|
|
| נשלח ב-21/1/2021 23:42 |
|
| |
אוי לאוזניים שכך רואות. אוי לעיניים שכך שומעות. אוי ל'שוואנצים' שכך מזנבים. אוי לרשע ואוי לשכנים. אוי לאגודאים שיאכלו אותה עם סלטים ותוספות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 00:14 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  |
| תמניא_אפי כתב: |  | | נוירולוג כתב: |  | אולי זה חלק מ"השיטה הקדושה" |
|
|
|
אני לא מבין גדול בשיטות הקדושות, אתה מוזמן להרחיב :) |
|
אתה באמת לא מכיר את "השיטה הקדושה פין די הייליגע ויואל משה" המקורי?? ויז'ניץ שוואנצאנע'ס זה רק חיקוי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 00:17 |
|
| |
את זה כן
חשבתי שיש כמה תוספות שאיני מכיר
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 00:21 |
|
| |
| בגט_סתרים כתבה: |  | לא נורא, העיקר שהם לא יודעים אנגלית ומתימטיקה! |
|
הם גם לא יודעים עברית. בעצם, גם לא אידיש. אתה באמת לא יודע מה הדבר היחיד שמלמדים את ויזניץ-מרכז?? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 00:32 |
|
| |
| פיינשמקער כתב: |  | | בגט_סתרים כתבה: |  | לא נורא, העיקר שהם לא יודעים אנגלית ומתימטיקה! |
|
הם גם לא יודעים עברית. בעצם, גם לא אידיש. אתה באמת לא יודע מה הדבר היחיד שמלמדים את ויזניץ-מרכז?? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 00:41 |
|
| |
במקום לעצור את המתפרעים בשקט בעוד יומיים דבר שהיה מתקבל בהבנה עי כולם, המשטרה כרגיל בחרה להגיב מהבטן ולצאת למפגן ראווה הכולל הפחדה של נשים ילדים וזקנים ללא הבחנה. מה שיגרום לחוסר לגיטימציה ושחרור מיידי של העצורים. חבל מאד. כבר היו לי תקוות שיטפלו פעם במופרעים השוואנצים שמוציאים דיבתנו רעה מדי מספר חודשים, אבל בהתנהלות הזו הם עוד יצאו המסכנים..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 00:44 |
|
| |
העיקר הכיפה שלהם על הראש מתחת לכובע ולא ביד. העיקר הם הצדיקים המיושנים ואנחנו המודרנים המתקדמים רשעים. בושה וחרפה וחוצפה. התביישתי בפני כמה חברותיי הטובות הספרדיות, וגם הווירטואליות ברשת. מהפנינים שיצאו מהפה של ילדיה של ננה. טוב מאוד מה שקרה הערב. ככל שהם יותר חרדי, יותר קיצוני, יותר מחמיר, יותר מטיף,. ככה הם יותר חיות יותר חוצפנים יותר עלובים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 00:44 |
|
| |
כאחל
| נוירולוג כתב: |  | | אולי זה חלק מ"השיטה הקדושה" |
|
האף אי"ה אויך צו שרייבן שיטת תורתינו הקדושה לגבי ציונים בכלל, די הבדלה גמורה וואס אלע צדיקים וקדושים פון פארן קריג האבן געמאכט פאר די כת, בשעת ס'איז נאך נאר געווען א רעיון-די השתלשלות ווי נאכן קריג און נאכן הקמת המדינה איז דאס געווארן ווי א שיטה יחידאה אזוי גערופען שיטת ויואל משה- דעת הויואל משה ווייטער אנצוהאלטן א הבדלה גמורה פון די ציונים, יעדע נגיעה קל צו זיי זאל זיין א דבר מאוס-און נישט נאר צו זיי נאר צו אלע וואס האלטן מיט מיט זיי-דער תתן אמת ליעקב/ונתן לנו תורת אמת פונעם סאטמאר רב ז"ל וואס האט נישט געלאזט זיין לב טהור וקדוש מאכן א פשרה כל דהו אדער א התרשלות כל דהו אין די הבדלה ומלחמה/וואס דאס האבן אנדערע אנגערופן עקסטערימיזעם- זיין שטארקע אמת/עקסטערימיזעם אפילו אין די הייליגסטע ווי למשל דעם הייליגן כותל שריד בית מקדשנו- און די זעלבע שיטה הקדושה און ברען און קנאות ============================================= נכתב מחוץ לישות הציונית, ביום חול.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2021 00:47 |
|
| |
לא אתפלא אם יתברר שמדובר בפרובקציה מתוכננת ויזומה ע"י המשטרה להראות כאילו הם פועלים במגזר אחרי הביזיון של החתונה השבוע. להרים כזה סדר של כוחות עם שילוב של מסוקים, פרשים, מכתזיות ומאות אנשי מג"ב ויס"מ באזור המרכז תוך שעה בשביל זכוכית מנופצת של רכב מוסווה ועוד ביום חמישי בלילה, לא הגיוני שלא יהיה מאורגן ומתוכנן מראש
|
|
|
|
|