בית פורומים בחדרי חרדים

החרדים שנשואים לנאשם בפלילים והערבים שהנאשם מחזר אחריהם.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/1/2021 12:32 לינק ישיר 
החרדים שנשואים לנאשם בפלילים והערבים שהנאשם מחזר אחריהם.

כשאתה נשוי לנאשם בפלילים אל תצפה רק "לנשיקות" מפעם לפעם אתה חוטף חזק ובלי חשבון גם אם יודעים את זהות הפורעים החרדים  שיש להוקיע אותם בכל פה!, המשטרה כשהיא רוצה, יודעת למצוא את האשמים האמתיים ולמצות עימם את הדין לדוגמה: במגזר הערבי רואים מפעם לפעם ניידות שרופות ומה לו, אז מענישים את כל הכפר? מחפשים את האשמים ובזה העניין נגמר. אבל הערבים לא נשואים לביבי ואילו החרדים כן, ראינו השבוע את החיזורים שלו אחרי המגזר הערבי נו אם עסקינן בשלב החיזורים אז רק פרחים עם חנופה יפתחו את לב המגזר הערבי. אבל המגזר החרדי שכבר  נשוי לנאשם בפלילים אותו ניתן להרביץ ללא הבחנה ולזרות פחד וטרור ברחובותיו (לכאורה) בפרט שזה לא אמור להזיק בקלפי אדרבה: בעולם החילוני זה הרי רק ייתן לו יתרון: אני מקווה שהשיקולים האלה לא מנחים אותו.
אבל במקרה הזה, ככל הנראה, נתנו מכות לחרדים  כי רצו לקבל עוד מנדט מכל האחרים? "הרי החרדים בכיסי בכל מצב מספיק שאמשיך לתת את ליטרת הכבוד והשומן למי שצריך ואמשיך לקבל מהם את הקולות" אני מקווה שביבי באמת לא חשב כך אבל בתחילת השבוע ראיתי ציטוט ממנו" החרדים עושים מה שאני אומר להם". אז  כל מי שיש לו טענות על מה שקרה ברחובות ב"ב יפנה לאלה שיצרו את הבלוק הידוע לשמצה ולא חושבים שהגיע הזמן לפרק את הנישואין האלה שבו אתה חוטף מכות. לסיום המפגינים במוצאי שבתות מבינים משהו בדמוקרטיה!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2021 16:02 לינק ישיר 

חסר פה גילוי נאות, שאתה משתייך לפלג ההזוי והמטורף שאין להם שמץ הנהגה, ומטרתם היחידה היא רק להשליט אנרכיה ברחובות (כי אם אין לנו ייצוג, אז לאף אחד לא יהיה). לכן אתה מנגח בכל הזדמנות את חברי הכנסת החרדיים, ואף את מרן הגרח"ק שליט"א.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2021 16:12 לינק ישיר 

אליבא כתב:
חסר פה גילוי נאות, שאתה משתייך לפלג ההזוי והמטורף שאין להם שמץ הנהגה, ומטרתם היחידה היא רק להשליט אנרכיה ברחובות (כי אם אין לנו ייצוג, אז לאף אחד לא יהיה). לכן אתה מנגח בכל הזדמנות את חברי הכנסת החרדיים, ואף את מרן הגרח"ק שליט"א.

נשלח מהאנדרואיד שלי

אליבא דאליבא: "אני משתייכת לפלג האכזרי והמושחת ביותר בתולדות הציבור החרדי", אך, אין זה אומר שהפלג הנורווגי טוב ממנו. עכשיו נעבור לשלב ההוכחות תמצא ממני ציטטה שמשתמעת ממנה שאני משתייכת לפלג או תומכת במעשיהם יש לך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2021 16:21 לינק ישיר 

אתה קורא לו הפלג הנורווגי, מה יש עוד להוכיח?

קומץ אנשים הזויים קוראים לכלל המחנה "פלג". ועוד מדביקים לו את נורבגיה, בילדותיות מטופשת לחלוטין.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2021 16:59 לינק ישיר 

ידעתי שמהתרפסותו של ביבי בפני יענקי קנייבסקי חפים מפשע ישלמו מחיר יקר אין ספק שביבי לכאורה היה חייב לתקן את הרושם שנוצר בציבור הכללי. כל זה כמובן לא פוטר את נציגי הציבור החרדי מאחריותם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2021 23:58 לינק ישיר 

לך_תדע
את ממש 'גאון' . 
וואלה, איך לא קלטנו שהכל בגלל ביבי?
תתפללי חזק חזק שאוהבי החרדים  גנץ / בנט / ליברמן / חולדאי / לפיד  יצליחו
נזעק כולנו בשנאה תהומית ובגרון ניחר  'רק לא ביבי'  ובזכות זה נזכה לכל הישועות ולביאת גוא"צ בב"א.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2021 00:21 לינק ישיר 

momeir כתב:
לך_תדע
את ממש 'גאון' . 
וואלה, איך לא קלטנו שהכל בגלל ביבי?
תתפללי חזק חזק שאוהבי החרדים  גנץ / בנט / ליברמן / חולדאי / לפיד  יצליחו
נזעק כולנו בשנאה תהומית ובגרון ניחר  'רק לא ביבי'  ובזכות זה נזכה לכל הישועות ולביאת גוא"צ בב"א.

זהו אצל דמגוגים מבית מדרשו של הליכוד: כל אחד שסובר כולל קלמן ליבסקינד בתוכם, ועוד רבים וטובים אחרים שאיש אינו חושד בהם שהם "שמלאנים" שביבי הפך להיות נטל על מחנה הימין  ויש להחליף אותו בקלפי , הוא נהפך ע"י  " לרק לא ביבי" ומהר מאוד לשמאלני ואוהב ליברמן וכו'. אם  כבר הזכרת את לפיד, אז כולנו זוכרים מי פתח את הדלת בפניו וקיבל אותו בשמחה ובזרועות פתוחות ואף נתן לו צי'ק פתוח "להתעלל" בחרדים: היה זה ביבי, שהוציא אל הפועל את תכניות לפיד בזה שהוא  מינה אותו לשר האוצר ולמרבה הצער גם את משרד החינוך הפקיד בידיו. שכחתם כבר מי הייתה האמא של שמעון פרס?

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 24/01/2021 00:43:24

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > החרדים שנשואים לנאשם בפלילים והערבים שהנאשם מחזר אחריהם.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext