. . וחוץ מזה אני מבין שאת לא רק אשת חבר, אלא חבר בעצמיותו... ויש לך ידע נרחב במה שאומרת התורה. אשרייך נוסף.
תוקן על ידי דקחר ב- 31/12/2020 14:19:14
כל ילד חרדי בגן יודע שקדושת החיים היא ערך עליון בתורה (או שרק בגני הילדים הליטאיים מספרים על אהבת התורה של הלל הזקן?).
תוקן על ידי Honeycooki ב- 01/01/2021 03:25:34
נשלח ב-1/1/2021 03:23
דקחר כתב:
כל הכבוד לך שאינך קוראת חדשות ועדכונים (מלבד מה שאת רוצה כמובן לדעת...) ואינך משוטטת באתרים. אשרייך.
מה הקשר בין אתרי חדשות או אחרים לבין מידע על משפחות הרוסות? כל משפחה שנהרסת מוציאה הודעה לתקשורת?
אם זה מקור המידע שלך, הוא לא מייצג ולא אמין.
תוקן על ידי Honeycooki ב- 01/01/2021 03:26:21
נשלח ב-31/12/2020 14:19
Honeycooki כתב:
דבר ראשון תוכיח. אין אלפי משפחות הרוסות. דבר שני, מוות הוא נזק יותר גדול. כך אומרת התורה.....
כל הכבוד לך שאינך קוראת חדשות ועדכונים (מלבד מה שאת רוצה כמובן לדעת...) ואינך משוטטת באתרים. אשרייך. וחוץ מזה אני מבין שאת לא רק אשת חבר, אלא חבר בעצמיותו... ויש לך ידע נרחב במה שאומרת התורה. אשרייך נוסף.
נשלח ב-31/12/2020 09:57
כנאמר וכידוע, בשיטה הלא חכמה של אפי, הכל או לא כלום. כי התינוקות במעון לא שמים מסכה, אז אף אחד לא ישים. ממש גאוני. שלא לדבר על זה שאחוזי ההדבקה אצל הקטנים אפסיים. ראש בקיר.
נשלח ב-30/12/2020 19:59
זאת אומרת, אתה בעצמך מבין את חוסר ההיגיון בדבר, רק אתה נתלה באפידמיולוגים לעשות משהו חסר הגיון.
עזוב הוכחה. איך מסכה מרחק והגיינה הורסים משפחות? הסבר לוגי יש?
אולי די לשאלות המטומטמות שלך? כשמדברים על בעיות חינוך מדברים מוסדות חינוך שהיו סגורים חודשים ארוכים והרבה מהנוער נשר "גם אם תכתוש את האויל" וכו'
כשאין תשובה הגיונית ולוגית לתמיהה להתעקשות שלא לעטות מסיכה, אז אז מביאים לעזרה את המכתש.
נשלח ב-30/12/2020 17:53
Honeycooki כתב:
אולי די לשאלות המטומטמות שלך? כשמדברים על בעיות חינוך מדברים מוסדות חינוך שהיו סגורים חודשים ארוכים והרבה מהנוער נשר "גם אם תכתוש את האויל" וכו'
נשלח ב-30/12/2020 09:47
תמניא_אפי כתב:
עיריית ערד מתייגת את חסידי גור כאשמים בתחלואה
עיריית ערד סיכמה את מצב התחלואה בעיר ועוררה זעם בקרב התושבים "היום אנו סופרים כ-180 מאומתי קורונה. כ-140 מתוכם משתייכים לקהילת גור"
מסכנים גם אכלו את הדגים המסריחים, גם לקו, ועכשיו גם גורשו מן העיר.
אז מה הועילו???
מסכנים תושבי ערד שחסידי גור נדלן הגיעו לעיר והם בכוונה מורידים את מחירי הדירות בעיר ! בנוסף לעוד פשעים שלהם כמו ניסיון השתלטות על בית כנסת הגדול בעיר וכדרכם האלימה הם אף תקפו את הגבאי הראשי של בית הכנסת !! תושבי ערד החילונים ומסורתיים מתעבים את חסג נדלן .
נשלח ב-30/12/2020 01:28
דקחר כתב:
אלפי אלפי משפחות הרוסות בגלל בעיות חינוך, שלום בית, נשירה וכולי וכולי, השם ישמרנו, היש לך נזק יותר גדול מזה?
דבר ראשון תוכיח. אין אלפי משפחות הרוסות. דבר שני, מוות הוא נזק יותר גדול. כך אומרת התורה.
אני חיה בקהילה גדולה שנזהרת מאד, לא קל לאף אחד, אבל סך הכל כולם בסדר. העיקר הבריאות, זו לא קלישאה. עם אבא ואימא בריאים אפשר להתמודד עם בעיות חינוך. עם בעיות חינוך של ילד יתום, הרבה יותר קשה להתמודד. שהשם ישמרנו....
נשלח ב-30/12/2020 01:21
אלפי אלפי משפחות הרוסות בגלל בעיות חינוך, שלום בית, נשירה וכולי וכולי, השם ישמרנו, היש לך נזק יותר גדול מזה?
נשלח ב-30/12/2020 01:18
תמניא_אפי כתב:
אתה יכול לעבור על כל ההודעות שלי ולא תמצא בשום מקום שכתבתי שהשמירה אינה עוזרת כלום.
מה שאמרתי ואני עדיין אומר זה שאין הצר שווה בנזק המלך והפסד כל הצעדים הוא הרבה יותר גדול מהרווח שלו, וחוצמזה אין על בן אדם שום חובה לא מוסרית ולא הלכתית להפסיק את החיים השגרתיים על כל המשתמע מכך בגלל ספק הארכת חיים כשאין שום פיקוח נפש לפנינו.
בטוח אין הצר שווה בנזק המלך??
אויאויאוי איזה צר, ללכת עם מסכה ולשמור על מרחק והגיינה.
מה זה למול נזק המלך הפעוט, מאות מתים, ביג דיל.
נשלח ב-30/12/2020 01:15
תמניא_אפי כתב:
אתה יכול לעבור על כל ההודעות שלי ולא תמצא בשום מקום שכתבתי שהשמירה אינה עוזרת כלום.
מה שאמרתי ואני עדיין אומר זה שאין הצר שווה בנזק המלך והפסד כל הצעדים הוא הרבה יותר גדול מהרווח שלו, וחוצמזה אין על בן אדם שום חובה לא מוסרית ולא הלכתית להפסיק את החיים השגרתיים על כל המשתמע מכך בגלל ספק הארכת חיים כשאין שום פיקוח נפש לפנינו.