| נשלח ב-29/12/2020 21:27 |
|
| |
כך נותנים אנשי הפלג תודה על 35 שנות מגורים חינם
תלמידי ישיבת מעלות התורה הפגינו מול בית 'הנגיד' לאחר שבית המשפט דחה את בקשת 'מעלות התורה' לעכב את הפסק שהוציא מרשותה את הבנין שהשאיל רייכמן, הפגינו בחורים מתחת לחלונו ושרו "וכל קרני רשעים אגדע" • צפו
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2020 23:17 |
|
| |
פורם שיודע להכיל את איש חשוב יתמודד עם כל אתגר: אין זה סוד שרבים וטובים שעזבו את הפורם מציינים אותו כגורם להחלטתם.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2020 17:44 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2020 17:43 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | | רק עכשיו אני מבינה עם איזה אנשים מייסדי החסידות התמודדו...
תסתכל בראי (מותר פעם אחת, כדי לדעת סוף סוף אם אתה גבר או אישה), תראה עם מה היו צריכים מייסדי החסידות להתמודד ותעריץ אותם פי מליון. |
|
סליחה שגם אני זז מנושא האשכול, אבל בהחלט דוחה, סוג של "לא יהיה בך קדש".. ניק שפעם אומר שהוא גבר ופעם שהוא אישה, זה כיעור פעם עוד היה אומר שיש לו ניק אחד עם אשתו, אבל הפורום שכבר שרד הרבה משוגעים יודע איך לקבל את התופעה המוזרה..
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 30/12/2020 17:43:50
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2020 15:37 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  | | רק עכשיו אני מבינה עם איזה אנשים מייסדי החסידות התמודדו... |
|
תסתכל בראי (מותר פעם אחת, כדי לדעת סוף סוף אם אתה גבר או אישה), תראה עם מה היו צריכים מייסדי החסידות להתמודד ותעריץ אותם פי מליון.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2020 12:12 |
|
| |
לא יעזור לכם כל ההצטדקויות.
יש 'פסק דין' שלייזר כהנמן וחבורתו מפירים ברגל גסה.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2020 10:37 |
|
| |
גם לי גם לך לא יהיה הוא יסוד ושורש העבודה אצל הליטוואקעס. מכל פלג אפשרי. (עכשיו תתחיל לשיר: 6:3! 6:3!) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2020 10:06 |
|
| |
| timobl כתב: |  | עכשיו נחשפת במערומך
| מחודד כתב: |  | | יש קו מוביל ומקשר בין תלמידי מעלות התורה לתלמידי מסורת התורה, במידה הזאת של כפיות טובה, עוברת כחוט השני(או בעצם כמו חוט אחר... )ביניהם. יש לי עוד הרבה מה להאריך בזה, אבל זה דבר נורא ככל שאני חושב עליו. |
|
רק שכחת משום מה שהיה 'דין תורה' והיה 'פסק דין' ברור, ויש את הנוכלים שלא מוכנים להישמע לדין תורה כשזה לא מסתדר להם.
ולכן הגנב הגדול הוא לייזר כהנמן שמפר פסק דין ברגל גאוה, ועוד יש לכם טענות.
וכפי שכבר כתב באופן ברור מרן הגרי"ש אלישיב זצוק"ל.
|
|
גם אם תחזור על השקרים שלך 1000 פעמים הוא לא יהפך לאמת וכבר נשפך פה הרבה מלל בנושא איך זה שמפר את פסקי הדין מפיץ כזבים על אחרים.
הקו של כפיות טובה הוותה אצל 'המחבלים' אבן יסוד בכל לאורך כל הדרך, זה החל בטרור שרב המחבלים מהגבעה עשה נגד חמיו בחייו, ונגד מוריו ורביו בישיבת פוניבז' מרן ר' דוד פוברסקי זצוק"ל ויבלחט"א ומרן הגרי"ג שליט"א, וכלה בנסיון הרס הישיבה עצמה בכדי ש'גם לי וגם לך לא יהיה'.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2020 09:47 |
|
| |
עכשיו נחשפת במערומך
| מחודד כתב: |  | | יש קו מוביל ומקשר בין תלמידי מעלות התורה לתלמידי מסורת התורה, במידה הזאת של כפיות טובה, עוברת כחוט השני(או בעצם כמו חוט אחר... )ביניהם.
יש לי עוד הרבה מה להאריך בזה, אבל זה דבר נורא ככל שאני חושב עליו. |
|
רק שכחת משום מה שהיה 'דין תורה' והיה 'פסק דין' ברור, ויש את הנוכלים שלא מוכנים להישמע לדין תורה כשזה לא מסתדר להם.
ולכן הגנב הגדול הוא לייזר כהנמן שמפר פסק דין ברגל גאוה, ועוד יש לכם טענות.
וכפי שכבר כתב באופן ברור מרן הגרי"ש אלישיב זצוק"ל.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2020 08:03 |
|
| |
נדמה לי ששמעתי את קולו של משה אריה, הכצעקתה?!
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2020 01:27 |
|
| |
יש קו מוביל ומקשר בין תלמידי מעלות התורה לתלמידי מסורת התורה, במידה הזאת של כפיות טובה, עוברת כחוט השני(או בעצם כמו חוט אחר... )ביניהם.
יש לי עוד הרבה מה להאריך בזה, אבל זה דבר נורא ככל שאני חושב עליו.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2020 23:00 |
|
| |
יש קו שמוביל בין ההתנהגות הרעה הזו להפגנות מתפרעי הפלג שבקנאות מזוייפת של הפרת חוק חתימת תורתו אומנתו חוסמים כבישים ומתעללים באלפי יהודים שנקלעו לדרכם, ריקבון במידות שמתחיל בראשי הוגיהם ומחלחל עד לבחורים הצעירים שמשתתפים בפרעות האלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2020 22:48 |
|
| |
רק עכשיו אני מבינה עם איזה אנשים מייסדי החסידות התמודדו...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2020 22:47 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2020 22:33 |
|
| |
עוד לפני שנבנה הבניין, כוולם ידעו שהבניין הוא זמני בתור פנימייה,
ולבסוף כל דירותיו יועמדו למכירה או להשכרה,.
כל מי שנכנס לבניין מבין מיד שזה בניין דירות ולא פנימייה.
|
|
|
|
|