הצד הדמוקרטי בארה"ב מאד לא אהבו את הטיפול של טראמפ בקורונה. המושלים במדינות בארה"ב שהחרדים כינו אנטישמים שונאי יהודים בגלל שניסו להילחם בהפקרות החרדית בקורונה, הם מושלים מהצד הדמוקרטי. אני מאמין שהחרדים בארה"ב כבר לא יקבלו העלמת עין מההפרות כמו שהורגלו בימי טראמפ. (מבלי להמעיט כהוא זה מהכרת הטוב לנשיא האמריקני שהיה הטוב ביותר למדינת ישראל אי פעם)
מה יהיה אני לא יודע. אצלי העיקר שטראמפ עף. כל השאר נקוה לרחמי שמים.
נשלח ב-21/1/2021 05:19
מושגים כתב:
הצד הדמוקרטי בארה"ב מאד לא אהבו את הטיפול של טראמפ בקורונה. המושלים במדינות בארה"ב שהחרדים כינו אנטישמים שונאי יהודים בגלל שניסו להילחם בהפקרות החרדית בקורונה, הם מושלים מהצד הדמוקרטי. אני מאמין שהחרדים בארה"ב כבר לא יקבלו העלמת עין מההפרות כמו שהורגלו בימי טראמפ. (מבלי להמעיט כהוא זה מהכרת הטוב לנשיא האמריקני שהיה הטוב ביותר למדינת ישראל אי פעם)
למרות שאתה אובססיבי בטירוף בכל הנוגע לקורונה לא הכל בעולם סובב רק סביב הקורונה, ישנם עוד נושאים חשובים ליהודים בכל מקום שהם וביידן לא יצליח לעצור את הקורונה, כמו שגור וקרלין חשבו שהם יכולים לעשות משהו בנידון..
נשלח ב-21/1/2021 07:56
כי יש לו ממשלה בלי חרדים?
נשלח ב-21/1/2021 08:14
מושגים כתב:
למה אני אופטימי שביידן הוא הנשיא?
במילים פשוטות אתה כותב שאתה שמח שביידן יכנס בחרדים על ההפרות בכל הכוח . ( כמובן כי אתה דואג לבריאותם )
תמיד ידעתי שהניק מושגים זה ישראל פריי (;
סתם שאלה מה קרה שהפסקת לייחצן אותו ( שזה את עצמך ) לאחרונה ?
במילים פשוטות אתה כותב שאתה שמח שביידן יכנס בחרדים על ההפרות בכל הכוח . ( כמובן כי אתה דואג לבריאותם )
תמיד ידעתי שהניק מושגים זה ישראל פריי (;
סתם שאלה מה קרה שהפסקת לייחצן אותו ( שזה את עצמך ) לאחרונה ?
המושל הדמוקרטי של ניו יורק, התנכל בטירוף לחרדים שם ככל שרק יכל, עד שבאמצעות בית המשפט העליון הסבירו לו את גבולות הגיזרה שלו. בניגוד לדיקטטורה בה אנו חיים, אמריקה היא דמוקרטיה אמיתית וזכויות הפרט וחירותו הם ערכים אמיתיים ולא רק טריגר להשתלטות שלטונית כמו שעשה בית המשפט העליון שלנו. כך שביידן בודאי לא יזיק, סביר להניח שמבחינת החרדים רק יועיל, שכן טראמפ נתן לכל ילד 600 דולר לשבוע וביידן מדבר על להעלות את זה ל-1,400 דולר בשבוע. בקיצור, החרדים שאתה מקוה לראות אותם סובלים, הולכים לחגוג עם ביידן.
נשלח ב-21/1/2021 13:35
החרדים בניו יורק כמובן. אנחנו כאן, יחד עם כל תושבי ישראל, נחזור להיות ילד הכאפות של העולם כמו בתקופת אובאמה, כשכל תחלואי העולם יתלו לנו כקולר על צווארינו.
נשלח ב-21/1/2021 13:39
קהלת כתב:
המושל הדמוקרטי של ניו יורק, התנכל בטירוף לחרדים שם ככל שרק יכל, עד שבאמצעות בית המשפט העליון הסבירו לו את גבולות הגיזרה שלו. בניגוד לדיקטטורה בה אנו חיים, אמריקה היא דמוקרטיה אמיתית וזכויות הפרט וחירותו הם ערכים אמיתיים ולא רק טריגר להשתלטות שלטונית כמו שעשה בית המשפט העליון שלנו. כך שביידן בודאי לא יזיק, סביר להניח שמבחינת החרדים רק יועיל, שכן טראמפ נתן לכל ילד 600 דולר לשבוע וביידן מדבר על להעלות את זה ל-1,400 דולר בשבוע. בקיצור, החרדים שאתה מקוה לראות אותם סובלים, הולכים לחגוג עם ביידן.
שומו שמיים. איפה ראית שאני מקווה לראות את אחיי החרדים (ובתוכם לא מעט בני משפחה קרובים) בארה"ב, סובלים.
האיראנים עושים לו בזאר פרסי (אדוני! זה שטיח אחרון! חבל שמחיר יעלה אם אתה לא קונה עכשיו!) והאידיוט הליברל הזה כצפוי נופל בפח בביזיון מול כל העולם. כבר עדיף טראמפ המשוגע אבל נורמלי...