רק אניח את זה פה.
Sarit Shatz
2 שעות ·
===גבוה מהמקפצה===
המערב היום מצוי בעיצומה של מלחמת עולם בנשק לא קונבנציונלי בין ארצות הברית לסין וגרורותיה, בין הדמוקרטיה לפשיזם, בין האמת לבין השקר.
המלחמה אמנם נערכת על אדמת ארצות הברית, אך היא חובקת עולם ויש לה השלכות ישירות על כל אחד ואחת מאתנו.
למרות שיטת "שתי המפלגות" שפשטה את הרגל, בארצות הברית של היום יש הלכה למעשה, 3 מפלגות.
שתיים מהן מושחתות עד ליבתן ועושות יד אחת עם גורמים עתירי ממון וכוח ועם אויבים מבית ומחוץ ואילו האחת מייצגת קולו של הריבון שלמענו נוצרה הדמוקרטיה המתפרקת במפץ גדול מול עינינו בשידור ישיר.
המתרחש היום בארצות הברית הוא אנרכיה. אין שלטון חוק יותר, אין יותר משפט צדק, אין גם כל סמכות שיש ביכולתה לזעוק על אובדן הדרך, אין כל ישות הממהרת להזהיר מפני התהום העמוקה אליה צונחת אמריקה ועמה המערב כולו.
אם אמריקה תיפול, למערב לא תהיה יותר תקומה.
הריבון במערב של היום עֵד לתרבות המנוהלת מאחורי הקלעים על ידי משפחות פשע, על ידי אנשים, קבוצות וגורמים מסואבים השואפים לכוח ושליטה.
הם לא יבחלו בשום אמצעי כולל רצח, כדי להשיג את יעדיהם.
בעוד הריבון חותר לתחושת השתייכות ולחיזוק הדמוקרטיה והערכים המסורתיים, כמו מוסד המשפחה, השליטה נתונה היום בידי אליטה מושחתת, דקדנטית וניהיליסטית חסרת ערכים ומעצורים המתנהלת כמו מאפיה סיציליאנית, למעט ערך הכבוד.
הערך היחידי בו דוגלת אותה קבוצת אנשים, הוא האגו הנרקיסיסטי ההרסני. האגו כידוע הוא משרת נפלא אך אדון מסוכן ביותר.
אתמול נערכו בחירות קריטיות לסנאט בג'ורג'יה, שיקבעו בידי מי תהיה השליטה במוסד חשוב זה.
מי "שזכה" בבחירות הם שני מועמדים אנטישמים!!! (לתשומת לב התומכים בביידן) תומכי לואיס פראחאן ומאואיסטים, מעריצי פידל קאסטרו וסין הקומוניסטית.
ממשלו של טראמפ תפס אותם עם היד בתוך צנצנת העוגיות ותעד את התרמית. אני מניחה ומקווה שנזכה לראות אותה.
מה שהתרחש אתמול בג'ורג'יה כצפוי, התרחש בכל המדינות המתנדנדות ב-3.11.
הדמוקרטים כבר אינם חוששים להטיל את מימיהם ישירות על ראשו של הבוחר האמריקאי, גבוה מהמקפצה. עובדה. הם עושים זאת.
הם יהירים, מושחתים, מסואבים עד כי המילים הללו דלות מידי מכדי לתאר את גודל הזוהמה.
כעת מתרחשת בוושינגטון עצרת ענק בה משתתפים מאות אלפי בני אדם ואולי אף יותר.
הם יוצאים להיאבק על הדמוקרטיה, על ארצות הברית ועל החוקה שבזכותו של טראמפ יש לה תקומה לאחר שהעלתה אבק במשך שנים רבות ונרמסה בשנים האחרונות מידי יום ביומו.
מכיוון שהכל כשר בממלכת אמריקה ואין להם בעיות בכלל, הפשיזם האמריקאי החל לפעול.
במושב הראשון של הקונגרס הוגשה הצעת חוק דרקונית במיוחד: אין יותר זכר ונקבה. אסור יותר לומר אבא ואימא, אח ואחות, דוד ודודה. צריך לומר הורים, אחאים ופיפל ביאינג במקום יומן באיניג. וכשמסיימים תפילה, יש לומר: אמן ואוומן. כן, כן, מה שאתם שומעים. עד כדי כך מגיע הטמטום הרגרסיבי.
שליטה על השפה שהחלה עם התקינות הפוליטית המקוללת, מגיעה לכדי אבסורד מקברי.
שליטה על השפה היא שליטה על התודעה. מעתה ילדים כבר לא יבכו בשנתם "אימא" או "אבא". גם לילדים שלנו סותמים את הפה החל מעריסתם.
אני עוקבת אחר העצרת ואחר הנעשה בשידור ישיר. כרגע אין מה לדווח.
לדעתי יעברו עוד ימים רבים עד שנדע מה מתרחש ומה עתיד להתרחש.
על כולנו לשאת תפילה למען הדמוקרטיה, למען רוח האדם, למען הערכים בהם כולנו מאמינים, למען המורשת אותה נשאיר לדורות הבאי, כי כל אלה נרמסו ברגל גסה ואכזרית.
האם תהיה למערב, לעולם החופשי ולדמוקרטיה וערכיה, תקומה?
קשה מאוד לדעת. טראמפ המייצג את הריבון בלבד, ניסה את כל הערוצים הקונבנציונלים. האם הישועה תבוא מבתי הנבחרים? אני מאוד מסופקת. אם ננסי אנטואנט פלוסי נפגשת מאחורי הקלעים עם מיץ' צ'יינה מקונל, הם לבטח לא מדברים על הנכדים ומתכונים לגלידה. גם את הצעתו של טד קרוז אני לא אוהבת. ראינו מה שוות וועדות חקירה בארצות הברית.
אם הן היו תרות באמת אחר האמת, אזי ברק אובמה, ג'ו ביידן, הילארי קלינטון, ג'יימס קומי, ג'ון ברנן ואינספור אחרים היו צריכים לשבת מאחורי סורג ובריח. יסתמו להמונים את הפה עם וועדת חקירה קיקיונית שמסקנותיה הן כרוניקה ידועה מראש.
מה שאני כן יודעת שמצבים קיצוניים, כגון זה המתרחש בארצות הברית, מצריכים אמצעים קיצוניים. אחרת ארצות הברית עלולה שוב לגלוש למלחמת אזרחים עקובה מדם. אין לי ספק ששוב נראה את בשר התותחים של הדמוקרטים - אנטיפה ובי אל אם, כובשים את הרחובות. נקווה רק שלא ישפך דם.
זוכרים שברק אובמה אמר בתחילת כהונתו הראשונה שהוא ישנה את ארצות הברית מן הקצה אל הקצה באופן רדיקלי? ובנאום קהיר הצהיר שהוא מתכוון ליצור בריתות חדשות כשזרק אותנו לכלבים!?
ובכן, הפשפש שעלה למעלה, עמד בהבטחותיו והוא עושה זאת הלכה למעשה.
אני רק כעת לומדת את השערורייה החדשה הכרוכה בשמו שהתגלתה בשעות האחרונות באיטליה.
אשתדל לעדכן ברגע שאלמד את הנושא ואדע יותר פרטים מבוססים.
לתשומת לבם של כל מנויי וצופי נטפליקס המשלשלים את כספם לכיסו של הנשיא המסואב ביותר בדברי הימים של ארצות הברית ושל המערב.
נשלח מהאנדרואיד שלי