רחמים! עשו משהו טוב שבזכותו הילד יכיר את אמא שלו!!
יהודים רחמנים בני רחמנים!!
אני פותח את האשכול הזה ומזמין אותכם להיות שותפים ברפואת אשה יולדת אמא לששה ילדים שנמצאת במצב קשה עקב הדבקה בנגיף.
רחל נעמי בת אסתר חנה והתינוק בן רחל נעמי
אמרו פרק תהלים אחד לרפואתה! תתנו כמה שקלים לצדקה לרפואתה! תבליגו מלענות למי שמכעיס אתכם לרפואתה! תתאפקו מלשון הרע אפילו פעם אחת לרפואתה! תכוונו בברכת רפאנו אפילו פעם אחת לרפואתה!
תרימו עיניכם ולבכם לשמים ותתפללו שרחל נעמי בת אסתר חנה ותינוקה הנולד לה למזל טוב יהיו בריאים חיים וקיימים והמשפחה תזכה לראות רוב נחת מכל צאצאיה
הריני מקבל על עצמי להחמיר בהלכות פיקו"נ ולוותר על נוחותי האישית למען שמירת חיי ובריאות הזולת כציווי תורתנו הק' "לא תעמוד על דם רעך" וכן להחמיר אפילו בספק קל כפסק השו"ע, להקפיד על מסיכה המכסה את האף ועל ריחוק חברתי ובכך גם לקדש שם שמים בעולם - לרפואתם של רחל נעמי בת אסתר חנה ותינוקה הנולד לה למזל טוב.
נשלח ב-17/1/2021 19:00
הריני מקבל על עצמי להחמיר בהלכות פיקו"נ ולוותר על נוחותי האישית למען שמירת חיי ובריאות הזולת כציווי תורתנו הק' "לא תעמוד על דם רעך" וכן להחמיר אפילו בספק קל כפסק השו"ע, להקפיד על מסיכה המכסה את האף ועל ריחוק חברתי ובכך גם לקדש שם שמים בעולם - לרפואתם של רחל נעמי בת אסתר חנה ותינוקה הנולד לה למזל טוב.
נשלח ב-17/1/2021 18:58
תמניא_אפי כתב:
תנו רבנן, הנעלבים ואינם עולבים, שומעים חרפתם ואינם משיבים, עושים מאהבה ושמחים ביסורים, עליהם הכתוב אומר "ואוהביו כצאת השמש בגבורתו"
חבל שגם לכאן אתה מכניס את הויכוח אשכול בקשת תפילות מצוות ולעורר רחמי שמים, וגם לכאן מטנפים גלוחי הזקן והשכל את המוח
רק להזכיר, גם בגור וקרלין יש הרבה חולי קורונה בשיטפון
תגיד אתה בסדר? מה זה? אשכול תפילות? אפשר לחשוב שעומדים כאן מנין או יותר אנשים המתפללים ואנו מפריעים להם... כאן לא מתפללים תפילות זה בספר תהילים בבית הכנסת ובכל מקום אחר. מי שבא לבקש תפילות ומצד שני מחזיק את החרב בידו, משול הוא לאותו אחד שרצח את הוריו ומתחנן לרחמים בגלל היותו יתום. מטרתו של פותח האשכול חשודה בעיני וכפי שכתב ידידנו אדם הראשון.
לקבל ללבוש מסיכה תמיד ולזכות במצוות גדולות של "לא תעמוד על דם רעך", "לפני עור לא תתן מכשול" ועוד
נשלח ב-17/1/2021 18:49
דקחר כתב:
ואם הילד לא יכיר את האמא שלו לא נורא.... העיקר שהבלזערס לא יאבדו את השפיות
זה מחיר שהאדמו"ר מוכן לשלם
תוקן על ידי פלדלפי ב- 17/01/2021 17:47:15
חשבתי שישראל פריי הוקע ונפלט מהפורום...
נדמה לי שזה לא המנוול פריי אלא הצידרייטער הלברטל....
נשלח ב-17/1/2021 18:46
חבל שגם לכאן אתה מכניס את הויכוח אשכול בקשת תפילות מצוות ולעורר רחמי שמים, וגם לכאן מטנפים גלוחי הזקן והשכל את המוח
רק להזכיר, גם בגור וקרלין יש הרבה חולי קורונה בשיטפון
נשלח ב-17/1/2021 18:46
אדם_ה1 כתב:
בלי קשר למקרה הטראגי, אני מתחיל לחשוב שתמניא הוא בעצם ניק מערכת שתפקידו לייצר טראפיק באתר, אחרת אין סיכוי שהוא היה פותח אשכול כזה כשהוא יודע מראש מה הולכות להיות התשובות..
ואם הילד לא יכיר את האמא שלו לא נורא.... העיקר שהבלזערס לא יאבדו את השפיות
זה מחיר שהאדמו"ר מוכן לשלם
תוקן על ידי פלדלפי ב- 17/01/2021 17:47:15
חשבתי שישראל פריי הוקע ונפלט מהפורום...
נשלח ב-17/1/2021 18:28
בלי קשר למקרה הטראגי, אני מתחיל לחשוב שתמניא הוא בעצם ניק מערכת שתפקידו לייצר טראפיק באתר, אחרת אין סיכוי שהוא היה פותח אשכול כזה כשהוא יודע מראש מה הולכות להיות התשובות..
וכמובן, רפואה שלמה ליולדת ותינוקה בעז"ה.
נשלח ב-17/1/2021 18:23
משהו טוב? לפתוח עוד חיידרים ועוד בתי כנסת ועוד ישיבות ועוד ועוד ...עכשיו ומהר.