|
|
| נשלח ב-23/12/2020 14:13 |
|
| |
ליצמן: מחלוקת, לא בבית ספרנו
ליצמן אתמול לשמעון ברייטקופף: *אני הוכחתי שמה שחשוב לי זה האידיאולוגיה ולא הכסא. אני ויתרתי על משרת שר ובליכוד הבינו את המסר. אנשים חשבו שאני סתם מאיים, אבל נוכחו לראות שיש מי שמוכן לותר בשביל אידיאל. *אני האחרון שמפחד מהורדת אחוז החסימה. אני מייצג את החסידות הגדולה ביותר ודי לי לצרף את ויז'ניץ בשביל שאצליח לעבור אחוז חסימה נמוך. הסיבה שאני מתנגד לכך היא כי אני לא רוצה שיהיה מחלוקת. אחוז חסימה נמוך פותח פתח למחלוקות ואני לא אתן את ידי לכך. תוקן על ידי חצינזק ב- 23/12/2020 14:14:05
תוקן על ידי חצינזק ב- 23/12/2020 14:14:42
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2020 14:38 |
|
| |
האיש הרע הזה, שכמעט כל מחלוקת פוליטית בארבעים השנים האחרונות, באופן הגס והוולגארי ביותר, התחוללה על ידו, מסתייג ממחלוקות. איך אומרים האירוניה התאבדה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2020 17:47 |
|
| |
קלעפער
| קהלת כתב: |  | | האיש הרע הזה, שכמעט כל מחלוקת פוליטית בארבעים השנים האחרונות, באופן הגס והוולגארי ביותר, התחוללה על ידו, מסתייג ממחלוקות. איך אומרים האירוניה התאבדה. |
|
צודק, אבל לשמוע את זה מחסיד סלונים שמנהלת מחלוקת נוראה עם סלאנים על קוצו של אות זה אירוני לא פחות...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2020 18:11 |
|
| |
| חצינזק כתב: |  | ליצמן: מחלוקת, לא בבית ספרנו
ליצמן אתמול לשמעון ברייטקופף: *אני הוכחתי שמה שחשוב לי זה האידיאולוגיה ולא הכסא. אני ויתרתי על משרת שר ובליכוד הבינו את המסר. אנשים חשבו שאני סתם מאיים, אבל נוכחו לראות שיש מי שמוכן לותר בשביל אידיאל. *אני האחרון שמפחד מהורדת אחוז החסימה. אני מייצג את החסידות הגדולה ביותר ודי לי לצרף את ויז'ניץ בשביל שאצליח לעבור אחוז חסימה נמוך. הסיבה שאני מתנגד לכך היא כי אני לא רוצה שיהיה מחלוקת. אחוז חסימה נמוך פותח פתח למחלוקות ואני לא אתן את ידי לכך. תוקן על ידי חצינזק ב- 23/12/2020 14:14:05
תוקן על ידי חצינזק ב- 23/12/2020 14:14:42 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2020 13:24 |
|
| |
ליצמן הוא לא הבדיחה בסיפור הזה. הוא רק מספר את הבדיחה. הבדיחה הם הציבור שאליו מכוונים הדברים. העובדה שליצמן מעז להשתמש ב"התפטרותו"/התמנותו לשר השיכון כמעשה אידיאולוגי המסמל את נאמנותו לציבור בוחריו והתרחקותו ממנעמי השלטון, היא הוכחה לכך שליצמן בז לציבור שלו וחושב אותם למטומטמים. העובדה שיש לו אומץ לומר בשידור שסיבת התנגדותו להורדת אחוז החסימה היא הרצון למנוע מחלוקת, מלמדת על כך שהוא מרגיש בטוח לומר ולעשות ככל העולה על רוחו בידיעה שהציבור מטומטם. ליצמן חי בחברה שבה ההתנהלות היא שקובעת את ההשקפה הנכונה. ההכרזה בשטיבל חזקה יותר מאשר המציאות בשטח. אם אנחנו [הממסד, הועדה] פועלים כך אז זו האמת האבסולוטית, בבחינת "הוא אמר ויהי". המציאות נוצרת בדיבור של האיש השולט. ליצמן ממרומי כסאו הרם רואה את הציבור הכללי כסוג של חסידי גור, והוא לא לגמרי טועה. גם המראיינים לא גיחכו למשמע דבריו ההזויים. הם אפילו לא מצאו לנכון לשאול או להעיר משהו.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2020 15:44 |
|
| |
כל מילה פנינה כבר הרבה זמן לא ראיתי כזאת הבחנה קולעת ונכונה, ללא אוסף סתמי של גיבובי מילים אלא אמת ויציב
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2020 01:22 |
|
| |
היו היה איש שהתעלל באשתו ובילדיו האשה בקשה להתגרש אבל האיש טען שגירושין זה פתח למריבות ומחלוקות והוא לא מסוגל לתת את ידו לכך. בינתיים כל המשפחה סובלת מהרודף שלום הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2020 01:51 |
|
| |
גדול הנוכלים בפוליטיקה החרדית
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|