בית פורומים בחדרי חרדים

טעות בחיסון: איש צוות רפואי קיבל תוכן של 5 מנות לפחות בזריקה אחת

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/12/2020 15:03 לינק ישיר 

פרסום ראשון: החיסון שניתן לאיש צוות רפואי במרכז הארץ הכיל את כל הבקבוקון, לא מהול • המחוסן קיבל את כל מנות החיסון בבת אחת ונשלח לבית החולים • האירוע נמצא בחקירה

פרסום ראשון: איש צוות רפואי במרפאה של אחת מקופות החולים במרכז הארץ קיבל בטעות בקבוקון שלם מהחיסון של פייזר. לאיש הצוות הוזרקו אתמול 6-5 מנות של חיסון נגד קורונה בבת אחת.
במשרד הבריאות מאשרים שהאירוע נמצא בחקירה. המתחסן קיבל למעשה זריקה של בקבוקון שלם שאמור להספיק ל-6-5 מנות, בקבוקון שלא נמהל. איש הצוות הרפואי שקיבל בטעות את כל מנות החיסון האלה בבת אחת אושפז להשגחה בבית חולים, אך הוא לא נפגע מכך והוא שוחרר הבוקר לביתו. בעקבות האירוע, חודדו ההנחיות לביצוע החיסונים.

משרד הבריאות עדכן את הצוותים המקצועיים בשטח על "טעות שנבעה מפיצול תהליך המהילה ושלב ההזרקה". על פי המלצות משרד הבריאות, אחות אחת צריכה לבצע את פעולת המהילה ופעולת ההזרקה. עוד נמסר: "אין להכין מנות חיסון מראש, יש להכין את מנת החיסון רק לאחר שווידאנו כי בקבוקון החיסון מהול".

עוד בהנחיות שחודדו: "לאחר מהילת בקבוקון החיסון יש לרשום את תאריך ושעת המהילה באופן ברור ובמקום בולט ובאמצעות עט שאינו מחיק. ניתן להשתמש בבקבוקון חיסון מהול עד 6 שעות בטמפרטורת החדר. לאחר 6 שעות יש
להשמיד את בקבוקון החיסון. יש לנקוט במשנה זהירות לאורך כל התהליך: מהילת בקבוקון החיסון, השאיבה של מנת החיסון ופעולת ההזרקה ולבצע בקרת איכות על התהליך בכללותו ועל כל ארבעת השלבים".

החשש העיקרי שבעקבות לחץ האחיות שנמצאים עכשיו וכנראה יהיה בתקופה הקרובה. שהטעויות כאלה לא יחזור בעצמם. שהנזק של זה בלתי ידוע.....

מקור: מאקו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2020 09:57 לינק ישיר 

טוב. אז לפי תורת הקונספירציה בטח יוולדו לו חייזרים...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2020 09:09 לינק ישיר 

מושגים כתב:

הבעיה שבקבוקון החיסון לא היה מהול...

אז הטיפו דם... מהמתחסן

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2020 09:07 לינק ישיר 

5 X (קוביד) 19 = (ווינדוס) 95. הוכחה נוספת למעורבותו של ביל גייטס (כל הקונספירציות שמורות).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2020 08:58 לינק ישיר 

קופ"ח מכבי
זה לא פלא - החיסונים ניתנים ע"י צוות שמועסק מהבוקר עד הערב, בנוסף לתפקידים השוטפים. ללא תיגבורים וללא עזרה של מתנדבים. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2020 08:11 לינק ישיר 

הבעיה שבקבוקון החיסון לא היה מהול...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2020 07:10 לינק ישיר 

מה הבעיה בלקבל 5 מנות פלצבו?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > טעות בחיסון: איש צוות רפואי קיבל תוכן של 5 מנות לפחות בזריקה אחת
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext