|
|
| נשלח ב-5/1/2021 20:10 |
|
| |
| soslow כתב: |  | אין לי קשר לאף צד, אבל אני חייב לומר שעד כה, לכל הפחות בעיני הציבור הכללי שאיננו חסיד גור, הגר"ש מסמן וי על כל צעד ושעל ובכל הזדמנות, בעוד שחס"ג מפספסים כל הזדמנות לאהדה (מאד מסתבר שלא מעניין אותם אהדת הציבור, אבל בכל זאת חבל). |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2021 01:17 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | והנה בדיוק כפי שצפיתי. לא גיימצ'יינג'ר ולא נעליים.
דרמה לילית בגור: אחיו של הגר"ש אלתר מתנער מממכתב האחים שפורסם בהמבשר. אחרי שחתם על מכתב מחאה נגד הנעשה בחדרי "הפני מנחם" שהתפרסם הבוקר בעיתון "המבשר", חוזר בו הרב יצחק דוד אלתר ומבהיר - "נפגעתי בזה שנעשה שימוש בשמי כפגיעה בקהל אנ"ש החוסים תחת אד"ש, שאני מכללם" |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2021 01:30 |
|
| |
מי שישן באורוות שלא יתפלא שהוא קם עם פרעושים
| soslow כתב: |  | אין לי קשר לאף צד, אבל אני חייב לומר שעד כה, לכל הפחות בעיני הציבור הכללי שאיננו חסיד גור, הגר"ש מסמן וי על כל צעד ושעל ובכל הזדמנות, בעוד שחס"ג מפספסים כל הזדמנות לאהדה (מאד מסתבר שלא מעניין אותם אהדת הציבור, אבל בכל זאת חבל). |
|
התדמית של גור נדלן היתה בשפל שנים רבות התדמית של אלימים וכוחניים!! שמה שלא הולך בכוח הולך עם עוד קצת כוח!! לחסידות גור אף פעם לא היה איכפת מהאינטרס הציבורי החרדי כמו השתלטות על בית כנסת בכל הארץ בית כנסת הגדול בחיפה ובערד ימין צדק בית במברגר ועוד ..... החינוך העצמאי המלכת ניר ברקת תמורת נדלן ועוד ..... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2021 16:57 |
|
| |
לדעתי מכתב החרטה המאולץ שכתב ר' יצחק דויד ,אינו ממעיט מעוצמת האירוע של פירסום בעיתון המבשר, שאם רק בגלל זה הוא הוקם, אשריו אשרי חלקו ומקימיו לעולמי עולמים, העיתון המבשר הוכיח שהוא מוחה על פגיעה בפני מנחם ובבניו, ובנוסף ששאר הבנים של הפני מנחם לא נכנעו ללחצים העצומים ולאיומים וכן החתן הרב ליפל,עמד איתן בדעתו יתכן שהמכתב הזה הוא תמרור עצור למערכת שרודפת את ראש הישיבה ואנשיו . חידלו ,חידלו,חידלו ממעשיכם הרעים לא נשתוק בכל מצב. וגם לא נפחד יותר ולסיכום, העיתון לא מפחד יותר. ובני משפחת הפני מנחם פחות מפחדים מבעבר
תוקן על ידי שדה9 ב- 10/01/2021 17:00:10
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2021 15:58 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2021 16:34 |
|
| |
בצפון קוריאה אין הזדמנות שניה לתקן עול ע"י כתיבת מכתב כזה לפני ההוצאה להורג.
אבל בבבל (עירק) נהגו כן מקדמת דנא.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2021 17:42 |
|
| |
בדיוק דנתי היום עם תלמידיי, האם נכון עשה נובלני בכך שהוא חזר לרוסיה. מה דעתכם?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2021 17:54 |
|
| |
כן. הסיכוי שיהרגו אותו נמוך, וכך לפחות יש לו סיכוי כלשהוא בעתיד. אבל תראה לאן גור הגיעו שיהודים משווים אותם לצפון קוריאה ורוסיה.
|
|
|
|
|