האם העולים החדשים בני מנשה ואחרים מחפשים עבודה או שהם נמצאים במרכזי קליטה וזה לא רלוונטי עבורם?
יקיריי, יהודי טוב שמנסה לדאוג לפרנסתם של העולים לארץ, פנה אליי בשאלה האם העולים החדשים מחפשים עבודה או שהם נמצאים במרכזי קליטה וזה לא רלוונטי עבורם? שאלה נוספת במידה והם נמצאים במרכז קליטה האם הם יכולים לעבוד חלק מהזמן?
נשלח ב-25/12/2020 00:38
לךתדע1 כתב:
יקיריי, יהודי טוב שמנסה לדאוג לפרנסתם של העולים לארץ, פנה אליי בשאלה האם העולים החדשים מחפשים עבודה או שהם נמצאים במרכזי קליטה וזה לא רלוונטי עבורם? שאלה נוספת במידה והם נמצאים במרכז קליטה האם הם יכולים לעבוד חלק מהזמן?
יהודי כ"כ טוב מובטח לו שבעזרת השם גם הוא ירוויח מכך [...].
נשלח ב-25/12/2020 00:19
מצדר, מתגובותך משתמע שאתה גר בהר טוב, או לפחות בן מנשה 0;
אינני בקי בבני מנשה, אבל מהמעט שידוע לי תושבי קריית ארבע די מעורים בקהילה ובטח צעיריהם כבר עובדים בעבודות רגילות ומסתדים ככל הישראלים (לגבי תושבי כוכב יעקב אין לי היכרות אבל סה"כ זה קרוב לירושלים ובטח כבר השתלבו בקהילה גם כן). והעולים החדשים יותר הם מעטים עקב קשיים שמערימה המדינה. זה מה שידוע לי אבל יתכן שאני טועה, ובכל מקרה כל הכבוד על היוזמה.
נשלח ב-24/12/2020 16:20
לךתדע1 כתבה:
hot_tr כתב:
לה''ו. ראשית כל. הם התגיירו ולמדו הכל, לפני העלייה. שנית כל. כבר אין מרכזי קליטה. שלישית. העולים הטריים, מתגוררים בעיקר בנוף הגליל. רביעית. תלוי מאוד מה הוא מחפש, מכיוון שהגיעו ממקום חקלאי/לא טכנולוגי. חמישית. העולים הוותיקים גרים בעיקר בקרית ארבע וכוכב יעקב, ובית אל. הם כבר יותר מעורים.
תודה לך. לא מדובר בהייטק ניסיון בחקלאות יתרון הבעיה, שמקום העבודה באזור התעשייה הר טוב.
לה''ו. ראשית כל. הם התגיירו ולמדו הכל, לפני העלייה. שנית כל. כבר אין מרכזי קליטה. שלישית. העולים הטריים, מתגוררים בעיקר בנוף הגליל. רביעית. תלוי מאוד מה הוא מחפש, מכיוון שהגיעו ממקום חקלאי/לא טכנולוגי. חמישית. העולים הוותיקים גרים בעיקר בקרית ארבע וכוכב יעקב, ובית אל. הם כבר יותר מעורים.
תודה לך. לא מדובר בהייטק ניסיון בחקלאות יתרון הבעיה, שמקום העבודה באזור התעשייה הר טוב.