|
|
| נשלח ב-24/1/2021 00:27 |
|
| |
מבית האדמו"ר מויז'ניץ מבהירים:
שרקי: הבהרה חריגה מביתו של האדמו"ר מויז'ניץ: "כפי שהודיע מרן האדמו''ר שליט''א כמה פעמים, יש לשמור על הוראות הרפואה מפאת סכנת הנגיף המשתולל בחוצות מסוגים שונים, ולהקפיד שלא יזיקו לאחרים בשום צורה, וכן בצורך להתחסן מפני הנגיף כדברי הרופאים".
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2021 00:35 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2021 00:44 |
|
| |
כמו בד"ץ בעלז, וכמו ראש החסידות הגדולה ביותר מרן שר התורה הרב קנייבסקי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2021 00:47 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | | כמו בד"ץ בעלז, וכמו ראש החסידות הגדולה ביותר מרן שר התורה הרב קנייבסקי |
|
אתה צודק והצביעות של ניקים מסוימים שבכח מנסים למצוא איזה הבדל בשביל שתתאים לחוג פשוט מביכה
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2021 00:50 |
|
| |
קניבסקיפוביה.
ספר לי על התכנסויות של אלפים בלי מסכות בציבור הליטאי. אובססיבי שקרן
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2021 00:50 |
|
| |
| ליטאישעבר כתב: |  | כמו בד"ץ בעלז, וכמו ראש החסידות הגדולה ביותר מרן שר התורה הרב קנייבסקי
אתה צודק והצביעות של ניקים מסוימים שבכח מנסים למצוא איזה הבדל בשביל שתתאים לחוג פשוט מביכה |
|
עוד יותר מזה
הצבועים הללו עוד סנגרו על זה ותקפו אותי כשהעליתי את הדברים.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2021 00:53 |
|
| |
לא צריך מאות בכינוס מספיק מאות ילדים בחידר שהיו צריכים בידוד ולא שלחו אותם הביתה והסתובבו בחוצות והדביקו רבים
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2021 00:57 |
|
| |
| מנחה_חדשה כתב: |  | | קניבסקיפוביה.
ספר לי על התכנסויות של אלפים בלי מסכות בציבור הליטאי. אובססיבי שקרן |
|
הצביעות והדמגוגיה נוזלת ממך
המציאות היא שרוב ההדבקות הן תוצאה מכינוסים של עשרות או מאות ולא בכינוסי אלפים
אתה ושכמותך איבדתם כל זכות לבקר אחרים
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2021 00:59 |
|
| |
בחיידר של הילדים שלי כולם היו בבידודים ונמסרו למשרד הבריאות. זה שאתם לוקחים כמה מנהלי תתים שמתחרים ביניהם על הדאגה לרוחניות של הדור כדי שיוכלו לצאת לתקשורת לספר על זה, ומציגים את זה כדעת הגר"ח, כמובן שאתם לא עושים את זה ממניעים טהורים.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2021 01:03 |
|
| |
כל כולך צביעות
אם זה תלמודי תורה שנשמעים להרב קנייבסקי זה בסדר, אם זה תלמודי תורה אחרים זה לא בסדר.
אם הרב קנייבסקי אומר לפתוח תלמודי תורה זה בסדר, אם האדמו"ר מויזניץ' אומר לפתוח זה לא בסדר.
אם הרב קנייבסקי אומר שחובה לשמור על הוראות משרד הבריאות והוא וסביבתו מצפצפים על זה בריש גלי זה בסדר, ואם מישהו פותח על זה אשכול ישר חבורת הצבועים מבית הנכדים קופצת כמו נחשים,
ואם האדמו"ר מויזניץ' אומר שחובה לשמור על הוראות משרד הבריאות בשעה שהוא וסביבתו לא ממש שומרים, זה לא בסדר, ואף נפתח אשכול על כך ע"י אחד מהצבועים.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2021 02:35 |
|
| |
באותו צורה הוא גם חתם שחייבים ללכת חצאית עד הקרסול
וכולם מצפצפים על זה
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2021 05:20 |
|
| |
| מנחה_חדשה כתב: |  | | קניבסקיפוביה.
ספר לי על התכנסויות של אלפים בלי מסכות בציבור הליטאי. אובססיבי שקרן |
|
אני יכול להבין את החילונים והיוצאים בשאלה היושבים כאן, ופותחים כל יום אשכולות שנאה או טרול
אתה לוטפאק, כשאתה פותח אשכול כזה, הכל הרי חוזר אליך כבומרנג אתה אמור לשבת ולשתוק..
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|