בית פורומים בחדרי חרדים

שר התורה מבקש מנשיא ארה"ב לחון את אלי ויינשטיין "מיידוף החרדי"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/1/2021 14:48 לינק ישיר 
שר התורה מבקש מנשיא ארה"ב לחון את אלי ויינשטיין "מיידוף החרדי"

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/1/2021 00:07 לינק ישיר 

אבל לא צריך לעצור את החיים בשבילו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/1/2021 00:06 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

יפה מצד אותו אדם, אבל הוא אחד מתוך רבים אחרים, יש כאלו שאיבדו כל הונם וחייהם השתנו לגמרי. כך שאם זה המדד, צריך לשאול את כולם.

כפי שכתבתי, אני לא מביע דעה האם היה צריך לפעול לשחרורו או שלא, רק אומר שאם יש כאלו שחושבים שלא היה צריך לפעול לשחרורו, זה לא אומר שהם אינם יהודים.

אני לא יכול לדון אותם, אבל אחר 8 שנים שבן אדם בכלא וילדיו ומשפחתו סובלת, והכסף בין כך לא יקבלו בחזרה, זה נראה בעיני אכזריות.

מותר לך להתווכח אתי ולחשוב אחרת. לדעתי יהודי צריך לוותר בכזה מצב כשאין שום תועלת בהמשך מאסרו.

וסתם כך, בדרך אגב, בתורה אין מושג של עונש מאסר. יש ונמכר בגניבתו וזהו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2021 23:18 לינק ישיר 

יפה מצד אותו אדם, אבל הוא אחד מתוך רבים אחרים, יש כאלו שאיבדו כל הונם וחייהם השתנו לגמרי. כך שאם זה המדד, צריך לשאול את כולם.

כפי שכתבתי, אני לא מביע דעה האם היה צריך לפעול לשחרורו או שלא, רק אומר שאם יש כאלו שחושבים שלא היה צריך לפעול לשחרורו, זה לא אומר שהם אינם יהודים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2021 23:10 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

תמניא_אפי כתב:
נוירולוג כתב:

קיבלתי באישי, אני מעלה ככתבו וכלשונו:

תציין שיש כאן אבסורד

אדמו"ר מקבל מתרומה מכסף שנעשק מאחרים. במקום להחזיר את הכסף לנעשקים, הוא ממליץ על חנינה עבור העושק! והוא לא רואה בזה פסול!

גם אני לא רואה בזה שום פסול!

רק ניקים מאתרא הדין מסוגלים להגיע לכזה רוע של איחול שיירקב בכלא עד סוף ימיו!

שלושה סימנין יש באומה זו, רחמנים, ביישנים, וגומלי חסדים.

לצערנו אתם מתפרקים מהאיפיונים של בניהם של אברהם אבינו

נשלח מהאנדרואיד שלי

לא עקבתי אחרי כל תגובה באשכול, כך שאני לא יכול לענות בשם אחרים. אני גם לא מביע דעה אישית באם היה צריך לפעול למענו או שלא.

אני בוודאי לא איחלתי לו להירקב עד סוף ימיו, גם אין לי משהו אישי בעניין, הוא לא גנב ממני כלום. ובכלל הוא לא אמור היה להירקב, עונשו נקצב בזמן.

לגבי עניין הרחמנים, היכן מתחילה ונגמרת הרחמנות? מדוע רק כעת לרחם? אולי נרחם כבר לאחר יומיים שהוא ומשפחתו סובלים? המידה היהודית זה לרחם בדיוק לאחר 8 שנים? איפה מופיעים הכללים הללו? ובכלל אולי נרחם על כל עבריין ופושע ונוותר לכולם כדי שהם ומשפחתם לא יסבלו? מה אמת המידה של הרחמים הנדרשת? כל אחד לפי הקישקע שלו?

ממש לא מבין מה שאתה רוצה.

נוצר עכשיו בדיוק לאחר 8 שנים הזדמנות של חנינה ע"י נשיא ארה"ב היוצא שמקובל שהוא נותן חנינה.
היה נידון האם לתת לו להישאר בכלא או לנסות להשתדל שטראמפ יחון אותו. היו כאלו שאמרו באכזריות שהוא חייב להישאר בכלא.
אני מכיר אישית אדם שהפסיד אצלו 30 מיליון דולר, ובכל זאת שלח מכתב אישי לטראמפ שבו גולל את סיפורו עם וינשטיין וביקש מטראמפ לחון אותו.

עכשיו תסביר לי בדיוק מה שאתה רוצה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2021 22:22 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
נוירולוג כתב:

תציין שיש כאן אבסורד

אדמו"ר מקבל מתרומה מכסף שנעשק מאחרים. במקום להחזיר את הכסף לנעשקים, הוא ממליץ על חנינה עבור העושק! והוא לא רואה בזה פסול!

נשלח מהאנדרואיד שלי

לא עקבתי אחרי כל תגובה באשכול, כך שאני לא יכול לענות בשם אחרים. אני גם לא מביע דעה אישית באם היה צריך לפעול למענו או שלא.

אני בוודאי לא איחלתי לו להירקב עד סוף ימיו, גם אין לי משהו אישי בעניין, הוא לא גנב ממני כלום. ובכלל הוא לא אמור היה להירקב, עונשו נקצב בזמן.

לגבי עניין הרחמנים, היכן מתחילה ונגמרת הרחמנות? מדוע רק כעת לרחם? אולי נרחם כבר לאחר יומיים שהוא ומשפחתו סובלים? המידה היהודית זה לרחם בדיוק לאחר 8 שנים? איפה מופיעים הכללים הללו? ובכלל אולי נרחם על כל עבריין ופושע ונוותר לכולם כדי שהם ומשפחתם לא יסבלו? מה אמת המידה של הרחמים הנדרשת? כל אחד לפי הקישקע שלו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2021 22:13 לינק ישיר 

ליטאישעבר כתב:

מנחה_חדשה כתב:
במה שונה רובשקין שאמנם לא גנב אנשים אבל גנב את המדינה וגרם לחילול ה' ענק ולבטח גם הגביר אנטישמיות?

גם אצל וינשטין וגם אצל רובשקין, אין ערר על עצם ההרשעה ועל כך שהם צריכים לקבל עונש.

רק שהפרופורציות בענישה בארה"ב על עבירות פיננסיות הם לא הגיוניות. אדם שפשע צריך לקבל עונש, אבל לא אמורים לההרס החיים לו ולבני משפחתו עד הקבר.

תוקן על ידי מנחה_חדשה ב- 11/01/2021 22:53:47

האם לא מוסכם עליך שיש הבדל אם אדם העלים מס העסיק עובדים ללא רשיון לבן אדם שעשק עשרות אנשים  ורושש אותם

לא ולא, מי שגנב מהמדינה גנב מכולנו. לא רק מכמה אנשים בודדים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2021 17:56 לינק ישיר 

כמו שעמון ומואב טיהרו בסיחון
כך טיהרו את הכסף הכסף של מידוף
למה סתם לקנאות בגלל כמה מליונים בקטנה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2021 13:38 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

תציין שיש כאן אבסורד

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2021 13:16 לינק ישיר 
טראמפ אכן המתיק את עונשו של וינשטיין.

ועוד יהודים נוספים. מלכות של חסד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2021 12:32 לינק ישיר 

תציין שיש כאן אבסורד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2021 12:16 לינק ישיר 

ביום האחרון לנשיאות: טראמפ שיחרר בדקות האחרונות מהכלא את אנשי העסקים אלי ויינשטיין ושלום וייס. כמו כן לבקשת ראה"מ נתניהו שיחרר את אביעם סלע שותפו של פולארד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2021 08:48 לינק ישיר 

Eliyahu Weinstein – President Trump commuted the sentence of Eliyahu Weinstein. This commutation is supported by former U.S. Attorney Brett Tolman, former Representative Bob Barr, former U.S. Attorney Joseph Whittle, Professor Alan Dershowitz, Representative Mark Walker, Representative Scott Perry, Representative Jeff Van Drew, Jessica Jackson of the Reform Alliance, The Tzedek Association, Dr. Danny Feuer, and numerous victims who have written in support.  Mr. Weinstein is the father of seven children and a loving husband. He is currently serving his eighth year of a 24-year sentence for a real estate investment fraud and has maintained an mplary prison history. Upon his release, he will have strong support his community and members of his faith.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2021 08:35 לינק ישיר 

אךטובוחסד כתב:

אני מתנגד לשנאת יהודים, ושחרור של אדם מושחת כמותו יעשה בדיוק את זה!
מקווה מאוד שטראמפ יסרב לזה.
מניח שיש אלפי משפחות שחיות בעוני, כאב לב ומחלות שונות בגלל האיש הרע הזה, וזה לא נחשב בעיני לפדיון שבוי. מעניין מה סיפרו לר' חיים כדי שיחתום (לא בטוח שסיפרו לו בכלל משהו)

וגם בשבילך דוגמא איך יהודי אמור להתנהג בתקווה שתלמד מהם

השתדלות חוצת יבשות הובילה לשמחה גדולה בבית משפחת וינשטיין בלייקווד. קורבנותיו של האסיר החרדי אלי ויינשטיין המרצה 8 שנות מאסר מתוך 24 שנים שנגזרו עליו, התעלו על הכאב והקושי וביקשו מהנשיא טראמפ לחון אותו. גם הגר"ח קנייבסקי שיגר מכתב היסטורי לנשיא

יענקי פרבר, ז' שבט תשפ"א 20/01/2021 08:26

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2021 08:33 לינק ישיר 

קלעפער כתב:

ברור שאיכות הסביבה שלי שונה משלך, אבל אתה טענת שהנפגעים מודים בכך, לכן שאלתיך האם שאלת אותם אולי איכותם אינה כשלך והם לא מוכנים...
ברגע שאתה מתחשב בדעת הנפגעים אינך יכול לומר שרק נפגעים מאיכות מסויימת זכאים להתחשבות. או שאינך מתחשב בכלל בדעתם וכאבם של נפגעי העבירה.

והנה לך יהודים עם לב יהודי...

השתדלות חוצת יבשות הובילה לשמחה גדולה בבית משפחת וינשטיין בלייקווד. קורבנותיו של האסיר החרדי אלי ויינשטיין המרצה 8 שנות מאסר מתוך 24 שנים שנגזרו עליו, התעלו על הכאב והקושי וביקשו מהנשיא טראמפ לחון אותו. גם הגר"ח קנייבסקי שיגר מכתב היסטורי לנשיא

יענקי פרבר, ז' שבט תשפ"א 20/01/2021 08:26

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2021 00:40 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
עכשיו אני רואה שגם האדמו"ר מבאיאן שלח מכתב בקשה לחנינה לאלי ויינשטיין לפני תשעה ימים ב10 לינואר

מתוכן המכתב נראה שהמשפחה המורחבת הם חסידי באיאן

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי תמניא_אפי ב- 19/01/2021 22:33:45

כעת סיבכת את העניינים

למי יהיה שייך ה"מוייפת" אם הוא אכן ישוחרר?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > שר התורה מבקש מנשיא ארה"ב לחון את אלי ויינשטיין "מיידוף החרדי"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext