בית פורומים בחדרי חרדים

שר הבריאות אדלשטיין : הגענו לשיא המאומתים בגלל מסיבות הסילבסטר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/1/2021 15:30 לינק ישיר 
שר הבריאות אדלשטיין : הגענו לשיא המאומתים בגלל מסיבות הסילבסטר

"העלייה בתחלואה - בגלל מסיבות סילבסטר"

שר הבריאות אדלשטיין על נתוני התחלואה: "כשלא עושים כלום, זה מה שקורה. קמים ח"כים שמחר לא יהיו ח"כים ומחליטים על גורל האנשים"

103FM , כ"ח בטבת תשפ"א 12/01/21 10:24

נתונים מדאיגים פורסמו הבוקר (ג') באשר לשיעור התחלואה בנגיף קורונה ברחבי הארץ.

אתמול אובחנו בישראל 9,589 בני אדם כחיוביים לנגיף, כאשר בסך הכול בוצעו כ־129 אלף בדיקות ושיעור החיוביים עמד על 7.6 אחוזים.

שר הבריאות יולי אדלשטיין שוחח עם ינון מגל ויריב אופנהיימר ב־103fm ואמר: "כשלא עושים כלום, זה מה שקורה. התחלואה תמשיך לעלות. החלטנו שמי שימשיך במבצע החיסונים יהיו קופות החולים, טיפלנו בבעיות המקומיות ועכשיו החיסונים יינתנו לפי תיעדוף".

עוד הוסיף אדלשטיין: "איך הגענו למצב הזה? במילה אחת - פופוליזם. התרענו מה בדיוק יקרה במחלקות הקורונה ואמרו שזה יעבור. קמים ח"כים שמחר לא יהיו ח"כים ומחליטים על גורל האנשים.

"התחלואה קשורה לכך שכנראה שיותר מדי אנשים הסתובבו ביותר מדי מסיבות סילבסטר. אם ננהג באחריות, תוך חודשיים שלושה ניתן לקבוע שהצרה הזאת תהיה מאחורינו".

https://www.inn.co.il/news/464021

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/1/2021 15:49 לינק ישיר 

פורסם ש34% מהמאומתים אתמול חרדים, לא ידעתי שמסיבות סילבסטר כל כך פופולריות בבני ברק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/1/2021 15:50 לינק ישיר 

אני בוש ונכלם לגלות שאלפים רבים מהציבור החרדי חגגו ובילו במסיבות הסילבסטר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/1/2021 15:52 לינק ישיר 

A_Smithee כתב:

פורסם ש34% מהמאומתים אתמול חרדים, לא ידעתי שמסיבות סילבסטר כל כך פופולריות בבני ברק

אתה צודק אז בוא נחפור ונמצא בכוח מתחת לאדמה למה החרדים בכל זאת אשמים בתחלואה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > שר הבריאות אדלשטיין : הגענו לשיא המאומתים בגלל מסיבות הסילבסטר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext