| נשלח ב-25/1/2021 15:14 |
|
| |
גפני במליאת הכנסת: אתם אשמים שהכנסתם אותנו לגור בצפיפות כזאת.
ח"כ משה גפני בכנסת: "אם אכן מדובר על פיקוח נפש, אז לא יפתחו את מוסדות החינוך, ואם מדובר על שפותחים את מוסדות החינוך בגלל שמוכרחים לפתוח את מוסדות החינוך, הקנס הזה בין 5 ל10 אלף ישנה?" "אנחנו לא אשמים, אתם שהכנסתם אותנו לגור בצפיפות כזאת, אתם אשמים. ועוד מעזים לבוא ולתקוף אותנו.."
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 25/01/2021 15:26:40
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2021 00:50 |
|
| |
הרבה אמת בטענתו של גפני. מי שרואה את המגדלים בפאתי שכונת רוממה, על רח' ירמיהו, מבין מיד את כוונותיו של ניר ברקת ב10 השנים שכיהן כראש עיריית ירושלים: "לא איכפת לי שתתרבו, אבל רק לגובה. רק בלי לנגוס בשטחים שיועדו לשכונות חילוניות". וזו רק דוגמא אחת לצורת התכנון ובניה של הוועדות המחוזיות השונות לשכונות חרדיות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2021 15:13 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  |
ח"כ גפני במליאה: "פתאום עכשיו, שהתחלואה שוב גבוהה, חזרו לתקוף אותנו. *לא אנחנו אשמים, אתם שהכנסתם אותנו לגור בצפיפות כזו, אתם אשמים*!!!הבנאדם חוצפן ושקרן ברמה של עראפת אהובו.מי הכריח אותכם להתחייב לחתנים לגור בב''ב?!צאו לעמנואל החרדית, לכל מרחבי ארץ ישראל, כמו חסידי חב''ד והדת''ל, ותגורו בהרחבה... לימוד תורה, חיידרים ובית יעקב, ועקרות בית או עבדות נשים אפשר באאוט סורס בכל מקום.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי hot_tr ב- 25/01/2021 15:48:21 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2021 20:17 |
|
| |
שוב גפני בדמעות תנין שבזעקת הקוזק הנגזל!! הוא יגרום ללפיד וליברמן לעלות !! ויגרום לשנאת החרדים לגדול עוד ועוד !! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2021 19:11 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | יש לו הרבה מן המשותף עם הערבים (ולא בפעם הראשונה) זו אחת הדוגמאות, בכיינות והאשמת האחר.מיגננה באמצעות התקפה. אם הוא חושב שהוא שכנע מישהו בצדקת דרכו, הוא עשה בדיוק ההיפך. זו בחירה של החרדים לחיות כך, ברמת וסגנון חיים כזו, דווקא בבני ברק ולא במקומות אחרים (וזה בלי להזכיר את נושא ההרחבות ויחידות הדיור) |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2021 19:07 |
|
| |
דבריו של גפני מזרימים הרבה דלק לליברמן, לפיד, ומצדיקים את הסטיגמה שהחרדים קיבלו דירות.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2021 18:05 |
|
| |
יש לו הרבה מן המשותף עם הערבים זו אחת הדוגמאות, בכיינות והאשמת האחר. אם הוא חושב שהוא שכנע מישהו בצדקת דרכו, הוא עשה בדיוק ההיפך. זו בחירה של החרדים לחיות כך, ברמת וסגנון חיים כזו, דווקא בבני ברק ולא במקומות אחרים (וזה בלי להזכיר את נושא ההרחבות ויחידות הדיוק)
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2021 15:49 |
|
| |
בכיינות חרדית אופיינית
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2021 15:47 |
|
| |
ח"כ גפני במליאה: "פתאום עכשיו, שהתחלואה שוב גבוהה, חזרו לתקוף אותנו. *לא אנחנו אשמים, אתם שהכנסתם אותנו לגור בצפיפות כזו, אתם אשמים*!!!הבנאדם חוצפן ושקרן ברמה של עראפת אהובו.מי הכריח אותכם להתחייב לחתנים לגור בב''ב?!צאו לעמנואל החרדית, לכל מרחבי ארץ ישראל, כמו חסידי חב''ד והדת''ל, ותגורו בהרחבה... לימוד תורה, חיידרים ובית יעקב, ועקרות בית או עבדות נשים אפשר באאוט סורס בכל מקום.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי hot_trend ב- 25/01/2021 15:48:21
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2021 15:39 |
|
| |
|
|
|