בית פורומים בחדרי חרדים

ליטאישעבר בהווה, זה באבא זוטא בעבר ???

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/1/2021 00:48 לינק ישיר 

חלילה לא לקנטר, אבל רק מנסה לדמות מילתא למילתא.2;2;2;2; לדרוך ולמצוא את הסירחון על הקרובים אליך קל יותר מלחפש ולמצוא סירחון בזבל שרחוק ממך.

תוקן על ידי הכובס1 ב- 25/01/2021 00:48:08

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2021 02:35 לינק ישיר 

יו_טיוב כתב:

שקוף שמדובר בטרול חילוני שאיכשהו קיבל פה אישור כתיבה

הייתי מדמה את ליטאי שעבר, לאותם חיות טרף שהרומאים התעללו בהם במלחמות מול גלדיאטורים
הציבור נהנה, והחיות נשחטו בהמוניהם מבלי לדעת שהן משמשות להצגה נטו..
סיבה היחידה להימצאותו כאן. בידור להמונים
בלעדי 3-4 הפסיכים האלו שמקומם כאן לא מובן, הפורום היה מת
הכניסו כמה טרולרים, להקניט מידי יום ב10 אשכולות, ולדעתי ההנהלה לא פייר אם לא משלמים להם טבין ותקילין, הם מוציאים את הנשמה פה, כל שעה עגולה התרנגולת הזאת מטילה שתי אשכולות..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2021 23:40 לינק ישיר 

[quote]

הכובס1 כתב:

חלילה לא לקנטר, אבל רק מנסה לדמות מילתא למילתא.2;2;2;2;לדרוך ולמצוא את הסירחון על הקרובים אליך קל יותר מלחפש ולמצוא סירחון בזבל שרחוק ממך.

נשלח מהאנדרואיד שלי

[/quote

דש מעיתון הארץ שאליו אתה מנוי ומעלה ממנו ניבולי פה שההנהלה היתה צריכה להתערב  ולמחוק  על זה נאמר היזהרו מהצבועין שמנבלים את הפה ומנויין להארץ ומחזיקים אייפון ורוצים שכר כחרדים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2021 21:57 לינק ישיר 

הכובס1 כתב:

חלילה לא לקנטר, אבל רק מנסה לדמות מילתא למילתא.2;2;2;2;לדרוך ולמצוא את הסירחון על הקרובים אליך קל יותר מלחפש ולמצוא סירחון בזבל שרחוק ממך.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2021 02:54 לינק ישיר 

ליטאישעבר כתב:

לא חשבתי שתבין ולכן זה לא נועד אליך, אתה מוזמן להפסיק להיות נודניק ולהבליט פעם אחר פעם את אישיותך הבעיתית   הרי הבטחת של תירק לעברי  כך כתבת לי (דבר המסמל את אישיותו של איש חשוב ואת סיגנון ורמת חשיבתו)אז בו תיישם את זה בפורום ולא רק ברחוב 

ואחרי שניתחת את הניק שלי, אולי תסביר איך הניק שלך מייצק אותך, מה הקשר בין "ליטאישעבר" לבין "משומדשאיןלואומץ"?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2021 00:18 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
אשמח אם תראה לי מקום אחד שאני כותב נגד החרדיות  ואשמח לתקן זה שאני חושב שיש דברים שמתדרדרים בציבור אין זה אומר שאני נגד החרדיות

בעיני חרדיות  לימוד התורה וקיום מצוות באופן מוחלט אין לי שום רצון שהחרדי יהיה מעורב  וחשוף לעולם החילוני  אין לי שום רצון לשנות כי הוא זה את צורת הישיבות והחידרים ואין לי אייפון וגם באינטרנט אניבחסימה גבוהה מאד 

אבל בעיני חרדיות זה לא להאמין ברוח הקדש במקום ציות ע"פ שיקול דעת של גדולי ישראל מבלי  שיושבים שבעה נקיים על פיקוח נפש ולא איזה משפט מפי נכד . החרדיות אינה עבודת אלילים כמו שמצטייר מקופת העיר  החרדיות אינה אנרכיה בשתיקת הרבנים. והחרדיות אינה לא להבין שאנחנו  לא יכולים לנשוך את היד שמאכילה אותנו  וגם אם לא מסכימים עם החק אפשר לעשות זאת בשום שכל ולא בהתרסה  והחרדיות זה לא לצאת להפגין ולהתנהג באלימות ועוד ועוד

ערימת גיבוב של שטויות
תחסוך את כל המלל, תמשיך להתמרמר זה עושה לך טוב

לא חשבתי שתבין ולכן זה לא נועד אליך, אתה מוזמן להפסיק להיות נודניק ולהבליט פעם אחר פעם את אישיותך הבעיתית   הרי הבטחת של תירק לעברי  כך כתבת לי (דבר המסמל את אישיותו של איש חשוב ואת סיגנון ורמת חשיבתו)אז בו תיישם את זה בפורום ולא רק ברחוב 

זה פעם אחרונה שאני מתנדב לענות לך כמאמר החכם אל תגרר אחר הטיפש כי הוא יוריד את רמתך לשלו ושם הוא מרגיש בבית

תוקן על ידי ליטאישעבר ב- 26/01/2021 00:21:07

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2021 20:30 לינק ישיר 

ליטאישעבר כתב:
אשמח אם תראה לי מקום אחד שאני כותב נגד החרדיות  ואשמח לתקן זה שאני חושב שיש דברים שמתדרדרים בציבור אין זה אומר שאני נגד החרדיות

בעיני חרדיות  לימוד התורה וקיום מצוות באופן מוחלט אין לי שום רצון שהחרדי יהיה מעורב  וחשוף לעולם החילוני  אין לי שום רצון לשנות כי הוא זה את צורת הישיבות והחידרים ואין לי אייפון וגם באינטרנט אניבחסימה גבוהה מאד 

אבל בעיני חרדיות זה לא להאמין ברוח הקדש במקום ציות ע"פ שיקול דעת של גדולי ישראל מבלי  שיושבים שבעה נקיים על פיקוח נפש ולא איזה משפט מפי נכד . החרדיות אינה עבודת אלילים כמו שמצטייר מקופת העיר  החרדיות אינה אנרכיה בשתיקת הרבנים. והחרדיות אינה לא להבין שאנחנו  לא יכולים לנשוך את היד שמאכילה אותנו  וגם אם לא מסכימים עם החק אפשר לעשות זאת בשום שכל ולא בהתרסה  והחרדיות זה לא לצאת להפגין ולהתנהג באלימות ועוד ועוד

ערימת גיבוב של שטויות
תחסוך את כל המלל, תמשיך להתמרמר זה עושה לך טוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2021 15:47 לינק ישיר 

הכובס1 כתב:
בה לא זוכר את כל האשכולות שלך, אך הצד השווה שבכולם הוא רמיסה כל היקר לנו. בעיניי, כאשר הויכוחים הינם ברובם פוליטיים, או נתונים לגחמות פוליטיות, עדיין אעדיף שאנשיי המתקראים חרדיים ינהלו אותי, גם אם הם עושים הון על גבי, אעדיף שאת ההון יעשו אחיי החרדיים ולא החילוניים רודפי הדת. ולהכנס לדיון אם קורונה זה חיים ומוות או פולטיקה, ראה ערך פיגועים ומלחמות, או ראה ערך תאונות דרכים, הלוואי שהיו משקיעים בנושא תאונות דרכים עשירית בשנה ממה שהשקיעו בקורונה, אם היו חושבים שקורונה זה חיים ומוות היו מתנהלים איתה כמו במלחמה, כאשר הקברניטים בעצמם לא יודעים שלא יעשו ניסיון על העם שלהם.

אתה דמגוג שלא מסוגל להתמודד ושמבקשים ממך להביא דוגמה אתה לא זוכר את כל האשכולות אך הצד השווה בלהבלהבלה אם התלהמות חרדית ואלימות זה מה שקדש לך אז הבנתי שאין לי מכנה משותף איתך אם חוסר הבנת הנקרא זה הבעיה שלך תעבוד על זה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2021 15:17 לינק ישיר 

ראשית נחתנו לקרקע והבנו שיש כאן ציבור חרדי ועלינו להיות קודם כל מאוחדים סביבו, עכשיו תתחיל לפתוח אשכולות איך לדעתך צריך הציבןר הזה להתנהג, ולא איך הציבור שלך שלנו זבל בx y z . לא חשדתי שאף ניק כאן הוא חילוני, בטח לא אתה ליטאישעבר. כולם כאן שומרי תורה ומצוות, אבל מרוב רפש שהם זורקים על עצמם ועל זולתם לא נשאר להם מראה יהודי. עדיין כשנביט סביבינו במיוחד אם אתה יושב ולומד תורה האור גדול בכמה מידות גדולות ומרובות על החושך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2021 13:42 לינק ישיר 

www.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=3169685 צירפתי את האשכול הזה ובו תגובתי בנושא אחר 

