ברור עכשיו לכולם שאם היתה מנהיגות אמיתית לציבור החרדי זה היה ההיפך: ביבי היה עובד אצלנו.
נשלח ב-22/1/2021 11:35
אז כל בני ברק וכל המשטרה וכל בעלי האג'נדות לכל הכיוונים, מכחישי הקורונה לשם שמים ושומרי הקורונה לשם שמים, היועצים האסטרטגים והיחצנים שלא לשם שמים וכל המתפרנסים מהקורונה שלא לשם שמים - כ-ו-ל-ם עובדים אצל ביבי בחינם ומשרתים את האינטרסים של ביבי:
נשלח ב-20/1/2021 15:11
לא רוצה לעורר קונספירציות... אבל לא אתפלא אם מי שבוחש בבחירות לראשות מפלגה קיקיונית של חצי מנדט ואצל נציגי התנועה האיסלמית, בוחש אפילו בזופניק וכל שכן וקל וחומר אצל הגורמים שציינת. במודע או לא במודע, הרבה מהשחקנים במגרש הקורונה החרדי עובדים אצלו. לא פלא שהח"כים של ג' שותקים אבל מצד שני גם להם אין מה להציע
נשלח ב-20/1/2021 15:03
אותו מכנה משותף שציינתי גורם להם ולכל שאר הצייצנים והצבועים לזמר אותו הזמר
נשלח ב-20/1/2021 15:01
במתואם באותו זמן? בשני האתרים?
אפילו אצלם יש תחרות. דואופול זה לא טוב לביזנס ברשת כי בסופו של דבר כל הטראפיק ילך לאתר המוצלח יותר
נשלח ב-20/1/2021 14:54
את התדמית של העיתונאים והצייצנים החרדים שלא נעים להם מהחברים החילוניים שלהם
נשלח ב-20/1/2021 14:53
את מי לדעתך משרתות הכותרות הראשיות כעת (כבר כמה שעות) בשני האתרים החרדים הגדולים ?
נשלח ב-20/1/2021 14:04
אני חושב שהאכיפה היא מינורית, ולא ממש משחקת אצל החילונים
יש דברים הרבה יותר גדולים ומשמעותיים שנצרבו במוח של הציבור שאכיפה כזו או אחרת לא תצליח למחוק.
ההתנהלות הממסדית והרבנית של חלק גדול מהציבור החרדי שהחליט לשים פס על הממשלה ומשרד הבריאות., לא בכדי חלק גדול מהציבור מכנה בכעס את הרב קנייבסקי "ראש ממשלת ישראל".
נשלח ב-20/1/2021 13:49
הציבור אינו מקשה אחת, ליכודניקים לשעבר שנפגעו מהקורונה ובפרט ביביסטים יותר קל להחזיר.
אחד מהם כבר הרבה זמן אומר לי שביבי גמר והוא יצביע לבנט, כשסער הצטרף הוא עבר לסער. אבל ברגע של גילוי לב אמר שמאד יכול להיות שברגע שיגיע לקלפי היד שלו תיקח ותשים את הפתק של ביבי: "מחל"
נשלח ב-20/1/2021 13:45
אני לא חושב שזה מספק את הציבור החילוני
הם רואים הרבה יותר את הפרת ההנחיות מאשר את האכיפה המשטרתית.
נשלח ב-20/1/2021 13:40
מה לא ברור?
אכיפה כמה שיותר צבעונית נגד גורמים חרדיים "קיצוניים" שתלבה יצרים מכל הכיוונים מחזירה לביבי מנדטים כעוסים שהלכו לבנט/סער וכו' עקב הניהול הכושל של משבר הקורונה