בית פורומים בחדרי חרדים

ניקי היילי: "השתקת אנשים שלא לדבר על נשיא ארה"ב זה משהו שקורה בסין, לא במדינה שלנו"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/1/2021 22:37 לינק ישיר 
ניקי היילי: "השתקת אנשים שלא לדבר על נשיא ארה"ב זה משהו שקורה בסין, לא במדינה שלנו"

שגרירת ארה"ב לשעבר ניקי היילי בתגובה לחסימת נשיא ארה"ב טראמם ברשתות החברתיות (פייסבוק וטוויטר ועוד), "השתקת אנשים, שלא לדבר על נשיא ארה"ב, זה משהו שקורה בסין, לא במדינה שלנו"

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/1/2021 14:48 לינק ישיר 

לא מדובר על הטענות לזיופים והפנייה לבתי המשפט, זה לגיטימי, עד לנקודה מסויימת, אבל  מדובר אחרי שבתי המשפט אמרו את דברם, ואחרי שהמדינות כבר בחרו את האלקטורים, רצו האנשים הללו לבטל את הבחירות בטענות שהם כבר ידעו שהן שקריות. 
ולשאלתך, כן, אמרתי זאת ביחס לבדיחה שטראמפ סוכן רוסי או משהו בדומה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/1/2021 09:33 לינק ישיר 
מצדרביעי

קלעפער כתב:
ליתר דיוק, לא מתומכי טראמפ אלא מאלו שרצו לגזול את התואר מביידן והאריס בתואנות שקריות על זיופים נרחבים. ואכן מה ההבדל בין הסטודנטים הללו למי שניסה לגזול מביידן את תארו ותפקידו שזכה בו ביושר?

אתה שם לב באיזה מדרון אתה גולש?
אסור גם לטעון שהיו זיופים?
אמרת את זה גם בכל תקופת ההנפצה על ה"מעורבות הרוסית" שכביכול הביאה לבחירת טראמפ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/1/2021 00:59 לינק ישיר 

ליתר דיוק, לא מתומכי טראמפ אלא מאלו שרצו לגזול את התואר מביידן והאריס בתואנות שקריות על זיופים נרחבים. ואכן מה ההבדל בין הסטודנטים הללו למי שניסה לגזול מביידן את תארו ותפקידו שזכה בו ביושר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2021 22:23 לינק ישיר 

סטודנטים מאוניברסיטת הארוורד התחילו עצומה שקוראת לאוניברסיטה לפסול תארים מתומכי טראמפ שלמדו באוניברסיטה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/1/2021 11:36 לינק ישיר 

בהקלטת סתר נשמע מייסד טוויטר ג'ק דורסי, כשהוא מבהיר, כי החברה מתמקדת כעת אמנם בחשבונו של הנשיא טראמפ אולם אינה מתכוונת לעצור רק בו. "אנו יודעים שאנו מתמקדים כרגע רק בחשבון אחד, אבל זה הולך להיות הרבה יותר גדול וארוך, זה ימשיך גם אחרי טקס ההשבעה של ביידן"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2021 11:51 לינק ישיר 

יוטיוב גם חסמו את טראמפ

רק אידיוטים שימושיים של הדמוקרטים הבולשביקים שמחים מהצעדים הללו ומצדיקים אותם.

אבל יבוא יום שגם הם יתפכחו, בדרה הקלה או הקשה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2021 01:13 לינק ישיר 
קלעפער

קלעפער כתב:
טראמפ נכנס לחרדה ומתחיל לחזור בתשובה.   לחץ כאן

מתברר שאו שמקרת'י שיקר או שטראמפ שיקר לו, אבל היום טראמפ אמר שהוא לא אשם בכלום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/1/2021 19:48 לינק ישיר 

פייסבוק חוסמת את קבוצת Law Enforcement Today עם 900 אלף חברים  

מתוך:

https://rotter.net/forum/scoops1/677615.shtml

הנה פיסקה שאהבתי מתוך הקישור:

פֶיְסְבּוּק לָקְחוּ תְּחִלָּה אֶת טְרַאמְפּ,
וַאֲנִי לֹא הֵרַמְתִּי אֶת קוֹלִי, כִּי לֹא הָיִיתִי דּוֹנַלְד;
וְאָז הֵם לָקְחוּ אֶת הַיִּשְׂרְאֵלִים,
וַאֲנִי לֹא הֵרַמְתִּי אֶת קוֹלִי, כִּי לֹא הָיִיתִי יִשְׂרְאֵלִי;
וְאָז הֵם לָקְחוּ אֶת חַבְרֵי הָאִגּוּדִים הַמִּקְצוֹעִיִּים,
וַאֲנִי לֹא הֵרַמְתִּי אֶת קוֹלִי, כִּי לֹא הָיִיתִי חָבֵר אִגוּד מִקְצוֹעִי;
וְאָז הֵם לָקְחוּ אֶת הַקָּתוֹלִים,
וַאֲנִי לֹא הֵרַמְתִּי אֶת קוֹלִי, כִּי הָיִיתִי פְּרוֹטֶסְטַנְטִי;
וְאָז הֵם לָקְחוּ אוֹתִי,
אַךְ בְּאוֹתָהּ עֵת כְּבָר לֹא נוֹתַר אַף אֶחָד שֶׁיָרִים אֶת קוֹלוֹ לְמַעַנִי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/1/2021 15:49 לינק ישיר 
קלעפער

חוקי טוויטר (אין לי חשבון אבל אני משער שחותמים על הסכמה)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/1/2021 15:31 לינק ישיר 

ושוב "מרן" משה רט נותן בראש:

מעשה בטרמפיסט אחד שעמד בצומת. עבר שם נהג ושאל אותו לאן הוא צריך. אמר הטרמפיסט: למקום פלוני, יש לי שם פגישה חשובה ואני חייב להגיע אליה. אמר הנהג: בוא עלה, אבל תתנהג יפה אחרת אוריד אותך מהאוטו. הסכים הטרמפיסט ועלה.
כעבור חצי שעה, הוציא הטרמפיסט את הטלפון מכיסו והחל להתעסק בו. מיד עצר הנהג את הרכב לצד הדרך ואמר לו: צא החוצה.
שאל הטרמפיסט: מה עשיתי?!
אמר הנהג: התעסקת בטלפון שלך. אני לא סובל שמתעסקים בטלפון.
אמר הטרמפיסט: מצטער, לא היה לי מושג! הרי לא הרעשתי ולא עשיתי שום דבר מפריע...
אמר הנהג: לא משנה. עברת על הכללים שלי ולכן תצטרך לרדת.
אמר הטרמפיסט: אבל לא הודעת לי מראש מה הכללים! רק אמרת להתנהג יפה. מאין לי לדעת שלהתעסק בטלפון זה מפריע לך?
אמר הנהג: אני לא חייב לך כלום, לא הסברים ולא נסיעה. תגיד תודה שבכלל לקחתי אותך. אף אחד לא הכריח אותך לנסוע דווקא איתי.
אמר הטרמפיסט: אכן תודה, אבל אילו הייתי יודע שתוריד אותי באמצע הדרך לא הייתי עולה בכלל אלא מחכה לטרמפ אחר. אני נתתי בך אמון, ועכשיו הורדת אותי במקום בו אין כמעט טרמפים, ואין לי איך להגיע בזמן לפגישה! אני אאחר וייגרמו לי הפסדים!
אמר הנהג: בעיה שלך. הסעתי אותך בחינם ולכן זכותי להוריד אותך אם אתה מפריע לי, ולך אין שום זכות לבוא אלי בטענות. הרכב שלי הוא עסק פרטי, אני יכול לעשות בו מה שאני רוצה, וכל עוד אתה לא משלם על השירות שלי - זו בעיה שלך.
אמר ונסע, כשהוא מותיר אחריו את הטרמפיסט חסר האונים באמצע הדרך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/1/2021 04:57 לינק ישיר 
קלעפער

טראמפ נכנס לחרדה ומתחיל לחזור בתשובה.   לחץ כאן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2021 23:34 לינק ישיר 

ואגב, חז"ל אומרים שא"א להדבק בקדב"ה אז צריך להדבק בת"ח, לצערי איני ראוי להדבק בת"ח אז אני נדבק במי שדבוק כל היום בת"ח...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2021 23:33 לינק ישיר 

אני רק טועה אם מה שהדליק אותך זו מילה אחת ששתלתי או המראה שהצבתי בפניך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2021 22:44 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
אתה לא קורא מה שכותבים. אני  העלתי את הטענה הזו בהודעתי הראשונה. אבל כדאי לך להתעסק במה שאתה מבין בו, בן ארצי, פינטו ויענקי, ואנטיפה ולא במשפט חוקתי... זו טענה מחשש עתידי ולא מהמצב הקיים. ואם תרצה ללמוד את הסוגיא המשפטית הזו תצטרך גם לחדול כמה ימים מהעיסוק במאחזי העינים או בתימנים...

נראה שנפגעת קשות, בעיה שלך.

אני עומד מאחורי כל מה שכתבתי, ואם זה לצנינים בעיניך, אינך חייב לקרוא.

וברור לי שכעת תידבק אלי כפי שרק אתה יודע, וכפי שגם נדבקת להרבה אחרים עד שהרימו ידיים.

ובכלל, קצת תרבות ודרך ארץ ושיח ניאות לא יזיקו לך.

נ.ב. אני מודע לכך שהתגובה הזו תדליק אותך עוד יותר וברור לי מה התגובות הבאות שלך, אבל אחיה עם זה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2021 22:36 לינק ישיר 

אתה לא קורא מה שכותבים. אני  העלתי את הטענה הזו בהודעתי הראשונה. אבל כדאי לך להתעסק במה שאתה מבין בו, בן ארצי, פינטו ויענקי, ואנטיפה ולא במשפט חוקתי... זו טענה מחשש עתידי ולא מהמצב הקיים. ואם תרצה ללמוד את הסוגיא המשפטית הזו תצטרך גם לחדול כמה ימים מהעיסוק במאחזי העינים או בתימנים...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ניקי היילי: "השתקת אנשים שלא לדבר על נשיא ארה"ב זה משהו שקורה בסין, לא במדינה שלנו"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext