| נשלח ב-24/1/2021 11:40 |
|
| |
מה לעשות עם הדחת הכלים בשבת אם האשה אינה מרגישה בטוב?

|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2021 20:51 |
|
| |
7;7;
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2021 18:01 |
|
| |
| timobl כתב: |  | אני לא יודע מה קורה אצלכם, אך אצלי בבית אשתי תחי' מדיחה את הכלים שוטפת את הריצפה ועושה עוד כל מיני מלאכות שנשים עושות, ואם אני יעיז לקחת לה את התפקיד היא מאוד מהר תשלח אותי מהבית.אבל סתם שאלה, מה קורה כשהאישה לא מרגישה טוב ואינה מסוגלת לנקות את השרותים, האם צריך להתאפק או ללכת לבית הכנסת לעשות?הבו לי עיצה, אבל דחוף, קשה להתאפק..,, |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2021 17:54 |
|
| |
אני לא יודע מה קורה אצלכם, אך אצלי בבית אשתי תחי׳ מדיחה את הכלים שוטפת את הריצפה ועושה עוד כל מיני מלאכות שנשים עושות, ואם אני יעיז לקחת לה את התפקיד היא מאוד מהר תשלח אותי מהבית.
אבל סתם שאלה, מה קורה כשהאישה לא מרגישה טוב ואינה מסוגלת לנקות את השרותים, האם צריך להתאפק או ללכת לבית הכנסת לעשות?
הבו לי עיצה, אבל דחוף, קשה להתאפק..,,
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2021 02:57 |
|
| |
עברית תקנית אינה ערובה לשפיות
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2021 23:14 |
|
| |
| A_Smithee כתב: |  | למי שלא הבין על מה המהומה - התשובה מציגה את האישה כזו שתמיד מחובתה לשטוף כלים אלא אם יש לה תירוץ טוב (אני מניח שהכותב לא התכוון לכך במודע אבל זו תמונת העולם הטבעית שלו), היום - מחוץ לציבור החרדי - לא מדברים ככה |
|
דווקא אצל החילונים תמצא הרבה כולבויניקים שמפרסמים את עצמם בהומור כ"בעל להשכרה". לא נראה שמפריעה להם הרמיזה לכך שנשים לא קודחות קירות. אפילו שלא חסרות אצלם גם "כולבויניקיות". נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2021 20:43 |
|
| |
לפחות הם נועלים סנדלים וגורבים גרביים. אתה הולך עם נעליים ולובש גרביים. למדת עיברית צחה ותיקנית אצל ליצן ואייכלר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2021 20:27 |
|
| |
| ליידוסית כתב: |  | | איש_חשוב כתב: |  |
| ליידוסית כתב: |  | בדרך כלל השאלות והתשובות התורניות האלו הם מאלו שבכלל אוכלים בידיים ושותים מהבקבוק.
|
|
והולכים עם סנדלים ללא גרבים? |
|
איש החושך מציץ מהמאורה. עד שאתה תטפל בעצמך, בפטרת, בציפורן החודרנית ופדיקור, אני כבר מרחתי את השכבה השניה של הלק ברגל.
|
|
אנשי המערות חסרי הגרבים עושים פדיקור.. בדיחת השנה "איך יודעים שמרזחיסט הולך לחתונה? כשהוא לובש גרבים"..
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2021 17:55 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  |
| ליידוסית כתב: |  | בדרך כלל השאלות והתשובות התורניות האלו הם מאלו שבכלל אוכלים בידיים ושותים מהבקבוק.
|
|
והולכים עם סנדלים ללא גרבים? |
|
איש החושך מציץ מהמאורה. עד שאתה תטפל בעצמך, בפטרת, בציפורן החודרנית ופדיקור, אני כבר מרחתי את השכבה השניה של הלק ברגל. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2021 11:14 |
|
| |
לא זה הנושא
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2021 10:26 |
|
| |
| A_Smithee כתב: |  | למי שלא הבין על מה המהומה - התשובה מציגה את האישה כזו שתמיד מחובתה לשטוף כלים אלא אם יש לה תירוץ טוב (אני מניח שהכותב לא התכוון לכך במודע אבל זו תמונת העולם הטבעית שלו), היום - מחוץ לציבור החרדי - לא מדברים ככה |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2021 00:57 |
|
| |
|
|
והולכים עם סנדלים ללא גרבים?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2021 00:18 |
|
| |
ברור, במקום לקרוא עיתון ולפצח גרעינים עדיף שהבעל ישטוף כלים ולא יקנה חד פעמי. ואם הבעל באמת רוצה ללמוד? יש כאלה, אתם יודעים...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2021 23:42 |
|
| |
חוץ מזה, שאין שום ציון למקור. סברות בטן ובאבע-מייסע'ס.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2021 23:40 |
|
| |
כותב העלון אולי מכבד שבת, אבל מזלזל באשה.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2021 23:25 |
|
| |
למי שלא הבין על מה המהומה - התשובה מציגה את האישה כזו שתמיד מחובתה לשטוף כלים אלא אם יש לה תירוץ טוב (אני מניח שהכותב לא התכוון לכך במודע אבל זו תמונת העולם הטבעית שלו), היום - מחוץ לציבור החרדי - לא מדברים ככה
|
|
|
|
|