|
|
| נשלח ב-21/1/2021 23:04 |
|
| |
דוד, יש לך את זה ביותר חכם (ומצחיק)?!
איש התקשורת דוד חכם על תקיפת השוטרים הערב בבני ברק: "גם אם זה לא נעים, הגיע הזמן לומר את זה: אצלינו, החרדים הספרדים לא תראו דברים כאלה. פשוט לא". נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2021 23:29 |
|
| |
| יו_טיוב כתב: |  |
| hot_tr כתב: |  | דוד, יש לך את זה ביותר חכם (ומצחיק)?!
איש התקשורת דוד חכם על תקיפת השוטרים הערב בבני ברק: "גם אם זה לא נעים, הגיע הזמן לומר את זה: אצלינו, החרדים הספרדים לא תראו דברים כאלה. פשוט לא".
|
|
אריה דרעי מבואס שלא קרה מקרה הפוך כי הרי אילו כתב אשכנזי היה מתבטא כך נגד ספרדים , הייתם שומעים כל זעקה מרה מצד חברי הכנסת השסים . וכל המצביעים השסניקים הנבערים היו נחרדים מעוצמת הגזענות . והרי לכם עוד מנדט למפלגת הבכי הנצחי נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לה''ו. כמובן שלכל אחד, גם לך שמורה זכות תגובה. אךנאני לקחתי את זה פרופר כמצחיק ולא חכם, ולא בשביל גועליטיקה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2021 23:26 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | אני רואה שנתנו לו כהוגן בתגובות
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2021 23:26 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  | דוד, יש לך את זה ביותר חכם (ומצחיק)?!
איש התקשורת דוד חכם על תקיפת השוטרים הערב בבני ברק: "גם אם זה לא נעים, הגיע הזמן לומר את זה: אצלינו, החרדים הספרדים לא תראו דברים כאלה. פשוט לא". נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אריה דרעי מבואס שלא קרה מקרה הפוך כי הרי אילו כתב אשכנזי היה מתבטא כך נגד ספרדים , הייתם שומעים כל זעקה מרה מצד חברי הכנסת השסים . וכל המצביעים השסניקים הנבערים היו נחרדים מעוצמת הגזענות . והרי לכם עוד מנדט למפלגת הבכי הנצחי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2021 23:12 |
|
| |
אני רואה שנתנו לו כהוגן בתגובות
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2021 23:08 |
|
| |
שמישהו יענה לו
שאצלם רואים את זה גם בהפגנות, אבל לא רק...
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|