בית פורומים בחדרי חרדים

בין המשתתפים בחתונת דאראג היו כמה חולי קורונה עם תסמינים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/1/2021 23:19 לינק ישיר 
בין המשתתפים בחתונת דאראג היו כמה חולי קורונה עם תסמינים

מסתבר שבין המשתתפים בחתונת דאראג בשבוע שעבר היו כמה חולי קורונה עם כל התסמינים שהגיעו למרות הכל. האמת? לא מפתיע.

השבת נערכו אירועי השבת חתן בצאנז כרגיל, החתונה השבוע עדיין צפויה להתקיים במתכונת מצומצמת בהשתתפות המשפחות בלבד

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2021 23:22 לינק ישיר 

לא מביע תמיכה בשום צד, אבל ידיעה כזאת צריכה מקורות מוסמכים יותר מ"מסתבר".. (למרות שלפי הסטטיסטיקה זה לא בלתי מתקבל על הדעת)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2021 23:24 לינק ישיר 

המגלומניה של האדמור שווה את זה ויותר אני לא מבין מה הבעיה כבר אמר אחד האדמורים שלא איכפת שימותו לו200 חסידים העיקר שהכל ימשך כרגיל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2021 23:29 לינק ישיר 

כמדומני שמדובר בחסידות הכי פרומערית שקיימת באגודת ישראל. אפילו לגברים אסור להחזיק שם ברישיון נהיגה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2021 23:30 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:
לא מביע תמיכה בשום צד, אבל ידיעה כזאת צריכה מקורות מוסמכים יותר מ"מסתבר".. (למרות שלפי הסטטיסטיקה זה לא בלתי מתקבל על הדעת)

נכון

התלבטתי אם להעלות את הידיעה בגלל זה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2021 23:34 לינק ישיר 

לי אין בכלל ספק בנידון.

אני רק לא מבין מה הביג דיל בחולים עם תסמונות. הלא נדבקים בלי תסמונת לכו"ע היה שם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/1/2021 23:35 לינק ישיר 

אהרון רבינוביץ די מהימן.
אני מכיר אישית מישהו שהגיע מחו"ל עשה בדיקה בשובו 'כמתחייב'. לא נכנס בינתיים לבידוד אלא הלך לטיש, באמצע הטיש קיבל טלפון שהוא חיובי (זה היה ביום חול) .

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2021 09:06 לינק ישיר 
מואדיב

תמניא_אפי כתב:
לי אין בכלל ספק בנידון.

אני רק לא מבין מה הביג דיל בחולים עם תסמונות. הלא נדבקים בלי תסמונת לכו"ע היה שם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

גם חולים שאין להם תסמינים של המחלה - א-סימפטומטים - מדביקים. על פי המידע שיש כיום, חולים שיש להם תסמינים - מדביקים הרבה יותר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2021 09:20 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
כמדומני שמדובר בחסידות הכי פרומערית שקיימת באגודת ישראל. אפילו לגברים אסור להחזיק שם ברישיון נהיגה.

אותו קו חשיבה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בין המשתתפים בחתונת דאראג היו כמה חולי קורונה עם תסמינים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext