דווקא אני נטיתי לוותר אבל אתה התעקשת שאעלה את השאלות שעליהן לא קיבלתי תשובה (כלומר כל השאלות). אבל עכשיו הוספת לי עוד שאלה: כל נוירולוג הוא גם פסיכולוג או שזה משהו מיוחד אצלך?
נשלח ב-14/1/2021 22:35
נכון שהרגשת צורך בלתי נשלט לשאול שאלות בכל מחיר, כולל כאלו שכבר שאלת ונענית?
נשלח ב-14/1/2021 22:16
1. תודה על העצה לא לוותר, אנמ אכן צריך ללמוד ממך פרק בנושא הזה. ואגב אתה לא עוזר לי, אלא לעצמך, אז פשוט תכתוב בצורה ברורה מה אתה רוצה ותקל מעליך ומעלינו. 2. נניח שאתה אוהב ולא שונא, עדיין לא הסברת למה אתה אוהב את פלוני יותר מאת אלמוני. 3. זו לא תופעה חדשה, תקרא את ההפטרה של מקץ או של פרשת שקלים ותכיר תופעות הרבה יותר מעניינות. 4. האמת שלא הבנתי מה רצית מפינדרוס ורשבם וכל המלל הלא קוהרנטי הזה. אם הנתונים שהצגת נכונים, ממש לא ברור איך הגעת למסקנה שיענקוש בישל משהו - ולא שפינדרוס כשל בלשונו, בקהילה בישל ויענקוש ניטרלי.
נשלח ב-14/1/2021 20:19
הדיבוק כתב:
נוותר לך על ההסבר למה אתה שונא יותר את השולט בחצר מאשר את הנכד החביב, אבל למה לעזזאל אתה מסביר לנו מה הקשר בין ההודעה של פינדרוס ליענקוש?
אל תוותר אם אתה מתקשה במשהו, אני כאן כדי לעזור
למה שונא? מעריץ, בכל זאת מדובר בתופעה בקנה מידה היסטורי, בחור צעיר מנהיג ציבור כה גדול, ראשי ישיבות, רבנים ותלמידי חכמים עצומים כנועים אליו באופן מעורר השתאות.
אף שאני יודע שלא הסבר אתה מחפש (אם לעזאזל ובלי לעזאזל), אסביר.
פינדוש שייך לחצר רשב"ם, טבעי שהוא מייצג את הרוח הנושבת שם, וכידוע ראש החצר זה יענקי. (אף שייתכן שבגלל שמדובר בסער, אריה ערבב כאן משהו).
נשלח ב-14/1/2021 20:08
נוותר לך על ההסבר למה אתה שונא יותר את השולט בחצר מאשר את הנכד החביב, אבל למה לעזזאל אתה מסביר לנו מה הקשר בין ההודעה של פינדרוס ליענקוש?
נשלח ב-14/1/2021 19:39
הדיבוק כתב:
כפי שכבר כתב מנחה, אנחנו מבינים הכל. אבל ממך מצופה יותר לשכנע מה הקשר בין כתבה בבקהילה ליענקי קנייבסקי (ומה זכינו שאריה יצא ככה בזול? רק בגלל שהשם שלו כמו של הרב גרונר?)
ב"ה זכינו וחצר רשב"ם אינם נחבאים אל הכלים, ומדי יום מנפיקה כמה סקופים.
באשר לשאלתך, מבלי לזלזל בכבודו של ר' אריה, המכונה בפי יחצניו "נכדו חביבו", הכוח השולט בחצר ומי שמורה באופן אישי למרן שר התורה מה להורות לציבור זה מנהיג הציבור הליטאי יענקי קנייבסקי,
מקווה שתצליח לעבד את המידע הלא מסובך הזה.
נשלח ב-14/1/2021 19:31
כפי שכבר כתב מנחה, אנחנו מבינים הכל. אבל ממך מצופה יותר לשכנע מה הקשר בין כתבה בבקהילה ליענקי קנייבסקי (ומה זכינו שאריה יצא ככה בזול? רק בגלל שהשם שלו כמו של הרב גרונר?)
נשלח ב-14/1/2021 19:27
הדיבוק כתב:
יש לך את זה ביותר מנומק?
אשמח לעזור מה לא ברור לך?
נשלח ב-14/1/2021 19:07
על קניבסקיפוביה שמעתם?
זו תסמונת שגורמת לאדם לפתוח כמה אשכולות ביום עם השם קניבסקי.
מחכה בקוצר רוח למוטציה.
נשלח ב-14/1/2021 18:55
יש לך את זה ביותר מנומק?
נשלח ב-14/1/2021 14:05
hhaavv כתב:
אולי מישהו יכול להסביר לי איך יענקי קנייבסקי השתחל לכותרת (מעבר לחיבתו הידועה של פותח האשכול להנ"ל)?
שאלת כל כך יפה אז תקבל תשובה
מנהיג הציבור הליטאי דהיום הוא יענקי קנייבסקי (הגם שאריה היה המוליך ומביא את סער בחצר רשב"ם)
נשלח ב-14/1/2021 13:21
אולי מישהו יכול להסביר לי איך יענקי קנייבסקי השתחל לכותרת (מעבר לחיבתו הידועה של פותח האשכול להנ"ל)?