| נשלח ב-23/1/2021 22:17 |
|
| |
למטומטמים שצועקים: ערבים/ליברמן/מפגיני בלפור
אתה כל הזמן שומע אנשים שכשמדברים איתם על האירועים, מתחילים לטעון לך שמפגיני בלפור/אלי אבידר וכו' וכו'.
ולא קולטים את הנקודה העיקרית:
החרדים, מלבד העובדה שהם מגזר, הם גם- לפחות בעיני החילונים- מייצגיה של הדת ושל הקב"ה.
לא נעים, אבל כן. ככה זה.
מאות אלפי איש -מסורתיים- איבדו בימים האחרונים את האמונה ואת היחס האוהד לתורה ולמצוות.
אבל העיקר שכולם ידעו ש"יש בעה"ב בוויזניץ (ובדגל....)"
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2021 23:19 |
|
| |
אני משוכנע בפיקחות משפחת קנייבסקי ואני מאמין שהסבא מבין את כל ההשלכות של דבריו הנאמרים ברוח הקדש בלבד
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2021 23:06 |
|
| |
מבית הגרח"ק - גם כאשר יצאו ההודעות הרשמיות, המיותרות לענ"ד, הם באו בשפה חיובית: תורה מגנא ומצלא, חייבים את הלימודים של תשב"ר, יחד עם שמירה בהנחיות.
ההוראה הויזניצאית היום, היא כולה בשפת התרסה: תפתחו ואל תפחדו. תשלחו אלי, אני יותר חזק מכולם. וכו' וכו'.
גם רש"י כשהקשה על קורח 'מה ראה לשטות זה', הקדים רקע לקושייתו; קורח שפיקח היה מה ראה לשטות זה.
האם הפיקחות קיימת בכלל
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2021 22:51 |
|
| |
| מוישה_וחצי כתב: |  |
| תמניא_אפי כתב: |  | אני מסכים אתך ב100% שכל התרברבות מיותרת ומזיקה. מעשיך יקרבוך ומעשיך ירחקוך. בשביל מה לדבר? למי זה מועיל? אפילו ר' חיים לא התריס בפומבי והוראותיו נתנו מתחת לשולחן. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
נו באמת, מערכת היח"צ של הנכד לא מפסיקה לעבוד לרגע. |
|
יח"צ זה דבר אחד, והודעה מתריסה להפר בריש גלי את חוקי המדינה זה דבר אחר לחלוטין. מדינה יכולה להרשות לעצמה העלמות עין ממפרי חוק מסוימים, אבל הרבה יותר קשה להתעלם ממי שקורא בפומבי ובפרוטרוט להפר חוק, ובפרט כשכל המדינה נגד זה. התלהמות מיותרת מכל הכיוונים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2021 22:47 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | אני מסכים אתך ב100% שכל התרברבות מיותרת ומזיקה. מעשיך יקרבוך ומעשיך ירחקוך. בשביל מה לדבר? למי זה מועיל? אפילו ר' חיים לא התריס בפומבי והוראותיו נתנו מתחת לשולחן. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
נו באמת, מערכת היח"צ של הנכד לא מפסיקה לעבוד לרגע.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2021 22:44 |
|
| |
אני מסכים אתך ב100% שכל התרברבות מיותרת ומזיקה. מעשיך יקרבוך ומעשיך ירחקוך. בשביל מה לדבר? למי זה מועיל? אפילו ר' חיים לא התריס בפומבי והוראותיו נתנו מתחת לשולחן. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2021 22:42 |
|
| |
דבר אחד בטוח. לא לצאת כל דקה בהודעות מתרברבות לתקשורת.
יש מספיק דרכים לפתוח "מתחת לשולחן , אבל אני לא נכנס כאן בכלל לנידון אם לסגור בגלל התחלואה. זה עוד עניין ואני לא נכנס אליו . אבל ברור שבינתיים, אין אפילו ניסיון להסתיר או להחביא פתיחה של מוסדות, אלא רק עוד ועוד הנאה מכל דקה שמדברים עליך, ושמאייתים את השם שלך נכון.אתה רואה תחרות בלתי פוסקת בין כל הבנש"קים שוחרי היחס והיח"צ למיניהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2021 22:35 |
|
| |
|
|
|
|
|