בית פורומים בחדרי חרדים

בקרב מצביעי דגה"ת סמוטריץ' פופולרי יותר מהרב קנייבסקי והח"כים?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/1/2021 13:34 לינק ישיר 
בקרב מצביעי דגה"ת סמוטריץ' פופולרי יותר מהרב קנייבסקי והח"כים?

כך זה נראה לפי רמת הלחץ 

זה התחיל ב"כך התחילה ההשכלה" ומכתבי הרבנים על הסכנה בשהות בחורי הישיבות במלוניות הקורונה יחד עם תלמידי מרכז הרב.

כעת זה ממשיך בדמוניזציה.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2021 22:52 לינק ישיר 
בעיקרשומע

אני באופן אישי שוקל לא להצביע בכלל. מבחינת 'פנים' סמוטריץ הכי ידאג למה שחשוב לי, והמפלגות החרדיות לדעתי נזקן גדול על תועלתן [דרך אגב אני לא מאשים כ"כ מישהו מסוים, התהליכים שקרו בציבור ובמדינה הביאו למקום שהתאגדות של מיעוט כיום היא דבר מנוון]. אבל מבחינת חוץ באמת הקו הימני של סמוטריץ' לא מייצג אותי, ואת הקו של גדולי ישראל [הליטאים לפחות] שלאורם ולאור דעתם חונכתי. בנושא הזה באמת אני רואה ב'ימין האידיאולוגי' משהו מסוכן, ומאמין בדרך הזגזוגים של נתניהו. למרות שמבחינת פנים הייתי רוצה גם את בנט כמשפיע הכלכלה.

תוקן על ידי בעיקרשומע ב- 19/01/2021 22:53:32

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2021 22:07 לינק ישיר 
בעיקרשומע

חריף_ומקשה כתב:
תן לי להרגיע אותך.
מלבד החרדלניקים והחבדניקים שחנו בבחירות האחרונות ב'יהדות התורה'. ועכשיו כנראה יעברו לסמוטריץ'.
שום חרדי קלאסי לא יעבור להצביע לסמוטריץ'.
כמו תמיד "ועשית ככל אשר יורוך" + גידול טבעי ימשיכו להזין את מפלגת "יהדות התורה".
ועולם כמנהגו נוהג...

מאות ואפילו עשרות אלפים לא אבל הבייס בכל מקרה קבוע, בסוף העסק יכול ליפול על כמה אלפים. ותזוזה של כמה אלפים תיתכן, ביודעי ומכירי קאמינא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2021 20:21 לינק ישיר 

מנחה_חדשה כתב:
דוקא מי שצריך לעבוד ולהסביר לציבור שלו אלה החסידים שלרובם אוריינטציה ימנית ע"ע קרבתו של פרוש לדלי"ם. החשש הגדול יותר הוא מבעלי פיאות הג'ל המגולגלות.

נניח והיית צודק
אז מה הלחץ האטומי בדגל התורה כפי שמשתקף ממכתבי הרבנים ומזעקות השבר ביתד נאמן?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2021 15:47 לינק ישיר 

דוקא מי שצריך לעבוד ולהסביר לציבור שלו אלה החסידים שלרובם אוריינטציה ימנית ע"ע קרבתו של פרוש לדלי"ם. החשש הגדול יותר הוא מבעלי פיאות הג'ל המגולגלות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2021 15:30 לינק ישיר 

לחריף:
אני לא בטוח שאצל החסידויות הקטנות, ה"טונה בייגלים" וכיו"ב נושא ה"גדוילים" כל כך תופס מקום.
בכל מקרה, גם לסמוטריץ' יש "גדולים" משלו שאולי אפשר לסמוך עליהם בשעת הדחק:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2021 14:41 לינק ישיר 

גם זה נכון

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2021 14:27 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
אל תזלזלי בג'וב אחד פחות 

בהחלט, אבל אתה יודע כשאין ערכים ורק הכסף  הפרמטר היחיד לאידישקייט אז מכשירים אפילו ממזרים ולהבדיל שותפות אמת בהסתדרות הציונית העיקר תן לי כסףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף כך שבצר להם ימצאו גובים נוספים ועל זה הדרך...

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 19/01/2021 14:28:16

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2021 14:17 לינק ישיר 

אל תזלזלי בג'וב אחד פחות 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2021 14:03 לינק ישיר 

בשל החוק הנורווגי כלבלבי יתד נאמן לא לחוצים מירידת כוחה  בקלפי: בגלל שהישיבה בקואליציה הפך להיות חוב קדוש ההתקפה נועדה כדי לכסות את ערוותם של נציגי הציבור החרדי. אין לי בעיה עם המפדלניקים של פעם הייתי שמחה שהנציגים החרדים גם היו "החרדים של פעם", יתרה מזאת, מהמפדלניקים של פעם יצאו חלק גדול ממנהיגי הציבור הליטאי של היום! 

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 19/01/2021 14:16:27

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2021 13:43 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
תן לי להרגיע אותך.
מלבד החרדלניקים והחבדניקים שחנו בבחירות האחרונות ב'יהדות התורה'. ועכשיו כנראה יעברו לסמוטריץ'.
כמו תמיד "ועשית ככל אשר יורוך" + גידול טבעי ימשיכו להזין את מפלגת "יהדות התורה".
ועולם כמנהגו נוהג...

אני נוטה להסכים אתך עקרונית, וכתבתי את זה בכמה הזדמנויות

ברגע האמת, יגייסו את מכונת הברכות והקללות, הגזירות וההוראות, ההבטחות וכו', הגדולה בכל הזמנים = הרב קנייבסקי, והציבור יילך כעדר לקיים את המצווה הנדירה שנכתבה רק עבור החבירות "ועשית ככל אשר יורוך".

עם זאת אי אפשר שלא לראות את רמת הלחץ בדגל התורה, אולי הם יודעים משהו שאנו  עדיין לא יודעים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2021 13:40 לינק ישיר 

תן לי להרגיע אותך.
ועולם כמנהגו נוהג...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בקרב מצביעי דגה"ת סמוטריץ' פופולרי יותר מהרב קנייבסקי והח"כים?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext