני נומה שהתמותה אצל החרדים הוא 11% שזה פחות או יותר חלקם היחסי באוכלוסיה???

נשלח מהאנדרואיד שלי

הפער הגדול נמצא באנשים המבוגרים ולא בכלל הציבור  האחוז של המבוגרים בציבור החרדי נמוך הרבה  מ11 אחוז

בתכל'ס התמותה בציבור החרדי הוא באותו יחס של חלקם באוכלוסיה.

אז מה קול הרעש?
ואיפה בדיוק הוכח שהזלזול בהוראות גרמו לתמותת יתר?
ואיפה כל אלו שזעקו שהתמותה בציבור החרדי הוא פי 3 מהתמותה בציבור החילוני??

בקיצור
הכל לוקש אחד גדול

נשלח מהאנדרואיד שלי

אל תעשה את עצמך טיפש.
משוום תפוחים לתפוחים ותפוזים לתפוזים.
אנשים צעירים אינם נפגעים מהקורונה. (למעט מקים מאוד נדירים).
בבני 65 ומעלה החרדים פחות מ3 אחוז. וזו שכבת הגיל הרלוונטית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2021 20:28 לינק ישיר 

הסיכום הוא שלחרדים יש פחות נפטרים ביחס לגודלם באוכלוסיה, שהרי החרדים הם מעל 12% מהאוכלוסיה

יש כאן כמה מתחכמים שכל פעם מציגים טבלאות לפיהם "בין שכבות הגיל כך וכך" או "לפי קלפיות מעל 49% קולות חרדיים" לפיהם יוצא שבמצב מסוים יש לחרדים יותר נפטרים
אפשר היה למשל לתפוס את גיל 47 וחצי, שם כל הנפטרים הם חרדים (נקטתי רק דוגמא) ואז לבוא ולהציג כאילו כל החרדים הם נפטרים, כאשר מוסיפים בסוגריים (בגילאי 47-47 וחצי)

החרדים אכן נקטו בפחות זהירות דווקא בגלל היותם אוכלוסיה צעירה יותר פי שלוש מכל האוכלוסיה

אבל אני שאלה, למה אתם כל כך דואגים לנו חרדשי"ם וחרדלשי"ם מכל הסוגים? כל כך אתם דואגים לשלומינו?
ואו ממש ממש תודה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2021 19:40 לינק ישיר 

[quote]

ליטאישעבר כתב:

תמניא_אפי כתב:
רבונו של עולם!

איך זה שיאיר שרקי בפרט ופה בפורום בכלל מפמפמים השכם והערב (יש לפחות 20 אשכולות בנידון) על התמותה החריגה של חרדים במגיפת הקורונה, ופתאום שרקי בעצמו מצטט את רוני נומה שהתמותה אצל החרדים הוא 11% שזה פחות או יותר חלקם היחסי באוכלוסיה???

נשלח מהאנדרואיד שלי

הפער הגדול נמצא באנשים המבוגרים ולא בכלל הציבור  האחוז של המבוגרים בציבור החרדי נמוך הרבה  מ11 אחוז

אז מה קול הרעש?

בקיצור
הכל לוקש אחד גדול

נשלח מהאנדרואיד שלי

[/quote

אם לא הבנת אתה יכול לבקש שאסביר לך שוב ולא להשתטות ולפתוח אשכול חדש שמראה את חוסר הבנתך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2021 19:09 לינק ישיר 

ליטאישעבר כתב:

תמניא_אפי כתב:
רבונו של עולם!

נשלח מהאנדרואיד שלי

אז מה קול הרעש?

בקיצור
הכל לוקש אחד גדול

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2021 19:05 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
רבונו של עולם!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2021 18:52 לינק ישיר 

רבונו של עולם!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2021 18:48 לינק ישיר 
מצדרביעי

תמניא_אפי כתב:
כל אלו שכותבים פה גבוהה גבוהה יודעים טוב מאוד שלפי הפאניקה שהיתה בתחילת המגיפה, הנושא המדובר של פיקוח נפש ממש לא היה מדובר על ויכוחים בין 5 נפטרים לקהילה ל8 או 10 נפטרים.

הפחידו אז עם אלפי נפטרים תוך פרק זמן קצר עם קריסת מערכת הבריאות ובתי החולים וכו' וכו' וזה לא מה שקרה. נקודה.

עכשיו מתעקשים לא להודות על הטעות של בהלה חסרת מעצורים ומהומה על (כמעט) לא מאומה, אז פתאום מתחילים לספור עם זכוכית מגדלת, בקהילה הזו נפטרו רק ¼2 אנשים לעומת הקהילה האחרת שנפטרו ¾4 אנשים, ומוכרים לוקשים שכל המדינה חייבת להשתתק על כל מאות אלפי הפרנסות שהולכים לטמיון בגלל מגיפה קטנה שאמנם הורגת אנשים, אבל עדיין לא מצדיקה ההרס שעושים על ספק ספיקא שאולי יעזור ואולי לא.

שיערב לכם כל הספירות, ותמחאו כפיים ובטנכם על ההצלחה האדירה שלכם ושל מסכותיכם וריחוקיכם ותניחו לנו לנפשנו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

ואולי (רק אולי) הסיבה שלא קרסו פה בתי החולים היא כי (תודה לקל) רוב הציבור בישראל לא התנהג באנרכיזם ואגואיסטיות מגעילים כל כך? חשבת על זה?...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2021 18:43 לינק ישיר 

ראש דסק החרדים של "מגן ישראל" אלוף במיל רוני נומה:

נתונים: "כרבע המאומתים הם מהמגזר החרדי, אבל רק 8% מהמאושפזים. כנראה גם בגלל תופעת אשפוזי הבית במגזר החרדי.
מתחילת המגיפה 11% מהתמותה היא מקרב החברה החרדית"

מתוך הטוויטר של יאיר שרקי

איך זה מסתדר עם האשכול שלנו?

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי תמניא_אפי ב- 03/01/2021 18:44:24

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2020 01:24 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
כל אלו שכותבים פה גבוהה גבוהה יודעים טוב מאוד שלפי הפאניקה שהיתה בתחילת המגיפה, הנושא המדובר של פיקוח נפש ממש לא היה מדובר על ויכוחים בין 5 נפטרים לקהילה ל8 או 10 נפטרים.

הפחידו אז עם אלפי נפטרים תוך פרק זמן קצר עם קריסת מערכת הבריאות ובתי החולים וכו' וכו' וזה לא מה שקרה. נקודה.

עכשיו מתעקשים לא להודות על הטעות של בהלה חסרת מעצורים ומהומה על (כמעט) לא מאומה, אז פתאום מתחילים לספור עם זכוכית מגדלת, בקהילה הזו נפטרו רק ¼2 אנשים לעומת הקהילה האחרת שנפטרו ¾4 אנשים, ומוכרים לוקשים שכל המדינה חייבת להשתתק על כל מאות אלפי הפרנסות שהולכים לטמיון בגלל מגיפה קטנה שאמנם הורגת אנשים, אבל עדיין לא מצדיקה ההרס שעושים על ספק ספיקא שאולי יעזור ואולי לא.

שיערב לכם כל הספירות, ותמחאו כפיים ובטנכם על ההצלחה האדירה שלכם ושל מסכותיכם וריחוקיכם ותניחו לנו לנפשנו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

כבר כתבתי כאן לא פעם, שאילו לא הייתי יהודי שומר תורה ומצוות שאמון על ערך קדושת החיים. אז לא הייתי מטיל כמעט שום מגבלות. ולכן הצדקתי לגמרי את שיטתו של הנשיא טראמפ בנושא.
במקסימום הייתי קובע שעות במקומות ציבוריים חיוניים שאז חייבים להיות עם מסיכה, עבור אנשים המעוניינים להיזהר. אבל בטח שלא הייתי הורס את הכלכלה עבור כמה זקנים..
אבל יהודים אנחנו!
שומרי תורה ומצוות אנחנו!
ערך 'קדושת החיים' הוא ערך עליון אצלנו!
כל מילה חריף. עד שהמכחישים לא יראו ערימות של גופות, בשכונה שלהם, לא באמריקה, סתם שיקרו שם הח"ק, הם ימשיכו... תמשיך גם אתה בבקשה ברשימות החשובות. אין להם מענה ראוי אז הם מקשקשים שטויות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2020 21:51 לינק ישיר 

חאמינאדע כתב:
לא ידעתי שסבא שלנו ע"ה נפטר מקורונה, עד שראיתי את הטבלה של חריף_ומקשה. נו, אם זה מוסיף לו חריף, שיערב לו.
אבל יש בזה אולי נפק"מ להלכה, היות והמשפחה לא ידעה מזה, ואף אחד לא נכנס אז לבידוד אולי צריך להשלים ולהיכנס עכשיו לבידוד (גם אם עברו כבר כמה חודשים) ...

זהו.
עלית עלי.
עכשיו שכנעת את כולם שכל הטבלה הינה פרי דמיוני הקודח.

לא היו כתבות באתרי החדשות.
לא היו מודעות אבל ופרסומים של ארגוני צדקה.
לא היה כלום כי אין כלום.
סתם התחשק לי לקחת שמות של אנשים ולדחוף אותם לטבלה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2020 21:41 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

כבר כתבתי כאן לא פעם, שאילו לא הייתי יהודי שומר תורה ומצוות שאמון על ערך קדושת החיים. אז לא הייתי מטיל כמעט שום מגבלות. ולכן הצדקתי לגמרי את שיטתו של הנשיא טראמפ בנושא.
במקסימום הייתי קובע שעות במקומות ציבוריים חיוניים שאז חייבים להיות עם מסיכה, עבור אנשים המעוניינים להיזהר. אבל בטח שלא הייתי הורס את הכלכלה עבור כמה זקנים..
אבל יהודים אנחנו!
שומרי תורה ומצוות אנחנו!
ערך 'קדושת החיים' הוא ערך עליון אצלנו!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2020 21:18 לינק ישיר 

בד"ה: הרב משה אהרן ג'ייקובס ממודיעין עילית נפטר היום בבית החולים שערי צדק לאחר שחלה בקורונה. הנפטר ה-13 מקורונה בעיר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2020 16:15 לינק ישיר 

חאמינאדע כתב:
לא ידעתי שסבא שלנו ע"ה נפטר מקורונה, עד שראיתי את הטבלה של חריף_ומקשה. נו, אם זה מוסיף לו חריף, שיערב לו.
אבל יש בזה אולי נפק"מ להלכה, היות והמשפחה לא ידעה מזה, ואף אחד לא נכנס אז לבידוד אולי צריך להשלים ולהיכנס עכשיו לבידוד (גם אם עברו כבר כמה חודשים) ...

זה בסדר, חריף ומקשה הידוע בשנאת המן שלו נגד חרדים, סופר את המתים החרדים כמו שאדם סופר את יהלומיו
קשה לו לוותר על כל מת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2020 15:06 לינק ישיר 

השאלה האם זה ישפיע על יחסי הכוחות במפלגות החרדיות ?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > נפטרים מקורונה בחלוקה לפי אחוז הצבעה למפלגות חרדיות.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext