| נשלח ב-9/1/2021 19:59 |
|
| |
לאיזו מפלגה מצטרף הטרחן פרופ' חגי לוין שתפקד כפוליטיקאי בכובעו הרפואי?
יו"ר איגוד רופאי בריאות הציבור, פרופ' חגי לוין, הודיע על סיום תפקידו. בנוסף הודיע פרופ' לוין על סיום חברותו בצוות המייעץ לפרויקטור הקורונה. במכתב התפטרותו כתב: "לנוכח גודל השעה, הצורך לרפא את ישראל והאיומים החמורים על בריאות הציבור בתקופה זאת, ולנוכח השפל הפוליטי והערכי, אני חש מחויבות עמוקה לבחון את הדרך שבה אוכל להשפיע במידה הרבה ביותר לטובת הציבור בישראל".
(מעריב)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2021 23:21 |
|
| |
מפלגת תל"ם של בוגי יעלון ושות' פרשה ואינה מתמודדת בבחירות
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2021 20:22 |
|
| |
מקסים! בוגי וגנץ ישרפו קולות לשמאל, כבר לא אכפת לי השריפת קולות של בנט
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2021 19:47 |
|
| |
על רקע התפטרותו של פרופ' חגי לוין מוועדת המומחים המייעצת למשרד הבריאות במשבר הקורונה, הגיעו לידי ynet חילופי דברים קשים בינו לבין ראש שירותי בריאות הציבור במשרד הבריאות, ד"ר שרון אלרעי פרייס, שנכתבו בסוף השבוע בקבוצת וואטסאפ פנימית. "מציעה לך, חגי, לעשות חשבון נפש", כתבה לו אלרעי פרייס, שהאשימה אותו גם בפגיעה באמון הציבור.
לדברי אלרעי פרייס, "מותר לחשוב אחרת, מותר להעביר ביקורת. אבל כמי שחווה את זה בחודשים האחרונים מקרוב – אין עבודה מקצועית ועניינית במטרה לתרום לבריאות הציבור ולסייע במלחמה במגפה, יש ריצה לתקשורת ולוועדות בכנסת ומעל כל עץ רענן כדי להתנגח. לרוב בלי נתונים. בלי אמת. בלי לבדוק אפילו. אלא עם סיסמאות שאין מאחוריהן כלום, ולא באמת מועילות אלא רק תורמות לפגיעה באמון הציבור שאתה כל כך מזועזע ממנה". היא הוסיפה: "וכשבכירים באיגוד רופאי בריאות הציבור משתתפים במהלך מגפה עולמית שמאיימת על כולנו בסרט של מכחישי קורונה ומתנגדי חיסונים, שכל מטרתו לערער את אמון הציבור, נדרש לעצור ולעשות חשבון נפש עמוק".
הסרט אליו מתכוונת אלרעי פרייס הוא סרט הרשת החדש של אורלי וילנאי וגיא מרוז - שבו מראיינים השניים מומחים בודדים שמתנגדים לסגרים ומקדמים את הרעיון של חסינות עדר. פרופ' לוין, שהצטרף היום למפלגת תל"ם של משה יעלון, הואשם במשרד הבריאות גם בכך שעשה שימוש במשבר לצרכים פוליטיים ולצורך קידומו האישי.  .
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2021 15:45 |
|
| |
לא לחנם הלך הטרחן אצל הטרחן אלא שמינו הוא
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2021 14:55 |
|
| |
בהחלט
הצטרף לרשימת תלם של בוגי יעלון
כל מי שעיניו בראשו ראה שבכל הראיונות שלו לתקשורת כרופא ויו"ר איגוד רופאי הציבור הוא התבטא כפוליטיקאי וכל הגיגיו היו מפוזיציה פוליטית בלבד. למרבה הצער על הדרך הוא תרם לא מעט לחוסר אמון הציבור במערכת.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2021 10:12 |
|
| |
נראה לי עלינו כאן על שם למפלגה של בוגי וחגי לוין. "מפלגת הטרחנים".
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2021 20:19 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | אני בעד להעמיד לדין את כל מי שערער את אמון הציבור וגרם לזלזל מתוך ידיעה ברורה וצינית (ויש הוכחות לכך) מאינטרסים אישיים. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2021 20:13 |
|
| |
אני בעד להעמיד לדין את כל מי שערער את אמון הציבור וגרם לזלזל מתוך ידיעה ברורה וצינית (ויש הוכחות לכך) מאינטרסים אישיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2021 20:03 |
|
| |
לפרופ' חגי לוין יש חלק לא קטן בערעור אמון הציבור בהחלטות הממשלה ומשרד הבריאות, הוא תמיד היה אופזיציונר להחלטות הממשלה, ובדיוק מהסיבה הזו הוא הוזמן כאורח של כבוד בכל אולפני החדשות על בסיס יומי כשהוא מתראיין בתור יו"ר איגוד רופאי הציבור.
לי ולרבים אחרים היה ברור לאורך כל הדרך שאין שאת כל הגיגיו יש לקחת בהסתייגות גדולה, ושמדובר בפוליטיקאי שלובש חלוק של רופא, והגיגיו אינם מסיבות רפואיות אלא פוליטיות.
אני רוצה גם להזכיר שבזמן שבישראל הוחלט על סגירת הגבולות במרץ 2020 (צעד שלכל הדעות היה נכון והכרחי), פרופ' חגי לוין תקף את ההחלטה בצורה קשה ביותר.
תוקן על ידי נוירולוג ב- 09/01/2021 20:32:17
|
|
|
|
|