בית פורומים בחדרי חרדים

אצבע קלה על ההדק? שוטר שספג צעקות בבני ברק ביצע ירי באוויר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/1/2021 14:27 לינק ישיר 
אצבע קלה על ההדק? שוטר שספג צעקות בבני ברק ביצע ירי באוויר

https://twitter.com/haim_goldberg/status/1353316833575768064

תיעוד נוסף ארוך יותר:

חיים גולדברג: צפו בסרטון הזה, אין אבנים אין אלימות יש צעקות, אני לא רואה פה סכנת חיים שמצדיקה ירי חיי, הזיה

תוקן על ידי נוירולוג ב- 24/01/2021 14:42:06

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/5/2021 11:09 לינק ישיר 

מצא את ההבדלים בין האכיפה בבני ברק לרמלה לוד

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2021 03:21 לינק ישיר 
כאחל

גרשום כתב:
אין ברירה, אנחנו צריכים להתחיל לייצר רקטות. כל פעם שהרשעים הארורים יבואו לאכוף את ההנחיות, נשגר כמה רקטות לתל אביב וכך נייצר מאזן אימה מול הציונים שיחשבו 100 פעמים לפני שיבואו לחרב שמחת חתונה. או לפזר טיש.

מסכים עם כל מילה, והרי אנו אמונים על העקרון 

עם נבל תתנבל- מסר העקרוני הוא שאדם יכול להתמודד עם הזולת בהתאם להתנהגותו, כלומר אם מדובר עם אדם חסיד או תמים יש לנהוג עמו בהתאם בחסידות ותמימות, אולם לעתים יש צורך לנהוג במידות שהן שליליות במהותן על מנת להשיג את הצדק - הנוהים אחרי הכת הציונית, מבינים רק לשון הכח- זה לא ידוע לציבור הרחב, אבל באחת ההפגנות למען השבת לפני למעלה מארבעים שנה, רצחו שוטרי משטרת ישראל את הקדוש פנחס סגלוב הי"ד. (הם הכניסוהו לניידת והפליאו בו את מכותיהם עד שיצאה נשמתו)

.... .

על כן בשעה קשה זו לעם ישראל , ובמאבק זה נגד הסטרא אחרא והערב רב, יש לדעת, כי למען השגת מטרותיהם הנפשעות, לעקור את הדת, הציונים  מסוגלים להרוג ולשפוך דם נקיים מבלי להניד עפעף, ועוד יגלגלו עיניים צדקניות, שעשו זאת למען עם ישראל ולמען בריאות הציבור....

אם אין יראת אלקים במקום הזה והרגוני...  בשעת פרפורי גסיסה אלו של שלטונם, מאבקם של הרשעים הציונים הוא "על ד' ועל משיחו" רח"ל

===================
נכתב מחוץ לישות הציונית, ביום חול.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2021 22:37 לינק ישיר 

גרשום כתב:

אין ברירה, אנחנו צריכים להתחיל לייצר רקטות. כל פעם שהרשעים הארורים יבואו לאכוף את ההנחיות, נשגר כמה רקטות לתל אביב וכך נייצר מאזן אימה מול הציונים שיחשבו 100 פעמים לפני שיבואו לחרב שמחת חתונה. או לפזר טיש.

אין ספק שאתה טרול

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2021 22:35 לינק ישיר 

גרשום כתב:

לא יודע אם זה יעזור אתה רואה שהם מפזרים בואש אפילו שלפעמים בקיץ הבואש די זמין אצל חלק מהמפגינים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2021 21:19 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2021 21:09 לינק ישיר 

קשה שלא להזכר בכדורי האוויר שנורו לםני כמה חודשים לעבר מפגיני בלפור והארץ רעשה וגעשה .

ואפילו יאיר לפיד הזדעזע וצייץ בזמנו בטוויטר ''הכדור הראשון נורה''

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2021 21:01 לינק ישיר 

פיינשמקער כתב:
איך תמיד יש למשטרה את השכל לדחוף את כל הציבור החרדי לקיצוניות?
כת ויזניץ-מרכז נחשבים למוזרים ואלימים על כבודם, ואם השוטרים היו בהלם ותדהמה איך הם העיזו להבריח אותם, לכל חרדי שיודע מי הם, איך הם מכים כל מי שלא זז מהדרך כשרבם עובר ואיך הם פוגעים במכוניות ליד הבניין, גירוש השוטרים היה נראה 'קטן עליהם'. אדרבא, רבים אפילו חשבו שאולי הפעם המנדליסטים פגעו בביריון הלא נכון שיחזיר להם 'כמו שצריך' ויחנך אותם.
אבל בא הפוגרום האכזרי והחולני בכל בני ברק...
אין חרדי אחד שלא רואה בכל שוטר - אוייב אישי, והטירוף של ויזניץ-מרכז נשכח.

תלמידי גרודנא מהפלג הירושלמי נתפסים כסתם אנרכיסטים ואף אחד לא בדיוק הבין על מה הם מפגינים היום ועוד בבני ברק, כשהישיבה שלהם בכלל באשדוד.
ואז הגיע הירי באוויר ושוב כולם הבינו שבשביל השוטרים כל החרדים - אוייבים, בלי לשאול לאידיאולוגיות שלהם...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דברים נכונים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2021 18:57 לינק ישיר 

בתגובת המשטרה נטען שהשוטר "חש דקירה בגב" 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2021 18:14 לינק ישיר 

נקוה שבפעם הבאה החבר שלו השוטר ירים את אקדחו וירה בו בלי כונה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2021 18:12 לינק ישיר 

א. אתה באמת לא נכלל בקבוצה הזו, כך שכל הבעיות הפסיכולוגיות שלך נפתרו. ב. תודה לשוטרים החביבים ולמפקדם החמום מוח שאיחד את הציבור נגד המשטרה. מה שיש כאלו שמנסים להסביר שנים רבות, עשיתם בלילה אחד. הציבור החרדי קלט שבמשטרה מכהנים אנשים מהזן הנמוך ביותר, שמשום מה נתנו להם נשק, והם מנסים להבליט את בורותם. יש לציין שגם בציבור החילוני רמת האמון במשטרה שואפת לאפס....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2021 16:07 לינק ישיר 
momeir

אני מתבייש!
מנסה לשכנע יהודים חילוניים ומסורתיים שרוב החרדים הם לא כאלה אבל ממש לא מצליח.

נכון, התקשורת המגמתית מכלילה ומציגה את " החרדים "  כלומר את כל החרדים כפורעי חוק וסדר. 
אבל
מדשתקי רבנן סימן שניחא להו

שואלים אותי :  למה אתם שותקים?
למה לא שומעים את הרבנים שלכם למה החכי"ם שלכם לא דורשים אכיפה ? למה הם לא מגנים את ההתקהלויות?  
מסקנה (של חילוני/מסורתי ממוצע)  רובכם פארזיטים, רובכם חסרי אנושיות וכו' וכו' . 
פלוני שלמד תורה ראו כמה מקולקלין מעשיו וכמה מכוערין דרכיו
עצוב לי!  שאני נכלל בתוך קבוצה בעלת התואר " חרדים " שהיא מחללת שם שמיים בפרהסיא ובצורה נוראה.
עצוב לי גם על עצמי , גם על בני משפחתי ועל  רבים רבים וטובים שהם עדיין חלק מקבוצת "החרדים" 

תוקן על ידי momeir ב- 24/01/2021 16:08:30

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2021 15:59 לינק ישיר 

ח"כ ניסים ואטורי ('הליכוד') החליט להשעות את עוזרו לאחר שזה התבטא על הירי באוויר בני ברק בתהייה "למה באוויר למה?"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2021 15:27 לינק ישיר 

ליטאישעבר כתב:
ראיתי עכשיו אני לא חושב שנשקפה סכנה לחיו אבל אני רואה שהוא נדחף רגע לפני כן ולכן הוא הרגיש מאוים
סכנת לינץ'.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2021 15:25 לינק ישיר 

איך תמיד יש למשטרה את השכל לדחוף את כל הציבור החרדי לקיצוניות?
כת ויזניץ-מרכז נחשבים למוזרים ואלימים על כבודם, ואם השוטרים היו בהלם ותדהמה איך הם העיזו להבריח אותם, לכל חרדי שיודע מי הם, איך הם מכים כל מי שלא זז מהדרך כשרבם עובר ואיך הם פוגעים במכוניות ליד הבניין, גירוש השוטרים היה נראה 'קטן עליהם'. אדרבא, רבים אפילו חשבו שאולי הפעם המנדליסטים פגעו בביריון הלא נכון שיחזיר להם 'כמו שצריך' ויחנך אותם.
אבל בא הפוגרום האכזרי והחולני בכל בני ברק...
אין חרדי אחד שלא רואה בכל שוטר - אוייב אישי, והטירוף של ויזניץ-מרכז נשכח.

תלמידי גרודנא מהפלג הירושלמי נתפסים כסתם אנרכיסטים ואף אחד לא בדיוק הבין על מה הם מפגינים היום ועוד בבני ברק, כשהישיבה שלהם בכלל באשדוד.
ואז הגיע הירי באוויר ושוב כולם הבינו שבשביל השוטרים כל החרדים - אוייבים, בלי לשאול לאידיאולוגיות שלהם...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2021 15:12 לינק ישיר 

muki28 כתב:
הוא יכול להרגיש מאוים גם מצעקות
אז שימצא פסיכיאטר טו, ויתכבד ויפנה את משרתו למישהו חזק יותר נפשית

זה עוד יותר גרוע ממה שאתה מתאר
לאחר מסע הנקם שערכה משטרת ישראל בתושבי בני ברק לאורך ליל שישי תוך שימוש באמצעים שמעולם לא השתמשו באזורים כאלו, נראה שיש אווירה במשטרה שמתירה להשתמש בכל אמצעי ועדיין תקבל גיבוי מהפיקוד.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אצבע קלה על ההדק? שוטר שספג צעקות בבני ברק ביצע ירי באוויר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext