בית פורומים בחדרי חרדים

למכחישי הקורונה אוטוטו יצורכו להחליט אם להנשים חרדים אם לאו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/1/2021 23:53 לינק ישיר 
למכחישי הקורונה אוטוטו יצורכו להחליט אם להנשים חרדים אם לאו

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2021 08:14 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
מי יצטרך להחליט? בעלי גמ"ח מכשירי ההנשמה של מאה שערים?

תספר את זה ל9 הריוניות חרדיות שנמצאות במצב קשה במאה שערים ותספר למשרד הבריאות המפרסם שמספר החולים החרדים הוא פי 4 מעל גיל 60 לעומת המגזר הכללי וכנראה מדובר על משרד הבריאות של מדינת מאה שערים 

אתה ממשיך בתגובות הטיפשיות שלך כדוגמת החרדים מפרנסים את החילונים וכלהחרדים משלמים מיסים תצא קצת מהבועה שיצרת לעצמך ותתחבר למציאות

מה? אתה צריך שממש יגידו לך את זה בפה מלא?
עשרות אם לא מאות חולי קורונה מתו בטיפול הכושל בתוך בתי החולים החילונים, בזמן שאנשי החסד במאה שערים, הצילו חיים ונתנו טיפול מסור במכונות הנשמה בבתים, ביקרו שם בבתים נתנו שירות מכל הלב ולכן מתו הרבה פחות מתוך החלוים הקשים שבמגזר החרדי, תודה לקל
כמה פתטי ועלוב אתה כשאתה מדבר על "בתי החולים שיצטרכו להחליט אם להנשים את החרדים"..
בדיחה עלובה

אתה ממשיך להיות מגוחך אני מרגיש שאני מתכתב עם ילד בן 8 (אני אדבר עם היולדות שיתאשפזו במאה שערים) הכשלון של בתי החולים נובע מאנשים כמוך שגרמו לעומס בלתי נסבל על המערכת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2021 08:10 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
momeir כתב:

תמניא אפי.לא מבין איך נוצר מצב שמאברהם אבינו אבי האומה היהודית. איש החסד שכל מהותו אהבת הזולת. דאגה לזולת, נתינה לזולת , דאגה לכל אדם שנברא בצלם אלוקים, איך קרה שנכדו נהיה אגואיסט , נצלן שכל מהות 'מגיע לי' . שכל כולו 'קרדום לחפור בו' . נבער שכל מהותו 'העולם נברא בשבילי' אדיש למותם של בני אדם.

פשוט מאוד.
לקחו ממך את יכולת החשיבה.

נהייתם עדר במלא מובן המילה.
אתם מדקלמים מה שמכתיבים לכם, ועוד נדמה לכם שאתם באמת חושבים ככה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

אתה שרק מפחד שיקחו לך את יכולת ההנאה מדבר על לקיחת יכלת החשיבה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2021 07:52 לינק ישיר 

momeir כתב:

תמניא אפי.לא מבין איך נוצר מצב שמאברהם אבינו אבי האומה היהודית. איש החסד שכל מהותו אהבת הזולת. דאגה לזולת, נתינה לזולת , דאגה לכל אדם שנברא בצלם אלוקים, איך קרה שנכדו נהיה אגואיסט , נצלן שכל מהות 'מגיע לי' . שכל כולו 'קרדום לחפור בו' . נבער שכל מהותו 'העולם נברא בשבילי' אדיש למותם של בני אדם.

פשוט מאוד.
לקחו ממך את יכולת החשיבה.

נהייתם עדר במלא מובן המילה.
אתם מדקלמים מה שמכתיבים לכם, ועוד נדמה לכם שאתם באמת חושבים ככה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2021 07:50 לינק ישיר 

ואם לקחת בחשבון שרוב הצוותים הרפואים בבתי החולים הם חילונים, סרוגים, רוסים וערבים, שלא בדיוק אוהדים את החרדים, תעשו אחד ועוד אחד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2021 07:38 לינק ישיר 

תמניא אפי. לא מבין איך נוצר מצב שמאברהם אבינו אבי האומה היהודית. איש החסד שכל מהותו אהבת הזולת. דאגה לזולת, נתינה לזולת , דאגה לכל אדם שנברא בצלם אלוקים, איך קרה שנכדו נהיה אגואיסט , נצלן שכל מהות 'מגיע לי' . שכל כולו 'קרדום לחפור בו' . נבער שכל מהותו 'העולם נברא בשבילי' אדיש למותם של בני אדם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2021 04:01 לינק ישיר 

ליטאישעבר כתב:

תספר את זה ל9 הריוניות חרדיות שנמצאות במצב קשה במאה שערים ותספר למשרד הבריאות המפרסם שמספר החולים החרדים הוא פי 4 מעל גיל 60 לעומת המגזר הכללי וכנראה מדובר על משרד הבריאות של מדינת מאה שערים 

אתה ממשיך בתגובות הטיפשיות שלך כדוגמת החרדים מפרנסים את החילונים וכלהחרדים משלמים מיסים תצא קצת מהבועה שיצרת לעצמך ותתחבר למציאות

מה? אתה צריך שממש יגידו לך את זה בפה מלא?
עשרות אם לא מאות חולי קורונה מתו בטיפול הכושל בתוך בתי החולים החילונים, בזמן שאנשי החסד במאה שערים, הצילו חיים ונתנו טיפול מסור במכונות הנשמה בבתים, ביקרו שם בבתים נתנו שירות מכל הלב ולכן מתו הרבה פחות מתוך החלוים הקשים שבמגזר החרדי, תודה לקל
כמה פתטי ועלוב אתה כשאתה מדבר על "בתי החולים שיצטרכו להחליט אם להנשים את החרדים"..
בדיחה עלובה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2021 00:21 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
ליטאישעבר כתב:

איש_חשוב כתב:

ויתן להם ארצות גוים ועמל לאומים יירשו בעבור ישמרו חקיו ותורותיו ינצורו

הם יושבים פה אך ורק בזכות שומרי התורה והמצוות.

ההשגחה העליונה סובבה שתהיה להם זכות כלשהי ע"י תמיכת לומדי תורה.

אתה פשוט נחיתי!

נשלח מהאנדרואיד שלי

אתה לוקה לא רק בהבנת המצב אלא גם בהבנת הנקרא איךהנושא בזכות מה הקיום שלנו קשור למה שכתבתי לתמניא פיתרונים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2021 00:08 לינק ישיר 

ליטאישעבר כתב:

איש_חשוב כתב:

ויתן להם ארצות גוים ועמל לאומים יירשו בעבור ישמרו חקיו ותורותיו ינצורו

הם יושבים פה אך ורק בזכות שומרי התורה והמצוות.

ההשגחה העליונה סובבה שתהיה להם זכות כלשהי ע"י תמיכת לומדי תורה.

אתה פשוט נחיתי!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2021 00:05 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2021 00:01 לינק ישיר 

קישור מתוקן:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2021 00:00 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/1/2021 23:55 לינק ישיר 

היום צריכים לשכנע כבר גם את אלה שלא מכחישי קורונה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > למכחישי הקורונה אוטוטו יצורכו להחליט אם להנשים חרדים אם לאו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext