|
|
| נשלח ב-14/1/2021 16:19 |
|
| |
קלעפער
אתה באופן עקרוני תומך ברוצחים ונואפים? אני רק שואל באופן עקרוני, כי אם כן, אין לנו שום דבר במשותף... איזה מין שאלות אלו? למה שתחשוב שאני תומך בהם, בשונה מתומך בזכותם, בייחוד שאמרתי באשכול ההוא שלא.
תוקן על ידי קלעפער ב- 14/01/2021 16:25:31
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2021 16:54 |
|
| |
קלעפער
כאן מנמק מנכ"ל טוויטר את הצעד שלו. לא קראתי כי זה לא מעסיק אותי יותר מידי. אבל מי שמנסה להביע דעה בענין כדאי שיקרא.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2021 00:05 |
|
| |
אגב אתה באמת נשמע אנטיפה!
| קלעפער כתב: |  | קלעפער
כאן מנמק מנכ"ל טוויטר את הצעד שלו. לא קראתי כי זה לא מעסיק אותי יותר מידי. אבל מי שמנסה להביע דעה בענין כדאי שיקרא. |
|
כן והוא עדיין טוען שהם עשו טעות, אני מקווה שהימין יתעשת ולא ישכח עד שפייסבוק וטוויטר יעלמו... ולא רק שיעלם להם שווי של 10 אחוז... אני מצטרף לשאלה האם אתה חושב שחסמו את טראמפ מטעמים פולטיים (בגלל שהם תומכים בדמוקרטים) או שבאמת ובתמים אתה חושב שהאכיפה על טראמפ זה בדיוק כמו שהם אוכפים את רוחאני למשל... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2021 00:12 |
|
| |
ג'ק דורסי לא טוען שהם עשו טעות, ההיפך, הוא עדיין אומר שזו היתה ההחלטה הנכונה לחברה. הוא אומר שהחסימה מהווה כשלון שלנו לקדם שיח בריא.
כ"כ הוסיף ואמר ש"החסימה מהווה תקדים מסוכן ובעל השלכות משמעותיות".
(בתרגום לעברית מדוברת הוא בעצם אומר שכל עוד הוא חוסם זה בסדר גמור, אבל אם אחרים יחסמו או שיחסמו שמאלנים, זה מסוכן מאוד)
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2021 00:58 |
|
| |
קלעפער
תשמע, אנטיפה זה ארגון אנטישמי. אני יכול להתבדח שאני אנטיפה אבל אין לי שום ענין לשוחח עם פוחז המכנה אותי אנטישמי. מהיום ואילך חבל שתשאל אותי שאלות כי לא אתייחס אליך.
תוקן על ידי קלעפער ב- 15/01/2021 00:58:32
|
|
|
|
|