בית פורומים בחדרי חרדים

מכירים אנשים שניזוקו מהחיסון?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/1/2021 14:48 לינק ישיר 
מכירים אנשים שניזוקו מהחיסון?

ברשת מסתובבת המון שמועות לא יודע מה נכון ומה לא נכון.
אשמח לקבל אופרומציה מכלי ראשון.
אני אישית מכיר שני אנשים שלקחו החיסון וכבר יותר משבוע שוכבים במיטה חלשים מאוד. חוץ מזה לרוב אנשים לא הרגישו את זה בכלל.
יש המון הודעות אישיות עדויות ברשת קבלתי לינק שמאסף רוב עדויות....
https://m.facebook.com/100000195483891/posts/pcb.4209587585724383/?photo_id=4209583622391446&mds=%2Fphotos%2Fviewer%2F%3Fphotoset_token%3Dpcb.4209587585724383%26photo%3D4209583622391446%26profileid%3D100001485527757%26source%3D48%26refid%3D52%26__tn__%3DEHH-R%26cached_data%3Dfalse%26ftid%3D&mdp=1&mdf=1

לי זה לא נפתח אבל כפי שאמרו המון עדויות מזעזעות.

השאלה הגדולה אם זה אמיתי אז למה לא יוצאים בריש גלי על החיסונים שמסכן הרבה אנשים ולמה משתיקים את זה בתקשורת....

ימים יגידו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2021 06:59 לינק ישיר 

אני מכיר יהודי בן 60 שנדבק בקורונה, בהתחלה נראה כמו שפעת רגילה, אח"כ הרגיש רע ואושפז.

כשהשתחרר מבית החולים הוא היה חלש אבל ציפה להתחזק, חודשים אחרי המחלה הוא מתקשה ללכת או לעלות מדרגות. מדרגות ספורות הן עבורו קריעת ים סוף.

בצילום ריאות הרופא היה בטוח שהוא עישן כל חייו, הריאות נראו נורא. היהודי לא עישן מימיו.

קורונה היא מחלה מפחידה.
אל תזלזלו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/1/2021 18:16 לינק ישיר 

ביתחרדי כתב:

אתם מכירים מישהו אחד שניזוק מקורונה....

נשלח מהאנדרואיד שלי

אני מכיר מישהו שנדבק בקורונה ביום כיפור לא הרגחש טוב לאורך סוכות בשמחת תורה אושפז ושבוע לאחר מכן הורדם היה מורדם עד ר"ח שבט ואז העירו אותו לאחר שבצילומי ריאות נראה שיפור משמעותי הוא עדיין מונשם דרך צינורית אך ב"ה הרופאים התחילו בתהליך הגמילה ממכונת הנשמה השיקום צפוי להימשך כשנה מדובר באדם חרדי בן 73 לא מעשן לא שמן ובריא בדרך כלל
בנוסף אני מכיר הכירות עקיפה בני זוג שנפטרו מקורונה בתחילת השנות ה50 לחייהם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/1/2021 18:08 לינק ישיר 

hhaavv כתב:

אנשים כמו לס, תמניא, יואב אלון ושות' יינזקו בצורה בלתי הפיכה ברגע שרוב העולם יהיה מחוסן ולא יהיה להם יותר מה למכור לציבור הרחב. או שהם יצליחו לייצר מוטציה...

לס התחסן בעצמו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/1/2021 00:04 לינק ישיר 
hhaavv

ביתחרדי כתב:
אתם מכירים מישהו אחד שניזוק מקורונה...

יש לי כמה מכרים שאני לא יכול לברר אצלם, כי הם נפטרו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2021 22:44 לינק ישיר 

אתם מכירים מישהו אחד שניזוק מקורונה....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2021 18:52 לינק ישיר 

מחקרי ה"כללית" ו"מכבי": החיסון לקורונה של פייזר מפחית בהדבקה

נתוני מחקרים רחבי היקף שנעשו בישראל על כ-630 אלף מבוטחי הקופות מעלים: הפחתה בהידבקה כבר לאחר המנה הראשונה | פרופ' רן בליצר: "הממצאים אמנם ראשוניים אך מעודדים"

חיסון לקורונה במרפאת ה"כללית". צילום: יונתן סינדל/ פלאש 90

שני מחקרים רחבי היקף שערכו מכוני המחקר של ה"כללית" ושל "מכבי" בקרב מבוטחי הקופות, מציגים הפחתה בהידבקות בנגיף הקורונה אצל המתחסנים כבר במנה הראשונה של תרכיב "פייזר", מה שמעיד על יעילות החיסון.

מכון המחקר של שירותי בריאות "כללית" ביצע השוואה בין כ-200 אלף מקרב מבוטחי הקופה שהתחסנו מול 200 אלף שלא התחסנו, כולם בני 60 ומעלה. התוצאה היתה: מהיום החמישי ועד ליום ה-12 שלאחר קבלת החיסון - מול אותה תקופה בקרב אלה שלא התחסנו - שיעור ההדבקה היה זהה. מהיום ה-13 החל מסתמן שינוי: ירידה קלה בשיעור ההדבקה, וביום ה-14 נראתה כבר צניחה של 33% במספר הנדבקים לעומת קבוצת הלא מתחסנים.

במחקר הזה, בשונה מהניסוי שבוצע במסגרת שלב-3 בניסוי הקליני של "פייזר" לקראת קבלת אישור ה-FDA, סוגיה זאת נבחנה גם בקרב מי שנחשפו לחולים ונכנסו לבידוד, הגם שלא הציגו תסמינים. כמו כן, אוכלוסיית המחקר ב"כללית" היתה גדולה פי חמישה מאוכלוסיית נסייני "פייזר".

בדיווח על ממצאים אלו ב-ynet הבוקר (ד') צוטט פרופ' רן בליצר, ראש מערך החדשנות ב"כללית" ומנהל מכון המחקר: "אלה אמנם ממצאים ראשוניים אבל הם מעודדים. לפי תוצאות אלו, אין הגנה מלאה מהדבקה גם לאחר 17 יום מקבלת החיסון ולכן יש עדיין לשמור על כללי הזהירות: ריחוק חברתי, הימנעות מהתקהלויות ועטיית מסיכה".

מכון המחקר של "מכבי", KSM, ניתח נתונים דומים לגבי כ-430 אלף מתחסנים מקרב מבוטחי הקופה וגם כאן נמצאה ירידה בשיעור הנדבקים החל מהיום ה-13 שלאחר קבלת המנה הראשונה של תרכיב החיסון: כאן שיעור הנדבקים ירד ב-60%. דיווח על כך פורסם בחדשות ערוץ 12.

בחינת יעילות החיסון בהורדת התחלואה

גם ראש שירותי בריאות הציבור במשרד הבריאות, ד"ר שרון אלרעי-פרייס, התייחסה לנושא זה בתדרוך לתקשורת:  "עברנו את הרף של 1,000 חולים קשים וקריטיים המאושפזים בבתי החולים והתברר ש-17% מהם, 180 מתוך ה-1,000,  קיבלו את מנת החיסון הראשונה ובכל זאת חלו בתוך השבועיים הראשונים שלאחר קבלת החיסון כי הם לא הספיקו לפתח נוגדנים.

"לפי נתוני חברת פייזר, ב-14 הימים הראשונים שלאחר קבלת מנת החיסון הראשונה מגיעה יעילות החיסון ל-52.4% בלבד. החל מהיום ה-15 ועד היום ה-21 היא מגיעה כבר ל-89% ורק לאחר קבלת המנה השנייה מגיעים ליעילות של 95%. השבועיים שלאחר קבלת מנת החיסון הראשונה זו אכן איננה התקופה שבה המתחסנים אמורים לקבל את ההגנה הרצויה מפני הידבקות בנגיף. לכן, חובה לקבל את מנת החיסון השנייה, אסור לוותר עליה, כדי לספק מידה גבוהה יותר של הגנה מפני הנגיף. רק שבוע לאחר קבלת המנה השנייה נתחיל להבין עד כמה החיסון הזה באמת יעיל גם לשם הורדת התחלואה".

עוד ציינה ד"ר אלרעי-פרייס כי "יותר מ-80% מהאוכלוסיה מתגוררת ביישובים אדומים. זה משפיע על כל המגזרים, עם עלייה של פי שניים במספר החולים בשבועיים האחרונים, גם במגזר הכללי. המאומתים הקשים מדאיגים אותנו. יותר מ-300 מהחולים נמצאם במצב מסכן חיים. גם מספר הנפטרים עולה: היינו לפני כשלושה שבועות עם ממוצע של עשר פטירות ליום, ואילו היום הממוצע הוא מעל 40 ביום. אנחנו יודעים שהמספרים הללו עוד יעלו לפני שיירדו".

על שלבי היציאה מהסגר הנוכחי אמרה ד"ר אלרעי-פרייס: "הפעם זה קצת יותר מורכב מאשר בעבר, מאחר שנכנס גם גורם החיסונים. הם משפיעים. נסתכל על הנתונים הקשורים בחולים הקשים וכאשר הם יתחילו לרדת לצד ירידה בכמות המאומתים החדשים ומקדם ההדבקה יהיה מתחת ל-1, אפשר יהיה להתחיל להיערך ליציאה הדרגתית מהסגר. מערכת החינוך תצטרך אז לחזור לפעילות אולם לפי אותן הגבלות שהיו בפעמים הקודמות".

לדבריה, "העובדה שהילדים לא מתחסנים כרגע ויכולים להדביק ולהידבק אומרת שנצטרך לשמור על עניין הלימודים בקפסולות בדיוק באותה מתכונת כמו קודם. יונהגו בדיקות שבועיות לתלמידי י"א-י"ב ביישובים האדומים והכתומים. חברת פייזר נמצאת בעיצומו של ניסוי של מתן החיסון לבני 15-12 ונמתין לתוצאותיו".

יותר נשים מדווחות על תופעות לוואי בעקבות החיסון

כמו כן נמסרו אתמול נתונים נוספים מדו"ח "ועדת המעקב" של משרד הבריאות בדבר תופעות הלוואי כאשר יותר נשים מגברים דיווחו עליהן. תופעות הלוואי שדווחו: חולשה – עליה דיווחו  113 מהמתחסנים; כאבי ראש - 97, סחרחורת - 83, חום - 41, כאבי שרירים - 25, בחילה 20, צמרמורות - 18, כאבי מפרקים - 18, כאבי בטן - 18, שלשולים - 7, פריחה לא אלרגית - 7, הקאות 7, עילפון - 5, דופק מהיר - 5, בלוטות לימפה מוגדלות - 4, גל חום - 4 חוסר תיאבון - 4 .

כמו כן נמסרו דיווחים על כאבים ותופעות מקומיות באזור הזריקה על ידי 385 מתחסנים: כאב - 236, אודם ונפיחות - 71, הגבלת תנועה של היד בשל החיסון - 51, שינוי צבע מקומי – 7, קשר תת עורי - 5, בלוטות לימפה מוגדלות - 5, פריחה - 5 ודלקת מקומית 1. על תופעות נוירולוגיות דיווחו 101, על נמלול 55 ועל פרכוסים 5.

מתחסנים בגילאי 40-60 דיווחו על הכי הרבה תופעות לוואי, ואחריהם בני 40-20. כן דווח ש-15 מחוסנים אושפזו בעקבות תופעות הלוואי של החיסונים - מרבית  מקרי האשפוז היו כתוצאה ממחלת רקע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2021 18:30 לינק ישיר 
momeir

עדות אישית...
יענקל השכן שלי התחסן ונהיו לו טחורים .
מה לעשות? 

(חוששני שהנבערים לא יודעים מה זה טחורים)

תוקן על ידי momeir ב- 13/01/2021 18:30:47

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2021 17:09 לינק ישיר 

מתוך 1.7 מיליון בני אדם שהתחסנו בישראל, 533 בני אדם דיווחו על תופעות לוואי כלליות שכללו חולשה כללית, כאב ראש, סחרחורות וחום. 101 מתחסנים סבלו מתופעות נוירולוגיות, ביניהן תחושת נימול ופרכוסים ו-84 דיווחו על תופעות אלרגיות. יותר מפי שניים נשים דיווחו על תופעות לוואי לעומת גברים . https://chat.whatsapp.com/GT7Bek00OfD3egV3AtyRWp

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2021 16:53 לינק ישיר 

אף אחד לא ניזוק מהחיסון עצמו
מתוך כמליון וחצי מתחסנים מצאו איזה זקן אחד שנפטר בלי קשר לחיסון , ואז קפצו אנשי הקונספירציות וזעקו הלוו החיסון הרג אותו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2021 16:36 לינק ישיר 

על תדאג הם כבר חושבים על הדבר הבא.............

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2021 16:24 לינק ישיר 

אנשים כמו לס, תמניא, יואב אלון ושות' יינזקו בצורה בלתי הפיכה ברגע שרוב העולם יהיה מחוסן ולא יהיה להם יותר מה למכור לציבור הרחב. או שהם יצליחו לייצר מוטציה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2021 15:52 לינק ישיר 

אה. אנשים בורים חסרי דעת באמת זה מרגיז אותי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2021 15:42 לינק ישיר 

ברכת_החמה כתב:

אתה לא מבין כלום.
הקורונה זה החיסון האמיתי והמחלה זה החיסון בכלל.
ראש עקום. אין מה לעשות

עוד משהו. אל תאמין אף פעם לכלי התקשורת הרישמיים והודעות רישמיות שיוצאות מהממשלה. הם כולם שקרנים ורמאים שרוצים ברעתך.תאמין רק לבובע מייסעס ולמקווה נעייס .זה הכי נכון והכי מוסמך ומדעי ובדוק.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי ברכת_החמה ב- 13/01/2021 15:13:06

מה מקומם אותך כל כך??

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2021 15:36 לינק ישיר 

אשכול חשוב.
אני מכיר מישהו שהיו לו כאבים בכתף כמה ימים.

כעבור שבוע - עשרה ימים היה לו חום..

לא יודע אם קשור

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2021 15:30 לינק ישיר 

אחרי הגזענות עם 'ספרדי שרץ'
אמשיך ואומר:

מפורסם היום, כי למעלה מ70 אחוז מה'סובלים' מ'תופעות לוואי' של החיסון הם נשים.

הווי אומר.... והמבין יבין.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מכירים אנשים שניזוקו מהחיסון?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext