| נשלח ב-20/1/2021 18:51 |
|
| |
ברוך שפטרנו מעונשו של זה...
וכשם שפטרנו עתה כן יפטרנו גם בשנים הבאות...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2021 11:15 |
|
| |
בְּיוֹם עֲמָדְךָ מִנֶּגֶד, בְּיוֹם שְׁבוֹת זָרִים חֵילוֹ, וְנָכְרִים בָּאוּ שְׁעָרָיו, וְעַל יְרוּשָׁלִַם יַדּוּ גוֹרָל - גַּם אַתָּה כְּאַחַד מֵהֶם. יב וְאַל תֵּרֶא בְיוֹם אָחִיךָ בְּיוֹם נָכְרוֹ וְאַל תִּשְׂמַח לִבְנֵי יְהוּדָה בְּיוֹם אָבְדָם, וְאַל תַּגְדֵּל פִּיךָ בְּיוֹם צָרָה. יג אַל תָּבוֹא בְשַׁעַר עַמִּי בְּיוֹם אֵידָם, אַל תֵּרֶא גַם אַתָּה בְּרָעָתוֹ בְּיוֹם אֵידוֹ, נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2021 09:16 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | 400000 איש ביניהם ידידים ומכרים. והרמת ראש של קבוצות נאציות שמפגינות בריש גלי "יהודים לא יחליפו אותנו"...
ב"ה. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2021 05:16 |
|
| |
| עיבל כתב: |  | לא מעטים מן הכותבים כאן אינם מכירים את האתגרים שלפניהם עומד הנשיא בארה"ב, או את ההסטוריה של הנשיאים השונים. לדוגמא, מחרפים ומגדפים כאן את ברק אובמה, הנשיא שנתן ביטוח רפואי למיליונים ורוקן את חדרי המיון בבתי החולים מאנשים שזו היתה להם הדרך היחידה לקבל טיפול רפואי. ברק אובמה היה נשיא צדיק.
אישית
זה לי יום חג. תמכתי במסע הבחירות של ביידן ושל סנטורים וחברי קונגרס אמריקאים מן המפלגה הדמוקרטית, בכסף ובעבודה. כעת בידינו הנשיאות, הסינט ובית הנבחרים ואילו הגזען הפרוטו-נאצי טראמפ רואה טלויזיה אי שם בפלורידה... לפנינו הרבה עבודה בתיקון השגיאות החמורות של ממשל טראמפ, תיקונים במדיניות הכלכלית, בענינים של זיהום הסביבה, ובמלחמה באפלית מיעוטים. לפנינו גם המלחמה הקשה בוירוס הקורונה. הנשיא טראמפ בטפשותו ויהירותו נעשה לידידו הטוב ביותר של הוירוס. עשרות אלפים מתו בגלל טפשות זו ויהירות זו של רוצח ההמונים טראמפ.
לפנינו אתגרים חשובים שבלי הסרתו של הקלגס הגזען טראמפ וממשלו המטורף וחסר היכולת לא היה אפשר אפילו להתחיל לטפל בהם. אשרינו שראינו איך הציבור האמריקאי הנבון מקהה את שיניו של המנוול ממארה-לאגו. |
|
כמו כל שמאלני מצוי, אתה שונא את עצמך ואת עמך.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2021 03:28 |
|
| |
לפני שעיבל עונה לך, אני רוצה להבין לאיזה חלק בזיהום הסביבה אתה מתכון או לא מקבל? נניח למשל מפעל כימיקלים ליד נהר והוא שופך את הכימיקלים לתוך הנהר אתה מסכים שהוא מזהם את המים, ואם נשתה אותם אנחנו עלולים לחלות? כמו כן, מהי הוכחה בעיניך? למשל, מה תיחשב ראיה לכך שיש התחממות גלובלית ושהיא נגרמת כתוצאה ממעשי ידי אדם? האם הפשרת קרחונים מהוה ראיה לכך שהטמפרטורה בעולם עולה? וכן על זו הדרך.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2021 01:23 |
|
| |
| עיבל כתב: |  |
לא מעטים מן הכותבים כאן אינם מכירים את האתגרים שלפניהם עומד הנשיא בארה"ב, או את ההסטוריה של הנשיאים השונים. לדוגמא, מחרפים ומגדפים כאן את ברק אובמה, הנשיא שנתן ביטוח רפואי למיליונים ורוקן את חדרי המיון בבתי החולים מאנשים שזו היתה להם הדרך היחידה לקבל טיפול רפואי. ברק אובמה היה נשיא צדיק.
אישיתזה לי יום חג. תמכתי במסע הבחירות של ביידן ושל סנטורים וחברי קונגרס אמריקאים מן המפלגה הדמוקרטית, בכסף ובעבודה. כעת בידינו הנשיאות, הסינט ובית הנבחרים ואילו הגזען הפרוטו-נאצי טראמפ רואה טלויזיה אי שם בפלורידה... לפנינו הרבה עבודה בתיקון השגיאות החמורות של ממשל טראמפ, תיקונים במדיניות הכלכלית, בענינים של זיהום הסביבה, ובמלחמה באפלית מיעוטים. לפנינו גם המלחמה הקשה בוירוס הקורונה. הנשיא טראמפ בטפשותו ויהירותו נעשה לידידו הטוב ביותר של הוירוס. עשרות אלפים מתו בגלל טפשות זו ויהירות זו של רוצח ההמונים טראמפ.
לפנינו אתגרים חשובים שבלי הסרתו של הקלגס הגזען טראמפ וממשלו המטורף וחסר היכולת לא היה אפשר אפילו להתחיל לטפל בהם. אשרינו שראינו איך הציבור האמריקאי הנבון מקהה את שיניו של המנוול ממארה-לאגו. |
|
אתה מאמין באמונה הליברלית של "זיהום הסביבה" ושינויי האקלים?? מעניין אותי לשמוע מה הרציונל מאחורי השטות הזו, כי עד עכשיו באופן אישי לא מצאתי מישהו שבאמת מאמין לזה, רק שדרנים וכתבים שמשתדלים שלא לצחוק כשהם חוזרים על ה'אני מאמין' הליברלואידי הזה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2021 00:54 |
|
| |
| גלאגוזים כתב: |  |
ברכותי לזוג עיבל-קלעפער ליום חגכם. אכן זהו יום מרגש ומשמח. סיום המשטר האפל של טראמפ, ובעיקר עליית קרנם של לוחמות החופש הדגולות: קורטז, טאליב, אילאן עומר ואיאנה פרסלי. זהו יום גדול בו נתחיל שלובי.ות זרוע לנתץ לגדוע ולהרוס את המורשת האמריקנית הלבנה והגזענית, יום בו נפתח את שערי ארה"ב למליוני מהגרים מכל קצוות תבל, ונמחוק בעזרתם מספרי ההיסטוריה את האתוס האמריקאי הלבן והמתנשא.
כה לחי.
תוקן על ידי גלאגוזים ב- 21/01/2021 00:09:49 |
|
אל תדאג רשעים יום למעלה ובעזרת השם יבוא יום והם יפלו למטה למטה... אני מקווה שמה שקורה באירופה לא יקרה באמריקה... יום עצוב מאוד לכל יהודי שאוהב באמת את היהודים... ולא כמו כמה מפלגות מהצד השמאלי של המפה שאוהבים את "המיעוטים" יותר מהיהודים עצמם... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2021 00:17 |
|
| |
בושתי וגם נכלמתי שאין לי מושג מי זו איאנה פרסלי. שתים מתוכן שונאות ישראל, על קורטז איני יודע ואיני מתענין. והאשמתי שיש לי שמחה להצלחתן אינה אלא האשמה שוא שרק nuts יכול להאשימני בכך... ובאותה מידה אני יכול להאשים את הNUTS שהוא עצוב שהנאו נאצים ספגו מכה בסילוקו של פטרונם טראמפ...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2021 00:09 |
|
| |
ברכותי לזוג עיבל-קלעפער ליום חגכם. אכן זהו יום מרגש ומשמח. סיום המשטר האפל של טראמפ, ובעיקר עליית קרנם של לוחמות החופש הדגולות: קורטז, טאליב, אילאן עומר ואיאנה פרסלי. זהו יום גדול בו נתחיל שלובי.ות זרוע לנתץ לגדוע ולהרוס את המורשת האמריקנית הלבנה והגזענית, יום בו נפתח את שערי ארה"ב למליוני מהגרים מכל קצוות תבל, ונמחוק בעזרתם מספרי ההיסטוריה את האתוס האמריקאי הלבן והמתנשא.
כה לחי.
תוקן על ידי גלאגוזים ב- 21/01/2021 00:09:49
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2021 00:02 |
|
| |
קלעפער
| פלאיפלואס כתב: |  | | טראמפ הוא הנשיא שעשה הכי הרבה למען היהודים מאז כורש המלך! |
|
לא יותר מטרומן. ועוד, אבל נסתפק בדוגמא זו.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2021 23:39 |
|
| |
לא מעטים מן הכותבים כאן אינם מכירים את האתגרים שלפניהם עומד הנשיא בארה"ב, או את ההסטוריה של הנשיאים השונים. לדוגמא, מחרפים ומגדפים כאן את ברק אובמה, הנשיא שנתן ביטוח רפואי למיליונים ורוקן את חדרי המיון בבתי החולים מאנשים שזו היתה להם הדרך היחידה לקבל טיפול רפואי. ברק אובמה היה נשיא צדיק.
אישית
זה לי יום חג. תמכתי במסע הבחירות של ביידן ושל סנטורים וחברי קונגרס אמריקאים מן המפלגה הדמוקרטית, בכסף ובעבודה. כעת בידינו הנשיאות, הסינט ובית הנבחרים ואילו הגזען הפרוטו-נאצי טראמפ רואה טלויזיה אי שם בפלורידה... לפנינו הרבה עבודה בתיקון השגיאות החמורות של ממשל טראמפ, תיקונים במדיניות הכלכלית, בענינים של זיהום הסביבה, ובמלחמה באפלית מיעוטים. לפנינו גם המלחמה הקשה בוירוס הקורונה. הנשיא טראמפ בטפשותו ויהירותו נעשה לידידו הטוב ביותר של הוירוס. עשרות אלפים מתו בגלל טפשות זו ויהירות זו של רוצח ההמונים טראמפ.
לפנינו אתגרים חשובים שבלי הסרתו של הקלגס הגזען טראמפ וממשלו המטורף וחסר היכולת לא היה אפשר אפילו להתחיל לטפל בהם. אשרינו שראינו איך הציבור האמריקאי הנבון מקהה את שיניו של המנוול ממארה-לאגו.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2021 23:24 |
|
| |
קלעפער
| ירו_שלמי כתב: |  | | זה שעבור אמריקה הוא היה עונש (עונש על שבחרו באובמה לפניו, אובמה היה בומרנג, והוא זה שהביא לקיצוניות הרבה בארה"ב, טראמפ הוא רק סימפטום של מה שאובמה יצר, הוא יצר את טראמפ וגם את עליית קרנם של הקיצונים והאנטישמים) - עדיין לא אומר שהיה עונש לישראל, בשבילנו הוא היה מלאך וחסיד אומות העולם. |
|
גם אובמה הודה בכך שטראמפ הוא ראקציה לכהונתו.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2021 23:09 |
|
| |
מקוה שמראות הבושה של ההשפלות האיראניות שהשפילו את האמריקאים בתקופת אובאמה עם המלחים בשבי ועם המל"ט שהפילו, לא יחזרו על עצמם בתקופתו של ביידן.
בעידן טראמפ רעדו שם להתגרות.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2021 22:37 |
|
| |
טראמפ הוא הנשיא שעשה הכי הרבה למען היהודים מאז כורש המלך!
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2021 22:06 |
|
| |
ויקם מלך חדש על מצרים ויאמר אל עמו הנה עם בני ישראל רב ועצום ממנו, הבה נתחכמה לו פן ירבה... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2021 21:40 |
|
| |
זה שעבור אמריקה הוא היה עונש (עונש על שבחרו באובמה לפניו, אובמה היה בומרנג, והוא זה שהביא לקיצוניות הרבה בארה"ב, טראמפ הוא רק סימפטום של מה שאובמה יצר, הוא יצר את טראמפ וגם את עליית קרנם של הקיצונים והאנטישמים) - עדיין לא אומר שהיה עונש לישראל, בשבילנו הוא היה מלאך וחסיד אומות העולם.
|
|
|
|
|