לכל אלה שלא מסוגלים לחשוב שגם אדם חרדי בכל מאודו לא חייב לחשוב כעדר ומותר לו לבקר תופעות שבעיניו גרועות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2021 13:37 לינק ישיר 

בה לא זוכר את כל האשכולות שלך, אך הצד השווה שבכולם הוא רמיסה כל היקר לנו. בעיניי, כאשר הויכוחים הינם ברובם פוליטיים, או נתונים לגחמות פוליטיות, עדיין אעדיף שאנשיי המתקראים חרדיים ינהלו אותי, גם אם הם עושים הון על גבי, אעדיף שאת ההון יעשו אחיי החרדיים ולא החילוניים רודפי הדת. ולהכנס לדיון אם קורונה זה חיים ומוות או פולטיקה, ראה ערך פיגועים ומלחמות, או ראה ערך תאונות דרכים, הלוואי שהיו משקיעים בנושא תאונות דרכים עשירית בשנה ממה שהשקיעו בקורונה, אם היו חושבים שקורונה זה חיים ומוות היו מתנהלים איתה כמו במלחמה, כאשר הקברניטים בעצמם לא יודעים שלא יעשו ניסיון על העם שלהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2021 13:09 לינק ישיר 

תוקן על ידי ליטאישעבר ב- 25/01/2021 13:36:15

תוקן על ידי ליטאישעבר ב- 25/01/2021 13:37:23

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2021 09:51 לינק ישיר 
ביקורת אינה קוברת את כל מה שאתה

ביקורת הינה כיבוס הכביסה המלוכלכלת, ולא שריפת כל הבגד, גם אני וגם כולם רואים מה שקורה ברחובות, אבל אנחנו גם רואים מה שקורה בעוד הרבה פינות, בבית, בבית מדרש, בעבודה, בשיעורים, באירועים, בהרבה פינות ומקומות שיש שם ריכוזים של יהודים חרדים, והרחוב הוא כאין וכאפס למקומות הטובים, אז לבוא ולומר הציבור החרדי וכו' את זה כבר עושים טוב ממך הערב רב שיושב בכל ערוצי התשקורת,

ליטאישעבר כתב:
אני שמח שנפתח שרשור על שמי שמראה כמה החרדיות לא מסוגלת לקבל שום ביקורת על חוסר התחשבות באחרים על אלימות על התנהגות מטופשת של רבנים ואדמורים אני מאמין שבאורחות חיי חרדי הרבה יותר מרוב כותבי בחדרי אבל נמאס לי ואני מתבייש בהתנהגות החרדית שבימים האחרונים מגיעה לשיאה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2021 09:36 לינק ישיר 

.

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 25/01/2021 09:36:33

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2021 09:27 לינק ישיר 

ליטאישעבר כתב:
אני שמח שנפתח שרשור על שמי שמראה כמה החרדיות לא מסוגלת לקבל שום ביקורת על חוסר התחשבות באחרים על אלימות על התנהגות מטופשת של רבנים ואדמורים אני מאמין שבאורחות חיי חרדי הרבה יותר מרוב כותבי בחדרי אבל נמאס לי ואני מתבייש בהתנהגות החרדית שבימים האחרונים מגיעה לשיאה 

עצוב כמה אתה מעורר רחמים, באמת עצוב..
אתה רואה בשרשור כמה החברים כאן מתעבים אותך פשוטו כמשמעו, אחד אחד תראה את התגובות
אבל אתה כל כך מסכן על הצומי שאתה רק רואה כאן תשומת לב שנשלחה לעברך.

כבר שבענו מחרדלשי"ם שכל שעה עגולה מקיאים משהו מהפה נגד חרדים, ומפטירים ב"אני חרדי אבל אני חייב להעיר לחרדים שככה וככה"..
צא מזה, מזמן הבנו כבר מי אתה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2021 09:15 לינק ישיר 
מצדרביעי

מוישה_וחצי כתב:
זה בדיוק העניין.
שאירועי השבוע האחרון הפכו מיליוני אנשים כאן במדינה לבבא-זוטא/חריף ומקשה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ליטאישעבר בהווה, זה באבא זוטא בעבר ???
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext