את המאבטח של גדולי הדור אדיר מעטו ראינו יחד עם יהודה אייזנברג נאמן ביתם של גדולי ישראל, משמשים בקודש את הגאון רבי ברוךדבפוברסקי ראש ישיבת פוניבז' וחבר המועצת של 'דגל' - בכניסה לחתונת נכדתו של יו"ר 'יהדות התורה' חבר הכנסת משה גפני.
הם הרי צריכים שיהיה לידם מישהו ברמת משכל גבוהה יותר מהנכדים שלהם...
נשלח ב-11/1/2021 00:02
(כיכר השבת)
נשלח ב-4/1/2021 19:25
פיינשמקער כתב:
תמניא_אפי כתב:
אפשר בבקשה להבין מה תפקידו של "הפקח של גדולי ישראל" ומה זה קשור לעיטורו בתואר "איש החסד"
בקודים של פלג הליטוואקעס שנזרקו מהבימ"ד, כל מי שלא אברך ולא לומד 3 סדרים מחד, ומאידך אפשר להפיק ממנו איזו תועלת שבגינה לא כדאי לדרוך עליו כדין "בעלבת", אוטומטית מוכתר ל"איש החסד" גם אם עיסוקו העיקרי והמשני הם להציק לאנשים כל היום. אל תנסה להבין. גם אני לא הצלחתי.
אפשר בבקשה להבין מה תפקידו של "הפקח של גדולי ישראל" ומה זה קשור לעיטורו בתואר "איש החסד"
בקודים של פלג הליטוואקעס שנזרקו מהבימ"ד, כל מי שלא אברך ולא לומד 3 סדרים מחד, ומאידך אפשר להפיק ממנו איזו תועלת שבגינה לא כדאי לדרוך עליו כדין "בעלבת", אוטומטית מוכתר ל"איש החסד" גם אם עיסוקו העיקרי והמשני הם להציק לאנשים כל היום. אל תנסה להבין. גם אני לא הצלחתי.
אוי כמה שזה טוב.... ואוי כמה שזה עצוב שזה כל כך נכון....