אנחנו סובלים מהוונדליזם של הפרחחים האלו כל השנה. אנחנו חוטפים מהשוטרים שבאו להשתולל ברחובות בני ברק, היכו סתם עוברי אורח, והשליכו רימוני הלם באמצע הלילה בשכונות מגורים צפופות. ואנחנו סובלים מהתקשורת שבה כתוב שחרדים היכו/עשו לינץ'/שרפו...
שכחת את הכיון הרביעי של כמה הפסיכים שתוקפים אותנו פה כל חמש דקות במסוה של חרדים..
נשלח ב-25/1/2021 20:47
בגלל הפושעים האלו !! עד עכשו אוטובוסים לא נכנסים לעיר !!
אנחנו סובלים מהוונדליזם של הפרחחים האלו כל השנה. אנחנו חוטפים מהשוטרים שבאו להשתולל ברחובות בני ברק, היכו סתם עוברי אורח, והשליכו רימוני הלם באמצע הלילה בשכונות מגורים צפופות. ואנחנו סובלים מהתקשורת שבה כתוב שחרדים היכו/עשו לינץ'/שרפו...
תוקן על ידי תשיעי ב- 25/01/2021 17:55:49
נשלח ב-25/1/2021 17:34
פיינרו, כנראה שמימך לא פגשת נוער שוליים, תעיז להעיר להם ותסבןל מנחת זרועם.
נשלח ב-25/1/2021 16:52
והכל נעשה מהסכמה שבשתיקה של כל מי שהי'ה שם, ואף בעידודם. זה לא נוער שוליים, זה לא-איכפתיות של אחרים.
נשלח ב-25/1/2021 14:45
חיים_התמים כתב:
חיים_התמים כתב:
לפי התנהלות המשטרה, הייתי מאמין שנוער השוליים הללו הם שלוחי המשטרה לעודד אנרכיה בב"ב
התארגנות מכוונת? הפורעים בבני ברק הופיעו ב'תלבושת אחידה' המהומות בעיר התורה מסרבות לשכוך | אחרי שבשעות האחרונות פשטה המשטרה על מספר מוקדים בעיר בניסיון לעצור מספר חשודים נוספים בוונדליזם אמש, הבוקר מתפרסם תיעוד מפתיע בו נראים כמה מנוער השוליים מבעירים את העיר כשהם לובשים קפוצ'ון זהה לכולם | צפו בתיעוד
לפי התנהלות המשטרה, הייתי מאמין שנוער השוליים הללו הם שלוחי המשטרה לעודד אנרכיה בב"ב
התארגנות מכוונת? הפורעים בבני ברק הופיעו ב'תלבושת אחידה' המהומות בעיר התורה מסרבות לשכוך | אחרי שבשעות האחרונות פשטה המשטרה על מספר מוקדים בעיר בניסיון לעצור מספר חשודים נוספים בוונדליזם אמש, הבוקר מתפרסם תיעוד מפתיע בו נראים כמה מנוער השוליים מבעירים את העיר כשהם לובשים קפוצ'ון זהה לכולם | צפו בתיעוד
נשלח ב-25/1/2021 09:52
מה מפריע, זה שהציתו אוטובוס ועברו עבירה חמורה של נזק רכוש הזולת וגרימת צער לאחרים, או שזה עושה וגורם 'אי נוחות' לחיים הנעימים המשותפים של אחינו החילונים.