בית פורומים בחדרי חרדים

התוכנית של ליצמן למשקיעים בערד

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/12/2020 14:52 לינק ישיר 
התוכנית של ליצמן למשקיעים בערד

ליצמן העביר בממשלה את תוכניתו לסיוע בסך מאה אלף ש"ח בקניית דירה בפריפריה,

רוב הישובים החרדים כמובן לא נכללים ברשימה, מה שנראה שליצמן היה מעוניין לסייע למשקיעים בערד,

רבים מחס"ג השקיעו בעבר בדירות בערד, וכהיום שוויין האמיתי בשוק הוא בסביבות ה450 אלף ומעלה, דא עקא שהוועדה שמינה הרבי מגור אוסרת למכור את הדירות ביותר משלוש מאות חמישים, הרבי מגור טוען אני בעל הבית, אם לא שהזרמתי אלף משפחות לשם לא היה המחיר מאמיר, נתון שאפשר להתווכח אתו, אבל עם הרבי אי אפשר להתווכח וזה מביא למרמור פנימי, כעת עם אישור המענקים יוכלו המשקיעים להעלות במאה אלף ש"ח את מחירי הדירות, והאברכים יוכלו לקנות הלאה בשלוש מאות חמישים כאשר המדינה מפצה את המוכרים באמצעות המענק, ובא לגור גואל, 

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2020 16:02 לינק ישיר 

יפה. 
זה גם מה שאני חשבתי, ותהיתי לעצמי אם יש עוד כמה שהבינו כמוני. עכשיו אני רואה שאני לא לבד :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/12/2020 16:44 לינק ישיר 

לה''ו. בערד קיימות ''שתי סוכנויות תיווך'' בבעלות חס''ג, שכל מטרתן הוא להרים את המחירים לכולם באופן מלאכותי, כדי שלא יגיעו לגור שם.
בעוד לחס''ג שקונים שם, בתור סוכנות תיווך, הם ''משכנעים'' תרתי משמע את המוכרים שהמחיר שהעריכו מלכתחילה, לא לקחה בחשבון , גיל בניין, קומה, אזור וכד', והמוכר שכבר קנה במקום אחר, וצריך את הכסף, נשבר ומתפשר.

אחת השיטות הידועות והבולטות הן תליית שלטים רבים של ''למכירה'' בבלעדיות, ומבקשים מחיר גבוה לאין שיעור.
וכן באתר יד 2.

אממה? בדיקה פשוטה באתרים הרלוונטיים, ובבנקים למשכנתאות, מראים שהמכירה בפועל, הרבהההה יותר נמוכה מהמחיר שהם מציגים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2020 08:55 לינק ישיר 

איך ח"כ אחרים של יהדות התורה חושבים לסייע  בנושא הדיור לאלה שלא נולדו חסידי גור?. כמובן שלא הייתי מעלה את השאלה אלמלא הבחירות בפתח, זכור לנו הבטחות רבות בנושא. תכלס, על החכים החרדים לעמוד שהמענק יינתן על דירות ששווים עד מיליון וחצי בתנאי שמדובר בדירה ראשונה ובתנאים מתלים, אחרת, אין כאן בשורה של ממש, לחלופין החזרת תכניות מחיר למשתכן שהוכח מעבר לכל ספק שהוזילו מחירי הדירות בכמה מאות אלפי שקלים, האמת, ניתן להשאיר את האופציה של ליצמן, כי כאמור, אין בה בשורה של ממש לציבור הרחב, ולהמשיך עם תכנית מחיר למשתכן, כי אין מלכות נוגעת בחברתה.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 24/12/2020 09:20:13

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2020 17:29 לינק ישיר 
והיית משוגע ממראה עיניך

כל הציבור החרדי שמצביעים, מצביעים ונותנים כח לאגואיסט לעשוק אותם. אולי עוד יבוא יום שיבינו להתחרט על השיגעון המטורף הזה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2020 01:12 לינק ישיר 

עכשיו, אחרי שדאג לציבור הערדי, יקדיש ליצמן את כל זמנו עבור כלל הציבור החרדי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2020 06:32 לינק ישיר 

חצינזק כתב:

עכשיו, אחרי שדאג לציבור הערדי, יקדיש ליצמן את כל זמנו עבור כלל הציבור החרדי.

לה''ו. ישששששש!!! עכשיו יהיו דירות בארסוף, במחירי מצולות ים סוף!!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2021 18:22 לינק ישיר 

שמחה כהן ב'המחדש': חסידי גור קיבלו הודעה מטעם עזר הנישואין של החסידות כי בקרוב יתחילו לאשר את ההתיישבות החסידית בדימונה, רכישת הדירות דרך הועדה בלבד וחל איסור לשכור דירות שם אלא לרכוש בלבד כדי להבטיח את הצלחת המהלך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2021 19:10 לינק ישיר 

חצינזק כתב:

שמחה כהן ב'המחדש': חסידי גור קיבלו הודעה מטעם עזר הנישואין של החסידות כי בקרוב יתחילו לאשר את ההתיישבות החסידית בדימונה, רכישת הדירות דרך הועדה בלבד וחל איסור לשכור דירות שם אלא לרכוש בלבד כדי להבטיח את הצלחת המהלך.

הכושים העבריים מלמעלה.
הכור(די) הגרעיני מלמטה.
ובאמצע, גנדל''ן!

בואיינה, זה אחלה סנדוויץ'!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2021 19:20 לינק ישיר 

מזמור_שיר כתב:
כל הציבור החרדי שמצביעים, מצביעים ונותנים כח לאגואיסט לעשוק אותם. אולי עוד יבוא יום שיבינו להתחרט על השיגעון המטורף הזה
יכולתם להצביע "זהות" והייתם מקבלים את זה:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2021 19:21 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2021 19:42 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2021 19:48 לינק ישיר 

בערד זה עבד כך:
הועדה איתרה מגוון דירות שבעליהן אינם מתגוררים בערד 
צילמו את הדירות מבפנים ומבחוץ, לכל דירה הוכן תיק מכירה. 
המועמדים לרכישה ראו את התמונות והחליטו אם לקנות או לא
עו"ד אחד טיפל בכל העיסקאות, כל הרוכשים קיבלו משכנתא באותו סניף בנק.
אף אחד לא יצא לערד לפני שכל הדירות אכן נמכרו לאנ"ש
רק לאחר שכל הדירות נמכרו - אנשים קיבלו הוראה לצאת עם המיטלטלין לערד
וככה יום אחד קמו תושבי ערד בבוקר וראו שיש כאן קבוצה חדשה,

מעניין מה יהיה בדימונה. תגידו מה שתגידו - אף אחד לא ילמד את גור מה זה ביזנעס ומה זה נדל"ן. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2021 20:19 לינק ישיר 

את הדברים שגור עושים בלי לעשוק את כלל הציבור לא איכפת לי. אבל איפה מאיר פרוש? למה לא שומעים שהוא עשה משהו לציבור שלומי אמוני?
ליצמן עשה שיניים, אחד עשה תקשורת וניודים, אחד עשה תחבורה ציבורית, איפה מאיר פרוש בתמונה,  הוא לא חבר כנסת? הוא לא אוכל ושותה הוא וחבר מריעיו על קולם של הציבור החרדי???????????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2021 08:05 לינק ישיר 

שחור_כתום כתב:

בערד זה עבד כך:
הועדה איתרה מגוון דירות שבעליהן אינם מתגוררים בערד 
צילמו את הדירות מבפנים ומבחוץ, לכל דירה הוכן תיק מכירה. 
המועמדים לרכישה ראו את התמונות והחליטו אם לקנות או לא
עו"ד אחד טיפל בכל העיסקאות, כל הרוכשים קיבלו משכנתא באותו סניף בנק.
אף אחד לא יצא לערד לפני שכל הדירות אכן נמכרו לאנ"ש
רק לאחר שכל הדירות נמכרו - אנשים קיבלו הוראה לצאת עם המיטלטלין לערד
וככה יום אחד קמו תושבי ערד בבוקר וראו שיש כאן קבוצה חדשה,

מעניין מה יהיה בדימונה. תגידו מה שתגידו - אף אחד לא ילמד את גור מה זה ביזנעס ומה זה נדל"ן. 

לה''ו. אני מקווה שהדימונאים שמiכרים, מודעים לעניין ויעלו את המחירים לשמיים.
שיילכו לגור בארסוף!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2021 10:34 לינק ישיר 

בערד אין לחס"ג אפשרות לעקוף את הועדה, כי הרוכש יורחק מכל חיי הקהילה הגורית, ומכח זה הצליחו לשמור שם רמת מחירים סבירה לרוכשים המחכים לפי תור מסודר.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > התוכנית של ליצמן למשקיעים בערד
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext