בית פורומים בחדרי חרדים

ארץ הקודש - מדינה מזופתת

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/1/2021 16:03 לינק ישיר 
ארץ הקודש - מדינה מזופתת

אב''ד מרוקו והגלילות, אמר פעם, והוקלט, בשיחה עם שלום דומראני "ארץ הקודש, מדינה מזופתת". מה אני אגיד לכם? קבל את האמת ממי שאמרה. גם כן הסגר הזה, נכון, אולי צריך את הסגר, אבל איך ההחלטות מתקבלות, איזה ראש זיפת יש לפוליטיקאים האלה, מרוב שהם מזופתים זה הלימוד זכות הכי גדול עליהם, פשוט מדינה מזופתת, מה? למה? איך?? עד מתי???

תוקן על ידי מחודד ב- 05/01/2021 16:04:30

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2021 20:14 לינק ישיר 

התגובה הראשונה כלל לא קשורה. לא טענתי שלא הוציאו דיבה אלא לא הוציאו דיבה על הארץ אלא על האפשרות לכבוש אותה. זה פשטות הפסוקים.
ועל התגובה השניה א. יש מדרש הפוך שהם לא רצו לקחת. וב. גם לרש"י עיקר הטענה היא נגד העם המשונה ואינו צריך לפנים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2021 19:40 לינק ישיר 

הא כיצד שמונה נטלו אשכול אחד נטל תאנה ואחד רמון יהושוע וכלב לא נטלו כלום לפי שכל עצמם להוציא דבה נתכוונו כשם שפריה משונה כך עמה משונה.

רש"י שלח

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2021 19:36 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
קלעפער

אדם_ה1 כתב:
כל חטאם של המרגלים היה שהוציאו דיבה על הארץ

נשלח מהאנדרואיד שלי

על הארץ, לא על המדינה ודו"ק..

חוץ מהמשפט ארץ אוכלת יושביה שלא נתקבל על ידי העם גם המרגלים לא הוציאו את דיבת הארץ אלא הרתיעו מכיבושה.

שלח לך אנשים" - (במדבר רבה) למה נסמכה פרשת מרגלים לפ' מרים לפי שלקתה על עסקי דבה שדברה באחיה ורשעים הללו ראו ולא לקחו מוסר

רש"י תחילת פרשת שלח

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2021 19:33 לינק ישיר 

רבותי, הבהרה חשובה. לא דברתי לרגע נגד ארץ הקודש כפשוטו, נהפוך הוא, באו פריצים וחללוה ועל דא קא בכינא... יושבים כאן אנשים ויעני מחליטים לטובת יושבי הארץ וכל השיקולים שלהם, הכל, הכל אישי ברמה הכי נמוכה שיש. זה מרגיז וזה מטריף. בעיקר התנאי של גנץ להסכים לסגר רק אם תהיה אכיפה אצל החרדים, אני לא אומר, הפקרות אסור שיהיה, אבל באמת, אא לומר שהמצב כעת שרק החרדים מפירים הנחיות, זו הסתה וגזענות, וזו התנהגות של מפסידן חוזר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2021 18:18 לינק ישיר 
קלעפער

אדם_ה1 כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

חוץ מהמשפט ארץ אוכלת יושביה שלא נתקבל על ידי העם גם המרגלים לא הוציאו את דיבת הארץ אלא הרתיעו מכיבושה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2021 18:11 לינק ישיר 

אמור לי את מי אתה מכנה "רב" ואומר לך מי אתה...פינטו נוכל היה ונוכל נשאר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2021 16:41 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2021 16:34 לינק ישיר 

איש עסקים ישראלי שגר בבריטניה סיפר על המצב הקשה בממלכה: “חולי קורונה מחכים במגרש החנייה בבית החולים ולא מטופלים” • “בדקתי מתי אקבל פה בבריטניה חיסון – בין ינואר ליולי 2022. התקשורת הבריטית מדווחת על ישראל סביב השעון"

אדם, איש עסקים ישראלי שגר בלונדון, סיפר על המצב הקשה בממלכה בעקבות משבר קורונה וההתפרצות המחודשת.

בריטניה קורסת תחת נתוני התחלואה הגבוהים בקורונה, וראש הממשלה בוריס ג’ונסון הכריז על הכניסה לסגר, והודה כי אם לא היו מתבצעות ההגבלות, מערכת הבריאות במדינה הייתה קורסת בתוך 3 שבועות.
אדם סיפר על המצב הקשה במדינה: “מחלקות טיפול נמרץ מלאות, אם אתה מתקשר לאמבולנס לא תקבל. יגידו לך קח מונית לבית החולים. אנשים חולי קורונה מחכים במכוניות שלהם במגרש חניה בבית החולים, לא מטופלים, יש עדויות של חוסר בחמצן בביה”ח הכי גדול בלונדון”.
הוא הסביר: “בספטמבר החליטו לפתוח את בתי הספר וזה הזניק את התחלואה למדדים היסטריים. הייתה פה תוכנית רמזור שפשוט קרסה, לא עבדה, לא הורידה את התחלואה ועכשיו החליטו על סגר כללי. אסור לנו לצאת מהבית. אתה יכול לקבל דו”ח כספי, אסור לצאת מהבית רק לפעילות ספורטיבית. המצב פה מאוד קשה, גם התחלואה כל כך התפשטה פה במהירות, בתי החולים בלונדון פשוט קרסו”.

