בית פורומים בחדרי חרדים

רצח על ידי משטרה ציונית

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/1/2021 04:25 לינק ישיר 
רצח על ידי משטרה ציונית

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2021 10:24 לינק ישיר 

איך אמר הרב מבריסק, עצם זה שיוצאים להפגנות הם סומכים שהציונים לא רוצחים... כי למשל ברוסיה הם היו יושבים בבית לא מעיזים להוציא את האף..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2021 05:13 לינק ישיר 
קלעפער

מאיר וינר ציוני לעילא ולעילא, גם סבא שלו היה ציוני שהעדיף בידיו לסלול כבישים למדינת ישראל....

תוקן על ידי קלעפער ב- 25/01/2021 05:13:39

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2021 05:08 לינק ישיר 
בחדרי חרדים

אם יש החושבים שבגלל שהציונים רצחו לפני 64 שנים חסיד גור, שמחאה על חילול שבת קודש, הדבר אנו רלוונטי לימנו, אני מביא כלשונה הודעה שקבלתי בפרטי, על התנהגות הפריץ הציוני בימים אלו, כל אלו , בשרות התעמולה הציונית, המכנים אותי טרול , מוזמנים לספור כמה פעמים מכנה הכותב בפוסט המצורף את המשטרע הציונית כרוצחים.

מאיר וינר איש משטרה בדימוס מתנדב מסור במד''א מקים ארגון ידידים במונולוג מטלטל נגד המשטרה.  

לאחר שבנו בן ה 10 חטף זרנוק בוהש לפנים.

היי ערב טוב לכולם
לצערי נודע לי הערב שהנבלות האלה במדים איך אתם מכנים אותם ? שוטרים?!
אז חלק מהם בהחלט רוצחים שלא מעניין אותם שילד קטן בן 10 יחטוף לתוך הפרצוף שלו בואש ושהמכתזית תרסס עליו במשך כמה דקות כאילו כלום.
אני מתנדב כמעט בכל ארגון שמסייע לאחרים,
כמה וכמה פעמים יצאתי להפגנות וחילקתי לשוטרים בקבוקי מים ועזרתי להם במקום במה שהם היו צריכים (החלפת גלגל לניידת,כבלים,ועוד...)
כמעט בכל חג חנוכה,פורים,ועוד... אני ומשפחתי יוצאים לסיבוב בכמה עשרות מחסומים ומחלקים לחיילים ולשוטרים סופגניות/אוזני המן/שתיה וחטיפים,
ההתנהגות הזוועתית שלהם היום עברה כל גבול!!!
אל תחשבו שאתם יכולים לשבת במכתזית בפנים ולרסס מלמעלה על ימין ועל שמאל כאילו כלום,אתם תשלמו על זה!!!
אם מותר לכם להשפריץ בואש/ביוב/גז על גברת שעברה שם עם תינוק בן חודשיים ועל ילד בן 10 שעבר שם עם אבא שלו (החובש) שרץ לכיוון הרכב שלו שיוכל לשמור עליו ולעזור שם לעוד כמה מסכנים שחטפו מה נבלות האלה...
אם לכם מותר גם לנו מותר!
הרגתם אתיופי וראיתם שנרגעו קצת.
הרגתם מתנחל וראיתם ששותקים.
הרגתם,השפלתם,ריססתם,לא עוד!!!
העולם הוא גלגל וזה יחזור אליכם בגדול!!!
(כשאחד החובשים רץ לטפל בבחור שנפגע מהרימון הלם שזרקו שם הנבלות המכתזית הגיעה תוך שניה ורוססה עליו כאילו כלום רק בגלל שיש לו פאות וזקן)
ואל תשקרו שזה אשמתו ושהשוטר שיושב בפנים לא יכול לראות אותו כי זה שקר!
יושבים בתוך המכתזית שני שוטרים ודוהרים לעבר עשרות/מאות אנשים (עזבו את זה שהוא היה מילימטר מלדרוס זוג שעברו עם העגלה שלהם ותינוק קטן בפנים)
יש להם מסכים והם יודעים להיזהר שלא להשפריץ על השוטרים והקצינים שעומדים שם שלא יפטרו אותם או משהו כזה...

קחו בחשבון שאמנם אין לנו כל כך הרבה מה לעשות ככה זה במדינה האידיוטית שלנו 8;‍♂ᥧ
אבל! האתיופים הפכו לכם ניידות ועשו בלאגן,המתנחלים הפכו את המדינה ועשו בלאגן,החרדים לא ישבו בשקט כמו דגים ושלמחרת תגיעו שוב ותעשו מה בא לכם כאילו זה הבית שלכם!!!
אל תדאגו!
כל שוטר,כל קצין,כל אחד שהרים יד על אחד האנשים שם היום/או שהשפריץ לעבר הילדים או מבוגרים בואש/גז כל אחד/ת ואחד/ת יקבל תביעה ואם לא תעשו עם זה כלום (מאחל לכם שזה יקרה לכם ולמשפחתכם למרות שהם לא אשמים שאבא שלהם כלב חסר לב והתחשבות אבל כשזה יקרה להם אז תתעוררו ומקווה באמת שתבינו)

מדינת חלם! רוצחים במדים מטיילים חופשי ועושים מה בא להם פה במדינה... 0;8;‍♂ᥧ

מאיר וינר, איש משטרה חרדי במשך שנים רבות, מתנדב מסור במד"א, ומי שייסד את ארגון

@Yedidim_il

, חטף הערב יחד עם בנו בן ה-10 את זרם המכתזית המשטרתית ישירות לפרצוף במהלך פשיטה של המשטרה בבית שמש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2021 05:04 לינק ישיר 

מה שלום נאוות ביתך הרבנית בלומה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2021 04:56 לינק ישיר 

ככלל, איני מגיב לטרול מגוחך שמנסה לקושש מעט "צומי" ולרוב מעתיק קטעים לא קשורים לאשכולות לא קשורים, אבל צד את עיני משפט נחמד, נטורי קרתא מתלוננים  שהציונים החשודים על רציחה (אגב, שני חרדים במאה שנים..) רוצחים בשמאלנים, בימנים ובמתנחלים ואתיופים... היוצא מכך שהציונים אינם חשודים על רציחה אלא על איבוד עצמם לדעת...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > רצח על ידי משטרה ציונית
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext