| נשלח ב-24/1/2021 19:27 |
|
| |
על המוטציה מקליפורניה שמעתם? אותר בישראל מקרה ראשון
עוד מוטציה בארץ, אחרי הבריטית והדרום-אפריקנית: ל-ynet נודע כי מריצוף גנטי שנערך לישראלי תושב קליפורניה שהגיע לארץ וחזר בינתיים לארה"ב עלה כי נדבק בווריאנט שהוביל לזינוק בתחלואה במדינה האמריקנית. המטרה כעת: לאתר את הנוסעים שהיו איתו
אחרי הבריטית והדרום-אפריקנית, אותר בישראל מקרה ראשון גם של המוטציה מקליפורניה. כך נודע ל-ynet. מדובר על ישראלי תושב קליפורניה שהגיע לביקור ארצה לפני כחודש, ומאז הספיק לחזור לארה"ב. תוצאת הריצוף הגנטי שלו הגיעה בימים האחרונים.
הגורמים המכירים את פרטי המקרה מספרים כי החשיפה של הישראלי הייתה למשפחה שלו, שככל הנראה הקפידה על ההנחיות ונכנסה לבידוד עם קבלת התוצאה החיובית שלו. כעת נעשים מאמצים לאתר מקרים נוספים של נדבקים בווריאנט מקליפורניה, שעל פי ההערכות היא שהביאה לעלייה חדה במספר החולים במדינה האמריקנית. המאמץ העיקרי בשלב זה הוא לאתר את הנוסעים ששהו עם הישראלי בטיסתו חזרה ארצה מארה"ב, שהייתה טיסה ישירה.
"מדובר על וריאנט שמתפשט מהר יותר", הסבירה פרופ' גליה רהב, ראש היחידה למחלות זיהומיות במרכז הרפואי שיבא בתל השומר. "מקורו בקליפורניה ולא ידוע כרגע אם החיסון יעיל כרגע נגדו. בנוסף, לא ידוע בשלב זה שהוא גורם למחלה קשה יותר, אך כמו הווריאנט הבריטי הוא מדבק יותר. ההערכה היא שההתפשטות בלוס אנג'לס קשורה בווריאנט הזה".
אתמול הודיע משרד הבריאות כי שש מתוך שבע הנשים בהריון חולות הקורונה שאושפזו במצב קשה ושדגימותיהן הגיעו לריצוף גנטי - חזרו חיוביות למוטציה הבריטית.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2021 20:32 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | | אדם_ה1 כתב: |  | עזבו משרד הבריאות, מה אומר ד"ר תמניא לס?  |
|
בינתיים אני צוחק לכם בפרצוף. תמשיכו להסתובב במעגלים ולרדוף אחרי הזנב שלכם. תלעסו את הקורונה אלף פעמים ביום, תסגרו את מוסדות החינוך, תהרסו מאות אלפי פרנסות, תסגרו את השמים והארץ, ובסופו של דבר תישארו עם הבעיה כאילו לא עשיתם כלום. כבר שלושה שבועות של סגר ושום דבר לא השתנה, ואתם עוד צוחקים עלי! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ושום דבר לא ישתנה גם אחרי שנתב"ג ייסגר הרמטית לחודש, ויכלאו את כולם בבית. הסגר הרביעי בעוד חדשיים עם עשרות מוטציות חדשות!. רחמנא ליצלן. תרשמו. רק תפילות ולימוד תורה יעזרו.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2021 20:30 |
|
| |
| מושגים כתב: |  |
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2021 20:28 |
|
| |
| מנחה_חדשה כתב: |  | | אבל איך זה קשור לגרח קניבסקי? |
|
טרול
אני מבין שאתה פגוע מזה שצביעותך הוכחה אתמול והיום שוב ושוב, אבל הדרך להתמודד עם זה היא לא באמצעות הטרלה חסרת טעם.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2021 20:23 |
|
| |
יש לכם ספק שזה אולי לא חרדים, ושהגר"ח קניבסקי לא קשור לזה ?? מי שהביא עלינו את הקורונה הוא שמביא עלינו את המוטציות...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2021 20:23 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | עזבו משרד הבריאות, מה אומר ד"ר תמניא לס?  |
|
בינתיים אני צוחק לכם בפרצוף. תמשיכו להסתובב במעגלים ולרדוף אחרי הזנב שלכם. תלעסו את הקורונה אלף פעמים ביום, תסגרו את מוסדות החינוך, תהרסו מאות אלפי פרנסות, תסגרו את השמים והארץ, ובסופו של דבר תישארו עם הבעיה כאילו לא עשיתם כלום. כבר שלושה שבועות של סגר ושום דבר לא השתנה, ואתם עוד צוחקים עלי! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2021 20:22 |
|
| |
אבל איך זה קשור לגרח קניבסקי?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2021 20:04 |
|
| |
| קרצטיונא כתב: |  | שוב פעם החרדים. 5 חרדים ייבאו את המוטציה מלוס אנג'לס.
תוקן על ידי קרצטיונא ב- 24/01/2021 19:58:10 |
|
מנין לך שהם חרדים?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2021 20:02 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2021 19:58 |
|
| |
שוב פעם החרדים. 5 חרדים ייבאו את המוטציה מלוס אנג'לס.
תוקן על ידי קרצטיונא ב- 24/01/2021 19:58:10
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2021 19:49 |
|
| |
לא קשה לנחש
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2021 19:47 |
|
| |
עזבו משרד הבריאות, מה אומר ד"ר תמניא לס? 
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2021 19:46 |
|
| |
הודעת משרד הבריאות:
במעבדה המרכזית לנגיפים של משרד הבריאות, אותר באמצעות תהליך ריצוף, וריאנט מלוס אנגלס. מהאדם המאומת לוריאנט זה נדבקו 4 אנשים נוספים. הארוע נמצא בבדיקה.
משרד הבריאות ימשיך לעדכן בממצאים נוספים ככל שיהיו.
|
|
|
|
|