הוא הודה: “בחודשים האחרונים הייתה התרופפות, אנשים עשו מה שהם רוצים לא שמרו על הכללים, חלק גדול מהציבור. ראו את זה בכול מקום ולכן התחלואה זינקה וזה התחיל מהממשלה, בוריס ג’ונסון עשה פה טעויות באמת חמורות ביותר לאורך כל המגפה, הוא היסס ללכת לסגר בזמן הנכון ולכן התחלואה זינקה. צוות המומחים שמייעץ לבוריס ג’ונסון ולממשלה, אמרו שתוך 21 יום אם לא יעשה סגר מלא, מערכת הבריאות פשוט תקרוס”.
אדם השווה את המצב בבריטניה למצב בישראל – ואמר: “בישראל יש מערכת בריאות מפוארת, אם משווים למערכת הבריאות הבריטית. אי אפשר להשוות את המצב לישראל בכלל, המצב פה ממש ממש קטסטרופלי, התחלואה בכל מקום. רופאים ואחיות שמתראיינים פה לערוצים מעידים על תחלואה מאוד קשה, גם בקרב צעירים בבתי החולים”.

הוא פנה למקבלי ההחלטות בישראל והתריע: “תלמדו ממה שקורה פה בבריטניה, תוכנית הרמזור קרסה, התחלואה הכי גדולה זה בתי הספר – אלה העובדות. תסגרו את בתי הספר, הורים אל תשלחו את הילדים לבתי הספר והפוליטיקאים קחו אחריות, ריבונו של עולם – זה יעלה בחיי אדם. תלמדו ממה שקורה בבריטניה, תסגרו הכול”.
הוא קרא להמשיך במבצע החיסונים: “אי אפשר להשוות את מערך החיסונים פה לישראל, ממש טיפין של חיסונים, זה לא מורגש פה. מערך החיסונים שיש בישראל מפואר. דיברו איתי שבוע שעבר על האפשרות להגיע לישראל להתחסן, אני חושב על זה באמת, איך לעשות את זה. אני בדקתי מתי אקבל פה בבריטניה חיסון, בין ינואר ליולי 2022. התקשורת הבריטית מדווחת על ישראל סביב השעון, בעיקר סביב מערך החיסונים, אי אפשר להשוות.
”תביאו לנו את נתניהו, קחו את בוריס ג’ונסון ונתניהו יציל אותנו מכל המצב הזה. אתם רואים את סוף הקורונה, אתם בגל נוסף והולכים לסגר, אבל רואים את הסוף. פה לא רואים את הסוף, לא יודעים מתי זה יסתיים, אולי בשנה הבאה. המצב באירופה באמת קטסטרופלי, ישראל זה עולם אחר לגמרי”.

שורה תחתונה: תסתכלו על חצי הכוס המלאה, ועל מצבנו ביחס למדינות אחרות. ובמקום לקטר, תודו לה'.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2021 16:31 לינק ישיר 

מחודד כתב:
אב''ד מרוקו והגלילות, אמר פעם, והוקלט, בשיחה עם שלום דומראני "ארץ הקודש, מדינה מזופתת". מה אני אגיד לכם? קבל את האמת ממי שאמרה. גם כן הסגר הזה, נכון, אולי צריך את הסגר, אבל איך ההחלטות מתקבלות, איזה ראש זיפת יש לפוליטיקאים האלה, מרוב שהן מזוםץים זה הלימוד זכות הכי גדול עליהם, פשוט מדינה מזופתת, מה? למה? איך?? עד מתי???

יש לציין שהדברים נאמרו במסגרת שיחה בין שני עבריינים

נו, מה לא היה ברור? אבל, הפעם המשמעות היא הפוכה, אז העבריינים דיברו על המדינה שמפריעה להם בעבריינות שלהם,, היום, המדינה היא העבריינית!!!

כל פושע שנתפס בקלקלתו אומר, משטרה מזופתת, מדינה מזופתת (במיוחד אם הוא תלמיד חכם עדין ששומר על שפה נקיה  ובעל מידות תרומיות כגאב"ד מרוקו).

אין כל קשר בין האכזבה של מאחז העיניים הזה מכך שרשויות החוק במדינת ישראל הפריעו לו קצת לשחד את כל המי ומי כפי שהורגל לבין ההתנהלות הפוליטית של חלק מחברי הממשלה כיום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2021 16:28 לינק ישיר 

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2021 16:24 לינק ישיר 

שאגתשביט כתב:
מעניין שאליהו לא עזב את הארץ בימי אחאב ולא שמענו על ירידה המונית של חכמים בימי הורדוס.

העיקרון הזה בדר"כ נכון, ספציפית במקרים שאתה מציין זה אולי לא כ"כ מדוייק, אליהו ירד לצרפת (במצות ה' אמנם) ואני לא יודע כמה חכמים נשארו בימי הורדוס אחרי שאלכסנדר ינאי שחט את כולם..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2021 16:15 לינק ישיר 

מעניין שאליהו לא עזב את הארץ בימי אחאב ולא שמענו על ירידה המונית של חכמים בימי הורדוס.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2021 16:15 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
אב''ד מרוקו והגלילות, אמר פעם, והוקלט, בשיחה עם שלום דומראני "ארץ הקודש, מדינה מזופתת". מה אני אגיד לכם? קבל את האמת ממי שאמרה. גם כן הסגר הזה, נכון, אולי צריך את הסגר, אבל איך ההחלטות מתקבלות, איזה ראש זיפת יש לפוליטיקאים האלה, מרוב שהן מזוםץים זה הלימוד זכות הכי גדול עליהם, פשוט מדינה מזופתת, מה? למה? איך?? עד מתי???

נו, מה לא היה ברור? אבל, הפעם המשמעות היא הפוכה, אז העבריינים דיברו על המדינה שמפריעה להם בעבריינות שלהם,, היום, המדינה היא העבריינית!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2021 16:08 לינק ישיר 

מחודד כתב:

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ארץ הקודש - מדינה מזופתת
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext