בית פורומים בחדרי חרדים

ביבי בהודעה רשמית: הישראלים יהיו שפני נסיון של פייזר בתמורה למשלוח חיסונים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/1/2021 01:11 לינק ישיר 
ביבי בהודעה רשמית: הישראלים יהיו שפני נסיון של פייזר בתמורה למשלוח חיסונים

מדברי ראש הממשלה הערב:
(שעומד לפני בחירות רביעיות וכל עתידו הפוליטי תלוי ועומד על חיסוני הקורונה)

"המטוס הראשון יגיע ביום ראשון ומדינת ישראל תהווה מודל לחיסון מהיר של מדינה שלמה. ישראל תחלוק עם חברת 'פייזר' והאנושות כולה את הנתונים הסטטיסטיים. ".

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2021 14:06 לינק ישיר 

רשעות וטיפשות שאין כדוגמתה לטעון את הטענה הזו שנשמעת בחוגי השמאל, התקשורת, בקיצור כת רל"ב.

מעבר לכך שמדובר בסילוף מגמתי של דבריו כדי להנפיק מזה כותרת מעוותת, הטענה לכשלעצמה אינה הגיונית ולא עומדת במבחן המציאות.

העובדות הן שבכל העולם מייחלים להגעת החיסונים, כולם רוצים לחסן וכמה שיותר מהר, אף מדינה (חוץ מאירן אולי) לא מחכה לניסויים של מדינות אחרות, פייזר לא תקועה עם מלאי של חיסונים במחסן אלא להיפך.

זה שפייזר אולי תרוויח רווח משני לדעת אם היו תופעות לוואי מהחיסונים בישראל זה לא שיקול כלכלי שלהם, הם לא מרוויחים מזה יותר כסף. אם לא היינו לוקחים את החיסונים, מדינות רבות אחרות שעומדות בתור היו שמחות לקבל.

שורה תחתונה, את החיסונים היינו קונים בכל מקרה ומחסנים את הציבור, פייזר בכל מקרה היתה מצליחה למכור את החיסונים לישראל ולכל מדינה אחרת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2021 13:20 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

לחיים רמון יש נשמה ימנית.

הוא דווקא היה אז מהאגף היותר שמאלי במפלגת העבודה, הנשמה הימנית נכנסה רק כדי להיות צודק אחרי המעשה הלא נעים...

הוא ומפלגות העבודה וקדימה עשו רפורמות חשובות והפריטו יותר מכל ממשלות נתניהו, זה לא באמת עניין של ימין מול שמאל, לכאורה זה אפילו הפוך מהאג'נדה (ההפרטה). זה ההבדל בין פוליטיקאים אינטרסנטים שעובדים עם קבוצות לחץ כמו בליכוד, לבין אנשים ישרים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2021 12:51 לינק ישיר 

לחיים רמון יש נשמה ימנית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2021 09:58 לינק ישיר 

momeir כתב:
momeir

YYona כתב:
יש כמה סיבות שהם בחרו בישראל לעשות את הניסוי בין היתר כי האוכלוסייה הבוגרת קטנה ומגוונת, אחת הסיבות זה המערך של קופות החולים שהוקם על ידי השמאל בשנות ה90 שהוכיח את עצמו גם בחיסונים ויש לו יתרון במאגר נתונים טוב של הרבה שנים שישמש למחקר של פייזר. ככה שאם חלילה יהיה כישלון יהיה אפשר כמו תמיד להאשים את השמאלנים ;)

בדיוק להיפך!
לא יודע בן כמה אתה? כנראה שבשנות ה 90 כנראה עוד היית בחיתולים. 
לפני שאתה מצטט שקרים. לך תלמד את העובדות.
הזוי, איך משקרים בלי להניד עפעף.
עצוב לי שינוקא כמוך מעתיק את השקרים וההבלים הללו. בלי לבדוק את האמת

נכון את המערך כפי שהוא היום לא הקימה מפא"י אבל חיים רמון שר הבריאות שעשה את המהפך לא בדיוק ימני

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2021 08:47 לינק ישיר 
momeir

YYona כתב:
יש כמה סיבות שהם בחרו בישראל לעשות את הניסוי בין היתר כי האוכלוסייה הבוגרת קטנה ומגוונת, אחת הסיבות זה המערך של קופות החולים שהוקם על ידי השמאל בשנות ה90 שהוכיח את עצמו גם בחיסונים ויש לו יתרון במאגר נתונים טוב של הרבה שנים שישמש למחקר של פייזר. ככה שאם חלילה יהיה כישלון יהיה אפשר כמו תמיד להאשים את השמאלנים ;)

בדיוק להיפך!
לא יודע בן כמה אתה? כנראה שבשנות ה 90 כנראה עוד היית בחיתולים. 
לפני שאתה מצטט שקרים. לך תלמד את העובדות.
הזוי, איך משקרים בלי להניד עפעף.
עצוב לי שינוקא כמוך מעתיק את השקרים וההבלים הללו. בלי לבדוק את האמת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2021 08:36 לינק ישיר 

חוד כתב:

איש עסקים ממולח הביבי הזה, קונה חיסונים תמורת כלום, תמורת מידע שלא עולה לו שקל. אגרויסער סויחר.

מאיפה הבאת את זה?
לפי ההסכם שפורסם ישראל התחייבה יותר מ150% ביחס לאירופה ואמריקה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2021 08:33 לינק ישיר 

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2021 08:18 לינק ישיר 

לכל הקונספירטיבים, יש עוד אופציה.. שעושים לנו "שואה" מודרנית בלי משרפות.. חחח

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2021 07:49 לינק ישיר 

שמח להיות מאלו שכבר קיבלו מנה ראשונה של ה"ניסוי" ויעזרו לעולם להתמודד עוד יותר טוב עם המגיפה. לא מדובר פה בניסוי רגיל (שבו הייתי חושש להשתתף בעיקר מהפחד שאקבל פלצבו אבל גם חשש שזה לא נוסה מספיק) שבודק את בטיחות ויעילות החיסון אלא במחקר שעוזר להבין את ההשלכות הנרחבות שלו ואני שמח שאני נותן יד להתקדמות העולם ועל הדרך מרוויח גם תועלת אישית של חיסון מהנגיף.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2021 07:36 לינק ישיר 

אגב, יש עוד כמה מדינות שקנו חיסונים שלהם..
רק שאנחנו גם הסכמנו לתרום למדע ולמידע שיעזור לפיתוחים הבאים, ולכן נתחסן ראשונים וגם אולי קבלנו את זה במחיר נמוך יותר..

זה לא שהביאו לפה תרופה שלא נוסתה והוכחה על עשרות או מאות אלפי איש ב-3 שלבים שונים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2021 07:02 לינק ישיר 

איש עסקים ממולח הביבי הזה, קונה חיסונים תמורת כלום, תמורת מידע שלא עולה לו שקל. אגרויסער סויחר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2021 04:56 לינק ישיר 

נורא.
תמורת הצלת חיים אנחנו ניתן להם נתונים סטטיסטיים?

אני במקומך לא הייתי מתחסן.
עדיף למות ביסורים מאשר לחלוק מידע סטטיסטי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2021 04:45 לינק ישיר 

באמת לא בסדר, חברת פייזר עוזרת לעם ישראל וביבי מיד יוצר איתה מחלוקת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2021 03:28 לינק ישיר 

עברית קשה שפה..

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ביבי בהודעה רשמית: הישראלים יהיו שפני נסיון של פייזר בתמורה למשלוח חיסונים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext