אחרי אוזלת היד ופשיטת הרגל הערכית והמוסרית. ועצימת העין לנוכח ההפרות הבוטות של קהילות מהציבור החרדי, בלי נדר לא אצביע בשבילך. כבר עדיף חולדאי. ואני אומר זאת בכעס רב וביגון קודר. (אל דאגה אף פעם לא הצבעתי ביבי, אלא ג', זה פוסט רטורי בלבד)
האם תוכל לשתף אותנו בתשדיר כזה? את לפיד הייתי מכשירה עם שבעה נקיים אבל את ליברמן?! במחשבה שנייה ליברמן הרי שותף של גדולי ישראל וואו אני כבר מבולבלת.
נשלח ב-19/1/2021 10:53
בזה הוא צודק בכל מילה
timobl כתב:
לא הבנתי אתכם, עד היום החכי״ם החרדים עשו משהו למען ציבור שולחיהם?
אנשים מתים מהתחייבויות לחתונות ילדים, זוגות צעירים גרים במרתפים, כבר שנים שכולם זועקים על כך, ראיתם את החכי״ם פועלים בענין?
וזה שבנינו ובנותינו לומדים בפחונים וקרוואנים, זה כן איכפת להם?
איכפת להם דבר אחד, שבבחירות תשלשלו את הפתק שלהם לקלפי, ותפסיקו לבלבל להם את המוח.
הפעם דגל כבר התקדמו ומבקשים ממכם גם כסף על מנת שיוכלו להמשיך לשטוף לנו את המוח.
האם מישהו יכול להצביע על הישג אחד של מאיר פרוש??? הוא יושב שם הכי הרבה מכל החכים החרדים ולא שומעים ממנו שום הישג ציבורי! להיפך, פה ושם עשה עם הכוח של הציבור דברים שהם נגד הציבור, אז למה לתת לו את הכוח שבמקרה הטוב לא ישתמש בזה נגדינו???
נשלח ב-19/1/2021 10:03
ליברמן המנוול הסית גם נגד הסמוטריצ'ים וקרא להם "משיחיים". האיש מסית ללא אבחנה. לפעמים הוא גם קולע לאמת. אבל הוא מסית בלי קשר לאמת.
יש וצריכה להיות ביקורת על ההתנהלות המופקרת של חלקים מהציבור. אצל שני המאורות שלך זאת שנאה בלי סיבה. הם הסיתו כמו מטורפים עוד הרבה לפני הקורונה וגם אם כל החרדים היו יושבים כל השנה האחרונה בבידוד מרצון עם מביכת אב"כ - היו מוצאים משהו אחר.
אבל אתה נאה להם והם לך. בפרט לפיד שחוץ ממה ששונא הוא גם ובעיקר אידיוט ושוטה הכפר בכנסת.
אחרי אוזלת היד ופשיטת הרגל הערכית והמוסרית. ועצימת העין לנוכח ההפרות הבוטות של קהילות מהציבור החרדי, בלי נדר לא אצביע בשבילך. כבר עדיף חולדאי. ואני אומר זאת בכעס רב וביגון קודר. (אל דאגה אף פעם לא הצבעתי ביבי, אלא ג', זה פוסט רטורי בלבד)
חוץ מהכניעה לעסקונה החרדית, אתה מסכים שהוא ראש ממשלה טוב. אז אדרבה! תצביע לביבי כדי שהוא לא יהיה תלוי במפלגות החרדיות.
חוץ מהכניעה לעסקונה החרדית, אתה מסכים שהוא ראש ממשלה טוב. אז אדרבה! תצביע לביבי כדי שהוא לא יהיה תלוי במפלגות החרדיות.
נשלח ב-19/1/2021 08:10
אין קשר בין עבודת ה' , שמירת תורה ומצוות , שאיפה לחיים רוחניים , לבין האידאולוגיה העקומה של המגזר החרדי.
לצערי, רבים שמבינים זאת הם אנוסים.
נשלח ב-19/1/2021 08:00
בדיוק הפוך.
במקום שחברי הכנסת החרדים יתרוצצו בין הרבנים וצאן מרעיתם, וישכנעו למה חייבים לשמור על ההנחיות. הם במקרה הטוב יושבים בצד.
ההתנהלות חסרת האחראיות של המגזר החרדי מולידה שנאה נוראה שחוצה יבשות. לונדון, ניו יורק אנטוורפן, מלבורן , ישראל.
תמניא אפי ושות' לא רק שבהתנהלותם ידיהם מגואלות בדם המתים עכשיו. הם גם אשמים להתנכלויות העתידיות ליהודים
נשלח ב-19/1/2021 07:34
אנשים מתנהגים כמו ברברים , עושים מה בראש שלהם, אין דין ואין דיין וייאללא יש אשמים, החכים... כאילו הציבור החרדי צדיק תמים, תסתכלו במראה לפני שאתם מוצאים אשמים
לא הבנתי אתכם, עד היום החכי״ם החרדים עשו משהו למען ציבור שולחיהם?
אנשים מתים מהתחייבויות לחתונות ילדים, זוגות צעירים גרים במרתפים, כבר שנים שכולם זועקים על כך, ראיתם את החכי״ם פועלים בענין?
וזה שבנינו ובנותינו לומדים בפחונים וקרוואנים, זה כן איכפת להם?
איכפת להם דבר אחד, שבבחירות תשלשלו את הפתק שלהם לקלפי, ותפסיקו לבלבל להם את המוח.
הפעם דגל כבר התקדמו ומבקשים ממכם גם כסף על מנת שיוכלו להמשיך לשטוף לנו את המוח.
נשלח ב-19/1/2021 01:42
מצדרביעי כתב:
לגברת שרית: לא הבנתי את הטענה על בתי הכנסת, הרי אם הם היו פועלים נגד הסגירה וחלילה הייתה קטסטרופה גם כן היית מאשימה אותם, אני טועה? לי הפריע יותר מהכול חוסר המעש וחוסר המנהיגות יותר מאשר זה שלא "דאגו" לנו להקלות מסוכנות....
למה יש בכל יום שישי יש 12.000 ערבים בהר הבית?? למה בחתונות של ערבים משתתפים מעל 800 איש ?? הפגנות עם 2000 איש . וסולחה אצל ערבים בהשתתפות 200 איש . מסיבות סילבסטר פרטיות בכל הארץ!! ורק לבתי הכנסת וחתונות במיזגר הדתי והחרדי והעסקים הקטנים נטפלו!!
לגברת שרית: לא הבנתי את הטענה על בתי הכנסת, הרי אם הם היו פועלים נגד הסגירה וחלילה הייתה קטסטרופה גם כן היית מאשימה אותם, אני טועה? לי הפריע יותר מהכול חוסר המעש וחוסר המנהיגות יותר מאשר זה שלא "דאגו" לנו להקלות מסוכנות....
נשלח ב-19/1/2021 01:07
מושגים כתב:
וברצינות, אני שוקל הפעם להצביע לסמוטריץ'. גם ירא שמים שומר תורה ומצוות, גם מייצג את ערכי הימין. גם מייצג ציבור שחיי אדם יקרים לו יותר מכבוד וכסף. לא רוצה להצביע לא ג' ולא ש"ס שהן הגורמים לרפיסות של נתניהו שחושש מהם. אני מייחל שהחרדים לא יהיו יותר לשון מאזניים. לא להצביע בכלל, זה להצביע למי שאני לא רוצה בו.
*הכותב הינו חרדי חסיד...
הכותב צודק בכל מילה !! תקופת הקורונה הראתה את האמת על מפלגות החרדיות ואת אוזלת היד שלהם וחוסר איכפתיות מבעיות ומצרכי הציבור !! למה הם לא ניסו להעלות את מספר המשתתפים בחתונה !! 20 איש בחתונה של זוג צעיר ?? את מי יזמינו ראשון ?? למה הם נתנו לסגור בתי כנסת?? למה הם דאגו לכל המשפחות מרובות ילדים??? ולא דאגו לפתוח עוד מלוניות ???