|
|
| נשלח ב-18/1/2021 11:28 |
|
| |
בלבולים וקשקושים מבית פיבלזון ושות'.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2021 11:29 |
|
| |
פרוגרמי
| חריף_ומקשה כתב: |  | | מי הכותב? |
|
זה הכותב
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2021 11:32 |
|
| |
פרוגרמי
| נצל כתב: |  | לאיש חשוב (כדבריך...) ואתה שכחת שדברי הגמ' בפסחים כבר אינם רלבנטיים, שהרי בינתיים מצא גאון עוזינו הרע"י ע"ה, בתשובתו הידועה בעניין שיטת ר"ת בבין השמשות, בשו"ת יביע אומר ח"ב, שמה שנאמר בגמ' שחכמי אומות העולם ניצחו, זה לא נצחון אמיתי, אלא נצחון בטענות, אבל ה א מ ת (!) עם חכמי ישראל, כלומר שבלילה השמש אינה יורדת כמו שאנו הבורים חושבים אלא שהאמת היא שהשמש בלילה עולה מעל הרקיע, ומשייטת שם למעלה עד למזרח ובבוקר היא יוצאת וזורחת מן המזרח ... (הערת אגב, אין לתרץ שהגאון הזה לא טס אף פעם לארה"ב, שכן יודע אני שהיה בניו יורק ואף התאכסנתי באותה אכסניה עמו, וא"כ יכול היה לראות בעיניו את השמש מלווה אותו כל הדרך ואינה עולה למעלה ...).
|
|
את זה אומר רבינו תם בעצמו
לא הרב עובדיה
אבל לך תדע אולי פגשת גם את רבינו תם באיזו אכסניה
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2021 12:37 |
|
| |
| נצל כתב: |  | נצל
לפיינשמעקער ראה זה פלא, חשבתי, יצאתי מהמסגרת הלשונית, קראתי את דברי שוב, ועדיין איני יודע מה אתה סח? ועל איזה מדע אתה מדבר, במדע של אוניברסיטת מוסיוף?
|
|
אתה כנראה תקוע עדיין בימי טרום-אפלטון וחושב שהאנטיפודים אשכרה הולכים במהופך, ראש למטה רגליים למעלה... אבל המדע התקדם מאז. אפילו אפלטון הוכיח שהלמעלה והלמטה הם לא בדיוק מה שאינטואיטיבי לך. אפלטון, ככל הידוע לי, קדם למוסיוף. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2021 13:14 |
|
| |
| פרוגרמי כתב: |  |
זה הכותב
|
|
זה הפייסבוק שלו. יש קישור למאמרים עצמם?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2021 13:49 |
|
| |
חבל שאתם נותנים לו במה, זה מה שהוא רוצה שיתפתח שיח ער סביב הכפירה, ואט אט יחדור הרעל למוחות וללבבות, ומשום כך הריחקונו רבותינו מספרי החקירה,
הוא חושב שהוא ממציא את הגלגל, כופרים ואפירקוסים בדורות עברו שהיו בעלי מנת משכל פי כמה מאשר אותו כותב נלוז, חיברו תילי תילים של ספרים וקונטרסים ואת כולם ישא הרוח, אז מה לנו ולו,
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2021 19:23 |
|
| |
פרוגרמי
| חריף_ומקשה כתב: |  |
זה הכותב
זה הפייסבוק שלו. יש קישור למאמרים עצמם? |
|
אתה רוצה שאני אפרסם כאן עוד חומר 'משובח' כזה? למה?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2021 19:34 |
|
| |
| בונדמן כתב: |  | חבל שאתם נותנים לו במה, זה מה שהוא רוצה שיתפתח שיח ער סביב הכפירה, ואט אט יחדור הרעל למוחות וללבבות, ומשום כך הריחקונו רבותינו מספרי החקירה,
הוא חושב שהוא ממציא את הגלגל, כופרים ואפירקוסים בדורות עברו שהיו בעלי מנת משכל פי כמה מאשר אותו כותב נלוז, חיברו תילי תילים של ספרים וקונטרסים ואת כולם ישא הרוח, אז מה לנו ולו, |
|
מה אכפת לך מה המטרות שלו? הגיעה אליך שאלה, תענה עליה ברצינות. אם לא תענה ברצינות, נחשוד (בצדק) שאין לך תשובות (באופן אישי אני חושב שכל מה שהוא כתב אלו גיבובים של הבל נדוש, אני מדבר על מי שחושב שזה שווה יחס).
|
|
|
|
|