בית פורומים בחדרי חרדים

הגיע המוטציה הישראלית פנינו לאן?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/1/2021 08:38 לינק ישיר 
הגיע המוטציה הישראלית פנינו לאן?

לפי מה שמפורסם סוף כל סוף יש לנו מוטציה משלנו זן ישראלי. ומה שמתברר שזה עמיד לחיסונים. והמשמעות של זה שהסיוט רחוק מאוד מסיום. והגיע הזמן לעשות חשבון לאן פנינו? או לסמוך על הראש ממשלה והמשרד הבריאות שהתברר שהרבה החלטות מלא אינטרסים ופוליטיקה. או לפתוח לבד את עיניים והכי פשוט לקחת נתונים יבשים ולשים את זה על השולחן ולהחליט הלאה על החיים שלנו...

המצב כיום ברוב המקומות זה נוראי. אני לא בא לשכנע אף הורה שיש לו ילדים בבית מה זה להחזיק ילדים בבית ללא ת"ת מבלי אפשרויות הטכלונגיות. חוץ מלהראות יומם ולילה סרטים שיוצאים כבר מהאף שזה רק מטמטם אותם יותר ויותר.

אצלי בעיר נפתחו 2 ישיבות בשנה אחרונה רק מנפגעי הקורונה. מדובר בבחורים טובים שמגיעים מבני ברק שהשתבשו לאחרונה בעיקר בגלל הקפסולות והפחדים וכדומה.

אין חולק שהנגיף הורגת ובנתיים במציאות בשטח אין הבדל משמעותית בנפטרים בין מקומות שנזהרו למקומות שזלזלו. זה נתון שאפשר לברר בקלות. (לפי האירגון הנפלא חסדי עמרם נפטרו בכל איזור גאולה- מא"ש בירושלים המונה כ100,000 נפשות כ30 איש מתחילת המגיפה שחלק גדול לא שומרים בכלל הנחיות שזה באחוזים הרבה פחות מבני ברק ששם רובם מקפידים). כמובן שיש להקפיד על אוכלוסיה המבוגרת והמסוכנת. אבל צריכים גם לחשוב על הדור הצעיר שנפגע נפשית רוחנית...

לפי ארגון זק"א מאות גלמודים מתו בבתיהם ונמצאו במצב ריקבון ה"י בגלל הריחוק החברתי...

גודל כאן דור של מוסרים שפלים שאין להם טיפת רגש למסור לרשויות מוסדי התורה הפתוחים. ואני לא מדבר איך אין רגש לאנשים להרוס שמחת חתן וכלה שזה יכול להפוך לסיוט שלהם לכל החיים. ואני אישית השתתפתי בלוויה מאוד כואבת אבא שחיכה הרבה שנים לילד יחיד ונפטר לו בפתאומיות. והיה לוויה בחוץ רובם עטפו מסכות והיה קצת יותר אנשים מהמותר בחוק. והיה שפל אחד (משלנו) שהזמין משטרה כדאי להרוס ולתת דוח לאבא השכול. לאיפה הגענו.....

כמובן שיש דעות בין הרבנים איך להתנהג. אבל אם מי שמוסר לאלו שפותחים לפי דעת רבותיהם. הם כמו הקנאים הקיצונים הסקיריקין שנלחמים מי שלא אוחז כמוהם.

מי שמפחד מציע לו ליכנס לבונקר לכמה שנים עד שיעבור זעם. או להמשיך בשגרת החיים ולסמוך על אבינו שבשמים שיעבור מעלינו המגיפה ובא לציון גואל......

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2021 09:36 לינק ישיר 
המשמעות במוטציה הישראלית חמורה יותר

לא סתם המוטציה שעמידה נגד החיסונים נוצרה דווקא בישראל -המדינה המתחסנת בעולם. הוירוס נלחץ אבולוציונית ויוצא למלחמת השרדות. זה הכל בגלל הפרסומת, בשביל מה ביבי היה צריך להגיע לשדה התעופה, ולדבר על זה בפומבי כל היום. מה אתם חושבים, שהוירוס אהבל? היה צריך לשמור על סודיות, ועד שהוירוס היה קולט, הוא היה מוכחד.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הגיע המוטציה הישראלית פנינו לאן?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext