|
|
| נשלח ב-29/12/2020 19:33 |
|
| |
א. אל תיתמם, אתה יודע בדיוק על מה אני מדבר גם בלי שאחפש את תגובותיך ואעשה צילומי מסך.
ב. גם בזה אתה קצת מיתמם, לא צריך לחפש כלום, אנשים (צנועים וענווים כמובן) מסוגו של הבאבא פינטו דואגים להביא אלינו את כל היחצנות שלהם באמצעות יחצניהם כי רבים המה. ואת הלעג הם עושים לעצמם בלבד. זו גם התשובה לסעיף ד.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2020 21:09 |
|
| |
א. אתה יכול לכתוב דוגמות באופן כללי ואולי אזכר. האמת שניסיתי לחשוב הרבה ונזכרתי שפעם כתבתי לך משהו בקונוטציה שלילית על הרב שריקי מהנערות, אז אם לזה כוונתך אני מתנצל בהחלט. ב. אשריך שאתה (היחיד ש)כל הזמן "נמצא" איפה שמדברים על הרב קנייבסקי או הרב פינטו. האמן לי שאם היו אומרים לי שהרב פינטו נפטר לפני 5 שנים (הוא היה מתישהו חולה סופני, לא?), או שהוא בכלל פיקציה שייצרו בפוטושופ, לא היו לי כל הוכחות לסתור זאת.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2020 21:38 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | | א. אתה יכול לכתוב דוגמות באופן כללי ואולי אזכר. האמת שניסיתי לחשוב הרבה ונזכרתי שפעם כתבתי לך משהו בקונוטציה שלילית על הרב שריקי מהנערות, אז אם לזה כוונתך אני מתנצל בהחלט. ב. אשריך שאתה (היחיד ש)כל הזמן "נמצא" איפה שמדברים על הרב קנייבסקי או הרב פינטו. האמן לי שאם היו אומרים לי שהרב פינטו נפטר לפני 5 שנים (הוא היה מתישהו חולה סופני, לא?), או שהוא בכלל פיקציה שייצרו בפוטושופ, לא היו לי כל הוכחות לסתור זאת. |
|
אני מכיר את ההתחכמויות שלך, אין לי כוונה ועניין לנהל דיון שלא ייגמר לעולם.
מאוד מעניין שאתה נזעק כשמדובר בכל מיני גזירות קללות וברכות וסגולות של שר התורה, ובכל מיני להטוטים של מאחז העיניים פינטו שעם המגלומניות ותאוות הכבוד והפרסום שלו הופך עצמו ללעג בפי הבריות . ולא במקרים רבים אחרים (שאף השתתפת בהם) שביזו רבנים ואדמו"רים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2020 23:09 |
|
| |
אם אתה מחזיק ספרים עם סיפורי סתבא שיש עליהם ציור של השבתאי ד"ר שמואל דוד פאלק, חומש דברים עם תמונה של הרב פינטו היא אחת הבעיות הקטנות שלך בחיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2020 23:18 |
|
| |
בעיה?
זו זכות מה גם שראינו מעשה רב אצל מרן שר התורה שמחזיק את זה על שולחנו
|
|
|