נשלח ב-23/1/2021 23:19
בין המשתתפים בחתונת דאראג היו כמה חולי קורונה עם תסמינים מסתבר שבין המשתתפים בחתונת דאראג בשבוע שעבר היו כמה חולי קורונה עם כל התסמינים שהגיעו למרות הכל. האמת? לא מפתיע. השבת נערכו אירועי השבת חתן בצאנז כרגיל, החתונה השבוע עדיין צפויה להתקיים במתכונת מצומצמת בהשתתפות המשפחות בלבד
נשלח ב-23/1/2021 23:22
לא מביע תמיכה בשום צד, אבל ידיעה כזאת צריכה מקורות מוסמכים יותר מ"מסתבר".. (למרות שלפי הסטטיסטיקה זה לא בלתי מתקבל על הדעת)
נשלח ב-23/1/2021 23:24
המגלומניה של האדמור שווה את זה ויותר אני לא מבין מה הבעיה כבר אמר אחד האדמורים שלא איכפת שימותו לו200 חסידים העיקר שהכל ימשך כרגיל
נשלח ב-23/1/2021 23:29
כמדומני שמדובר בחסידות הכי פרומערית שקיימת באגודת ישראל. אפילו לגברים אסור להחזיק שם ברישיון נהיגה.
נשלח ב-23/1/2021 23:30
אדם_ה1 כתב: לא מביע תמיכה בשום צד, אבל ידיעה כזאת צריכה מקורות מוסמכים יותר מ"מסתבר".. (למרות שלפי הסטטיסטיקה זה לא בלתי מתקבל על הדעת)
נכון התלבטתי אם להעלות את הידיעה בגלל זה
נשלח ב-23/1/2021 23:34
לי אין בכלל ספק בנידון.
אני רק לא מבין מה הביג דיל בחולים עם תסמונות. הלא נדבקים בלי תסמונת לכו"ע היה שם.
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-23/1/2021 23:35
אהרון רבינוביץ די מהימן.
אני מכיר אישית מישהו שהגיע מחו"ל עשה בדיקה בשובו 'כמתחייב'. לא נכנס בינתיים לבידוד אלא הלך לטיש, באמצע הטיש קיבל טלפון שהוא חיובי (זה היה ביום חול) .
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-24/1/2021 09:06
מואדיב
תמניא_אפי כתב: לי אין בכלל ספק בנידון.
אני רק לא מבין מה הביג דיל בחולים עם תסמונות. הלא נדבקים בלי תסמונת לכו"ע היה שם.
נשלח מהאנדרואיד שלי
גם חולים שאין להם תסמינים של המחלה - א-סימפטומטים - מדביקים. על פי המידע שיש כיום, חולים שיש להם תסמינים - מדביקים הרבה יותר.
נשלח ב-24/1/2021 09:20
חריף_ומקשה כתב: כמדומני שמדובר בחסידות הכי פרומערית שקיימת באגודת ישראל. אפילו לגברים אסור להחזיק שם ברישיון נהיגה.
אותו קו חשיבה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.