בית פורומים בחדרי חרדים

משרד הפנים בראשות *ד*עת *ר*בינו *ע*ובדיה *י*וסף, מכיר בנישואין אזרחיים שנעשו בישראל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/12/2020 10:50 לינק ישיר 
משרד הפנים בראשות *ד*עת *ר*בינו *ע*ובדיה *י*וסף, מכיר בנישואין אזרחיים שנעשו בישראל

חשיפה: לראשונה - רשות האוכלוסין הכירה בנישואים אזרחיים של לפחות 3 זוגות שנישאו באופן מקוון, בלי לצאת מישראל. הזוגות התחתנו במחוז ביוטה (ארה"ב) שמאפשר הליך נישואים בוידאו. אחרי בחינה מעמיקה ברשות האוכלוסין - הנישואים הוכרו. ויש עוד הרבה זוגות בדרך. פרסמנו ב-#קלמןליברמן

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי hot_trend ב- 30/12/2020 10:50:46

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2020 17:41 לינק ישיר 

hot_trend כתב:
חשיפה: לראשונה - רשות האוכלוסין הכירה בנישואים אזרחיים של לפחות 3 זוגות שנישאו באופן מקוון, בלי לצאת מישראל. הזוגות התחתנו במחוז ביוטה (ארה"ב) שמאפשר הליך נישואים בוידאו. אחרי בחינה מעמיקה ברשות האוכלוסין - הנישואים הוכרו. ויש עוד הרבה זוגות בדרך. פרסמנו ב-#קלמןליברמן

לא כל כך מבינים מדבריך אם הבעיה היא שמדובר בנישואין אזרחיים שלא כדת משה וישראל, או שנעשו כדת משה וישראל על ידי שליח לקבלה או להולכה של טבעת הקידושין רק שהקידושין נעשו על ידי זום, שזה לכאורה קידושין מהודרים למהדרין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2020 16:28 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:

נשמע מוזר, באיזו עילה אפשר לפסול את זה? ומה רע בזה יותר ממה שהיה עד היום?!

לה''ו. אי אפשר לפסול.
אבל אפשר להרוויח כותרות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2020 15:44 לינק ישיר 

נשמע מוזר, באיזו עילה אפשר לפסול את זה? ומה רע בזה יותר ממה שהיה עד היום?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2020 12:06 לינק ישיר 
הפירסום של hot_tr בבחדרי עובד (בינתיים)

שר הפנים אריה דרעי הודיע כי אינו מאשר רישום נישואים שנעשו בחו"ל באמצעות אפליקציית הזום, לאחר שלאחרונה הוגשו מספר בקשות לרישום נישואים מבלי שהסוגיה הוצגה בפני הדרג הניהולי והמשפטי ברשות האוכלוסין וההגירה. השר הורה לעצור את הטיפול בבקשות אלה עד שהנושא יוצג בפני הדרגים הבכירים ברשות האוכלוסין וההגירה ובפני שר הפנים לקבלת החלטה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > משרד הפנים בראשות *ד*עת *ר*בינו *ע*ובדיה *י*וסף, מכיר בנישואין אזרחיים שנעשו בישראל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext