נשלח ב-31/12/2020 11:28
למרות שחוסן, ח"כ ישראל אייכלר נמצא חיובי לקורונה
נשלח ב-2/1/2021 22:43
ליטאישעבר כתב: זה בגלל שהחיסון של הנאצים ואייכלר נורא שונא נאצים הם דחפו לו אמפולה של קורונה במקום חיסון
אל תכניס לו רעיונות לראש
נשלח ב-1/1/2021 15:09
מאות אנשים נדבקו במהלך השבוע - עשרה ימים אחרונים, לאחר שחוסנו.
אומנם זה מספר זניח, קרוב לפרומיל, לעומת המיליון שחוסנו.
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-1/1/2021 13:13
זה בגלל שהחיסון של הנאצים ואייכלר נורא שונא נאצים הם דחפו לו אמפולה של קורונה במקום חיסון
נשלח ב-1/1/2021 09:16
momeir
אלי_ו כתב: רק הסבר קטן על חיסונים. חיסון מתבסס על הרעיון שהגוף שלנו יודע להתמודד עם מחלות אם רק היה לו מספיק זמן. הגוף יודע ליצר נוגדנים בעצמו אלא שלפעמים, עד שהגוף מספיק ליצר מספיק נוגדנים ומסוגל להתגונן מהמחלה, נגרם נזק קשה ואפילו מות. הרעיון של חיסון זה זמן. לתת לגוף זמן ליצר נוגדנים לפני שנדבקים. החיסון הוא בעצם סוג של תמונה שמראים לגוף, "מזה צריך להזהר". הגוף בונה נוגדנים כך כשהוירוס מגיע, הוא מוכן להתמודד עם המחלה. מכאן, אם מישהו נדבק לפני החיסון או מיד אחריו, ברור למה זה יכול לקרות. אגב, חיסונים כמו כל דבר, אינם יעילים ב 100%. חלק גדול מהכח של החיסונים הוא צמצום ההדבקות. בימינו מחלות כמו חצבת נכחדו לא רק בגלל שאני מחסן את הילדים שלי אלא בגלל שכולם מחסנים. החיסון עצמו עובד ב 95% בערך מה שאומר שבמקרה של מחלה פעילה 5 מתוך מאה ילדים היו נדבקים במחלה הנוראית הזאת גם אם היו מחוסנים. העובדה שכמעט כולם מחוסנים היא זאת שהכחידה כמעט את החצבת.
אלה שמסרבים להתחסן עוברים על הלאו של 'לא תשים דמים בביתך'. לצערנו, גם אם תכתוש את האויל במכתש לא תסור אילתו מעליו
נשלח ב-1/1/2021 07:37
רק הסבר קטן על חיסונים.
חיסון מתבסס על הרעיון שהגוף שלנו יודע להתמודד עם מחלות אם רק היה לו מספיק זמן.
הגוף יודע ליצר נוגדנים בעצמו אלא שלפעמים, עד שהגוף מספיק ליצר מספיק נוגדנים ומסוגל להתגונן מהמחלה, נגרם נזק קשה ואפילו מות.
הרעיון של חיסון זה זמן.
לתת לגוף זמן ליצר נוגדנים לפני שנדבקים.
החיסון הוא בעצם סוג של תמונה שמראים לגוף, "מזה צריך להזהר". הגוף בונה נוגדנים כך כשהוירוס מגיע, הוא מוכן להתמודד עם המחלה.
מכאן, אם מישהו נדבק לפני החיסון או מיד אחריו, ברור למה זה יכול לקרות.
אגב, חיסונים כמו כל דבר, אינם יעילים ב 100%.
חלק גדול מהכח של החיסונים הוא צמצום ההדבקות.
בימינו מחלות כמו חצבת נכחדו לא רק בגלל שאני מחסן את הילדים שלי אלא בגלל שכולם מחסנים.
החיסון עצמו עובד ב 95% בערך מה שאומר שבמקרה של מחלה פעילה 5 מתוך מאה ילדים היו נדבקים במחלה הנוראית הזאת גם אם היו מחוסנים.
העובדה שכמעט כולם מחוסנים היא זאת שהכחידה כמעט את החצבת.
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-1/1/2021 01:06
חריף_ומקשה כתב: ליצמן הגערער נדבק מיד כשהתחילה המגיפה. ואייכלר הבעלזער נזכר להידבק עכשיו לקראת הסוף ביחד עם החיסון. עולם הפוך ראיתי.תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 31/12/2020 14:14:14
לאו דווקא עולם הפוך: אצל אייכלר ככל הנראה הנוגדנים שמרו עליו עד עכשיו. המענה לאלה ששואלים איך ייתכן אחרי חיסון להידבק? התשובה היא: שהחיסון לא מונע הדבקה אלא מתמודד עם הנגיף...
נשלח ב-1/1/2021 00:17
ניוטרל כתב: חריף_ומקשה כתב: תמניא_אפי כתב: מכאן סתירה גמורה לבעלי (חסר) דעת זהירות הקורונה.
הרי אייכלר לא נזהר, השתתף בחתונה הידועה לשמצה ובתפילות וטישים ובכל זאת לא נדבק, עד שסוף סוף נזכר להתחסן ואז נדבק.
אז למה שיזהרו אם בין כך לא נדבקים?
נשלח מהאנדרואיד שלי
הקב"ה מעמיד אותנו בניסיון. אם הדברים היו כ"כ קלים וברורים, לא היה לנו בחירה ולא היינו מקבלים שכר על הזהירות והשמירה..
ב2 מילים. יש בחירה!
נשלח ב-31/12/2020 19:04
חריף_ומקשה כתב: תמניא_אפי כתב: מכאן סתירה גמורה לבעלי (חסר) דעת זהירות הקורונה.
הרי אייכלר לא נזהר, השתתף בחתונה הידועה לשמצה ובתפילות וטישים ובכל זאת לא נדבק, עד שסוף סוף נזכר להתחסן ואז נדבק.
נשלח מהאנדרואיד שלי
הקב"ה מעמיד אותנו בניסיון. אם הדברים היו כ"כ קלים וברורים, לא היה לנו בחירה ולא היינו מקבלים שכר על הזהירות והשמירה..
נשלח ב-31/12/2020 15:19
תמניא_אפי כתב: מכאן סתירה גמורה לבעלי (חסר) דעת זהירות הקורונה.
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-31/12/2020 14:28
מכאן סתירה גמורה לבעלי (חסר) דעת זהירות הקורונה.
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-31/12/2020 14:13
ליצמן הגערער נדבק מיד כשהתחילה המגיפה. ואייכלר הבעלזער נזכר להידבק עכשיו לקראת הסוף ביחד עם החיסון. עולם הפוך ראיתי.תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 31/12/2020 14:14:14
נשלח ב-31/12/2020 14:11
אחרי המנה הראשונה 50-60 %, אחרי השניה 94-95 %
נשלח ב-31/12/2020 13:58
איהמאלה, לא ידעתי שבמכניבקא חושבים שקורונה זה רק שפעת
נשלח ב-31/12/2020 13:41
קרשינדו כתב: מה ההבדל בין האתר "החרדי" בחדרי חרדים הבנוי משנאה ואהבה לפי 2-3 כותבים בשמות שונים ומאתרים לא חרדיים? שבאתרים אחרים כששמעו או קראו שאייכלר נדבק איחלו לו רפואה שלמה. וכאן הליצנות השנאה והקנאה ושום מילה אנושית מתבקשת .
נשלח ב-31/12/2020 13:40
הדיבוק כתב: יש מצב שהחיסון לא מצליח על בעלזערס. תראו כמה נדבקו שם למרות הזהירות הרבה בהנחיות ביה"ד של מחזיקי הדת.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
1 2 1 2 סך הכל 2 דפים.
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.